Προς το περιεχόμενο

Raijintek Triton All in One CPU Cooler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την H105 για το σύστημα τις υπογραφής. Τι προτείνετε ?

Μην το σκεφτεσαι...κατευθειαν στην triton.

Επειδη την εχω,μπορω να σου πω οτι εκτος απο αψογη και ομορφη,ειναι και αποτελεσματικοτερη απο ακριβοτερες της(corsair κλπ).

Eχω το fx 8350 στα 4,8 ghz με max temp τους 61 βαθμους σε stress test.

Μπορω ανετα να τον παω και 5,αλλα δεν θελω να τσιτωσω και αλλο το ρευμα.

Παρτην ασυζητητη...επισης μελλοντικα (μετα απο χρονια)αν αρχισει να μειωνεται η αποδοση της,μπορεις να την αλλαξη το νερο που εχει ξεβιδωνοντας απλα την βαλβιβα πραγμα που δεν εχουνε οι υπολοιπες AIO σε αυτα τα επιπεδα τιμης.

• Like 1
  • Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην το σκεφτεσαι...κατευθειαν στην triton.

Επειδη την εχω,μπορω να σου πω οτι εκτος απο αψογη και ομορφη,ειναι και αποτελεσματικοτερη απο ακριβοτερες της(corsair κλπ).

Eχω το fx 8350 στα 4,8 ghz με max temp τους 61 βαθμους σε stress test.

Μπορω ανετα να τον παω και 5,αλλα δεν θελω να τσιτωσω και αλλο το ρευμα.

Παρτην ασυζητητη...επισης μελλοντικα (μετα απο χρονια)αν αρχισει να μειωνεται η αποδοση της,μπορεις να την αλλαξη το νερο που εχει ξεβιδωνοντας απλα την βαλβιβα πραγμα που δεν εχουνε οι υπολοιπες AIO σε αυτα τα επιπεδα τιμης.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο και εγώ σαν κάτοχος της triton μπορώ να πω πως πατάει ακριβότερες.

Εγώ αντιστοιχα έχω τον 8320 χρονισμένο στα 4,6ghz και δεν ξεπερνάει τους 64 βαθμούς

Δημοσ.

εγω θα σου λεγα να πας σε corsair η coolermaster.και λογω αποδοσης και ποιοτητας κατασκευης και λογω εγγυησης και πολυ καλου after sale support.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον φίλο και εγώ σαν κάτοχος της triton μπορώ να πω πως πατάει ακριβότερες.

Εγώ αντιστοιχα έχω τον 8320 χρονισμένο στα 4,6ghz και δεν ξεπερνάει τους 64 βαθμούς

64 βαθμους που?Socket,cores?Οπου και να ειναι παντως δεν ειναι καλα.Τι θα γινει το καλοκαιρι που θα εχει τουλαχιστον +15 βαθμους,θα πας 80?

Δημοσ.

64 βαθμους που?Socket,cores?Οπου και να ειναι παντως δεν ειναι καλα.Τι θα γινει το καλοκαιρι που θα εχει τουλαχιστον +15 βαθμους,θα πας 80?

Σε στρεσάρισμα θα εννοεί βέβαια αλλά και πάλι είναι πολλοί οι 64ς βαθμοί... τι ρεύμα δίνεις για τα 4.6 ? 

Δημοσ.

Ρε συ εχεις πολυ.Ποσο ρευμα εχεις βαλει.

Εγω στα 4,8 ghz ειμαι 1,45 εχω 61 cpu και 70-71 socket.

Δημοσ.

εννοειται σε full load cpu 64c-67c και core 47c-50c. Δεν είναι καλά σε full load?

Δημοσ.

Καλα εισαι τωρα,για το καλοκαιρι δεν ξερω.

μιά χαρά θα είναι.. το καλοκαίρι κανείς δεν κάνει stress κτλπ και μέσα στο σπίτι δεν θα έχει 40 βαθμούς άντε 33-35 χωρίς κλιματισμό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αρκετα αντεξε,για 3 μηνες καλο ηταν!! ειχα παρει 2 το ενα ραγισε το block ΜΟΝΟ ΤΟΥ...θα την παω πισω και θα δουμε τι θα πουνε στο service!! συννεβη σε φιλο μου το ιδιο ακριβως ειπαμε "ετυχε" το πηγε πισω και θεωρηθηκε ελλατωματικο προιον και αντικασταθηκε!! οσοι τις εχετε καντε εναν ελεγχο!!μπορω να βαλω και φωτογραφιες αν θελετε!!

Δημοσ.

Εγώ την έδωσα σε φίλο μια εβδομάδα αργότερα αφού την αγόρασα... Πρόσφατα με ενημέρωσε ότι είδε ένα μικρό ράγισμα επάνω στο αντλιομπλοκ και πραγματικά δε περίμενα κάτι άλλο. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...