R-tzas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Σχετικά με το LEPA (μήπως να ανοίγαμε ένα άλλο ξεχωριστό thread) ? EU site http://www.lepatek.eu/cpu-coolers/aquachanger/ Τιμή στο alternate.de (69.90 ευρώ) https://www.alternate.de/LEPA/Aquachanger-240-Wasserk%C3%BChlung/html/product/1183755?event=search αφού δεν την ζήτησε κανείς καλύτερα να μην ανοίξουμε τσάμπα θέμα... εγώ απλά την ανέφερα γιατί είδα πως πολλά άτομα αγοράζουν την Triton λόγο τιμής αλλά αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα ποιότητας και έτσι έδωσα μία σοβαρή εναλλακτική. http://www.eworld.com.gr/products/details/6340 απο Ελλάδα.
dimitrisOP Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2015 καλητερη φαινεται απο την τριτον και οι σωληνες φαινται ποιο ποιοτικοι
R-tzas Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 καλητερη φαινεται απο την τριτον και οι σωληνες φαινται ποιο ποιοτικοι Ποιοτικά δεν βλέπω καμία διαφορά με μια h100i και σχόλια λένε πως είναι καλύτερη.. Σοβαρή εταιρία η LEPA, φαίνεται αυτό στα PSU της.
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Ποιοτικά δεν βλέπω καμία διαφορά με μια h100i και σχόλια λένε πως είναι καλύτερη.. Σοβαρή εταιρία η LEPA, φαίνεται αυτό στα PSU της. Βρίσκεται σε πτωτική μάλλον τάση,ήταν ν'αγορασω ένα τροφοδοτικό και διάβασα τα χειρότερα για την ποιότητα κ υποστήριξη,στο newegg. Παρ'ολα αυτά δίνει 2 χρόνια απ'οτι είδα και δεν νομίζω κανείς να αντιμετωπίσει πρόβλημα μέσα σε αυτή την 2ετια. Σίγουρα όμως δεν είναι η Lepa που ξέραμε..
christos12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 παιδια εχω αγορασει απο το eshop την εκδοση χωρις funs την εβαλα σε fx 8350 με 2 funs sp τις corsair(συντομα θα μπουν ακομα 2 σε pull γιατι εχει δοκιμασμενα διαφορα) και εχω καταφερει 5ghz stable για καθημερινη χρηση.τωρα για την ποιοτητα δεν ειχα καποιο προβλημα αλλα αποσα γραφοταν εδω στην αρχη πιστευω πως βελτιωσαν καποια πραματα.(εμενα δεν ειχε βιδα για κατσαβιδι το πανω στο block που διαβασα παλαιοτερα και αμα την εσφυγες παραπανω ραγιζε το block αλλα μια βιδα χειρος με φλατσα που εφαρμοζει τελεια χωρις σφυξιμο)
alldaynews Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Για ενημερωτικούς λόγους με πόση τάση στα 5Ghz christos12??
R-tzas Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Βρίσκεται σε πτωτική μάλλον τάση,ήταν ν'αγορασω ένα τροφοδοτικό και διάβασα τα χειρότερα για την ποιότητα κ υποστήριξη,στο newegg. Παρ'ολα αυτά δίνει 2 χρόνια απ'οτι είδα και δεν νομίζω κανείς να αντιμετωπίσει πρόβλημα μέσα σε αυτή την 2ετια. Σίγουρα όμως δεν είναι η Lepa που ξέραμε.. Γερμανική δεν είναι η LEPA ? μπορεί αυτός να είναι και ένας λόγος κακής υποστήριξης από το newegg.. για ποιότητα δεν ξέρω, θυμάμαι που ήταν καλή εταιρία. Φαντάσου αν πουλάνε και Triton τι δυσκολίες θα αντιμετωπίζουν
christos12 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Για ενημερωτικούς λόγους με πόση τάση στα 5Ghz christos12?? 1.488 σε idle και 1.5 σε full load
zackeron Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 καλησπερα,εχω την εντυπωση οτι κατι δεν εχω συνδεση καλα και δεν μου αποδιδει οσο θα επρεπε,για την ακριβεια πως συνδεω το pumper?
papajohnnnn Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 καλησπερα,εχω την εντυπωση οτι κατι δεν εχω συνδεση καλα και δεν μου αποδιδει οσο θα επρεπε,για την ακριβεια πως συνδεω το pumper?Χριστος Ανεστη!Ρευμα θα παιρνει απο το τροφοδοτικο.
zackeron Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 καλημερα ,στο τροφοδοτικο απανω την εχω,(μονο αυτο συνδεω?),αλλα επειδη ειχα βαλει και 2 fans στο τροφοδοτικο οχι στο ιδιο Molex,ειχα παρατηρησει οτι υπολειτουργουσαν ,και τα led δεν ηταν τοσο εντονα και οι στροφες λιγες
christos12 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 καλημερα ,στο τροφοδοτικο απανω την εχω,(μονο αυτο συνδεω?),αλλα επειδη ειχα βαλει και 2 fans στο τροφοδοτικο οχι στο ιδιο Molex,ειχα παρατηρησει οτι υπολειτουργουσαν ,και τα led δεν ηταν τοσο εντονα και οι στροφες λιγες μπορει ετσι να λειτουργουσαν οι συγκεκριμενοι fans δλδ να ηταν low rpm η κατι τετιο,τωρα για να εισαι σιγουρος μονο με πολυμετρο αν μετρισεις ποσα volt εχεις στα molex.μονο αν εχει προβλημα το τροφοδοτικο σου θα εχει χαμηλοτερη ταση
R-tzas Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 καλημερα ,στο τροφοδοτικο απανω την εχω,(μονο αυτο συνδεω?),αλλα επειδη ειχα βαλει και 2 fans στο τροφοδοτικο οχι στο ιδιο Molex,ειχα παρατηρησει οτι υπολειτουργουσαν ,και τα led δεν ηταν τοσο εντονα και οι στροφες λιγες Δεν βάζουν τους ανεμιστήρες καρφί στο τροφοδοτικό εκτός και αν θες να κάνει σαν ελικόπτερο... λογικά το τροφοδοτικό σου είναι τσίτα η έχει κάποιο θέμα για να σου κάνει αυτό με το led. Βάλε τα ανεμιστήρια στην mobo και δες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα