smoke0man2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα δεν μ'αρεσουν τα λύσε - δέσε στο κουτί,αφιερώνω όλον τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει εξ'αρχης η σωστότερη δουλειά - εγκατάσταση,οπότε στην πρώτη ευκαιρία και όντας κρεμασμένος μια φορά δεν θα τους δώσω την ευκαιρία να το κάνουν και δεύτερη, η υδρόψηξη θα έρθει από το εξωτερικό που την έχω βρει διαθέσιμη,ώστε να μάθουμε κιόλας τελικά το πόσο αξίζει,σε πρώτο βαθμό. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγω πολυ .βαλε το λινκ σε παρακαλώ απο το εξωτερικό
cmour79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δώσε link γιατί κι εγώ ακύρωσα τη παραγγελία.. Ξενέρωσα με το eShop.. Απο αλλαγή ημερ/νίας παραλαβής σε αλλαγή διαθεσιμότητας το πήγαινε..
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους τους ενδιαφερόμενους.. εξαντλήθηκε και εκεί απ'οτι είδα μόλις. αλλά θα ενημερώσω μόλις γίνει πάλι διαθέσιμη και αν κάποιος έχει διάθεση κάνουμε παραγγελία κ μοιραζόμαστε τα μεταφορικά,χαζομάρα μου που δεν την έβαλα στην παραγγελία που ήρθε χτες. UpDate <> 5/12 θα είναι διαθέσιμη.. > http://www.hardwareversand.de/en/Maintenance-free+Systems/189474/RAIJINTEK+Triton+Komplett-Wasserk%C3%BChlung+-+240mm.article?basket.changed=1 1
alldaynews Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδια.Νομίζω πως σε αυτά τα χρήματα και αν είναι όπως τα λένε από επιδόσεις είναι μεγάλη ευκαιρία
basilismart Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 παιδια αν καποιος την παραλαβει θελουμε review παω για fx 9590 και ενδιαφερομαιεπίσης στο οfficial site της Πηγή: raijintek εχει 2 υδροψυχτρες πως ξερουμε πια εχει το eshop;
miltgiorg Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 παιδια αν καποιος την παραλαβει θελουμε review παω για fx 9590 και ενδιαφερομαι επίσης στο οfficial site της Πηγή: raijintek εχει 2 υδροψυχτρες πως ξερουμε πια εχει το eshop; νομιζω οτι ειναι η ιδιες!! μολις πηρα τηλ τα e-shop αυριο θα τους ερθει η υδροψυξη!! περιμενουμε και βλεπουμε για αυριο!! 1
Zapee995 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Νομιζω η μια ειναι ηδη βαμενη ενω στην αλλη βαζεις εσυ οτι χρωμα θες.
alldaynews Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μου ήρθε e-mail πως είναι και πάλι διαθέσιμη στο e-shop 1
gorillas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι και εγώ για την υδρόψυξη στο σύστημα της υπογραφής μου. Πρέπει να τοποθετήσω αναγκαστικά το ψυγείο εκτός κουτιού? Αξίζει το κόπο? Δεν έχει ανεμιστήρες στην συσκευασία ε? Έχετε να προτείνετε κάποιους?
Zapee995 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ουτε ενα review ακομα...Εκτος αν χανω κατι. Η τιμη παντως ειναι πολυ καλη, αν και προσωπικα τη βρισκω κακασχημη κυριως λογω του τεραστιου waterblock-pump.
TRILOBYTER Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Απο θορυβο πως παει? Και απο αποδοση δηλαδη τι λεει? Σκεφτομαι να αντικαταστησω ισως την true spirit 140 power με μια υδροψυξη. Προσοχη, οχι λογω θερμοκρασιων η θορυβου! Η ψυκτρα ειναι αψογη! Αλλα λογω design σκεφτομαι οτι βαρεθηκα τις αεροψυξεις..
alldaynews Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Απο θορυβο πως παει? Και απο αποδοση δηλαδη τι λεει? Σκεφτομαι να αντικαταστησω ισως την true spirit 140 power με μια υδροψυξη. Προσοχη, οχι λογω θερμοκρασιων η θορυβου! Η ψυκτρα ειναι αψογη! Αλλα λογω design σκεφτομαι οτι βαρεθηκα τις αεροψυξεις.. Το κακό είναι πως δεν υπάρχει review πουθενά ακόμηπάντως απο τιμή σκίζει
Zapee995 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μονο στου tom βρηκα ενα ψευτοreview που τη δειχνει 3-4 βαθμους κατω απο την H105...Ποιος TOM εμπιστευεται ομως ειναι το θεμα... Αν το block ηταν μικροτερο και η αποδοση ειναι οντως σε επιπεδα καλυτερα απο h105, τοτε ισως ηταν μονοδρομος...Πιστευω ομως οτι το επομενο μοντελο (δεδομενου του οτι αυτο θα τα παει καλα) θα εχει πολυ καλα πραγματακια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα