Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είμαι κάτοχος, έχω διαβάσει αρκετά περιστατικά να μην αποδίδει καλά σε ψηλό oc ας πούμε fx 83xx 4.7 ghz και να έχει κακες θερμοκρασίες. Αυτό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα για να καταλαβω λιγο τις επιδοσεις της. Σε συγκριση με την Η100ι και σε συγκριση με την αεροψυξη της noctua, ποσους βαθμους διαφορα εχει? Γιατι και εμενα καπως μου αρεσε η υδροψυξη αυτη, αλλα δεν διαβασα και τα καλυτερα λογια. Ρωταω γιατι ψαχνω και εγω μια υδροψυγη για το νεο μου συστημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα για να καταλαβω λιγο τις επιδοσεις της. Σε συγκριση με την Η100ι και σε συγκριση με την αεροψυξη της noctua, ποσους βαθμους διαφορα εχει? Γιατι και εμενα καπως μου αρεσε η υδροψυξη αυτη, αλλα δεν διαβασα και τα καλυτερα λογια. Ρωταω γιατι ψαχνω και εγω μια υδροψυγη για το νεο μου συστημα.. είναι αρκετά καλύτερη απο την H100i αλλά σε θέματα ποιότητας έχουν πολλά άτομα θέματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Πρωτη εντυπωση ΤΡΑΓΙΚΗ!!! Το πηρα σημερα στις 7 η ωρα το απογευμα απο e-shop. Παω σπιτι την ανοιγω χωρις να την βγαλω απο το κουτι και βλεπω ραγισμενο το κουτακι που εχει μεσα το νερο. Το κλεινω οπως ειναι και το επιστρεφω στο e-shop. Εντωμεταξυ ειχε σταξει λιγο υγρο μεσα στο κουτι.. Θα την δωσουν λεει στο service να την δουν και με το doa να μου την αλλαξουν. Ετσι και μου που παπατζες,εχουν φαει καταγγελια στο ΙΝΚΑ και ξεχεσμα στο καταστημα!!! . οταν λεει doa πρεπει να στην αλλάξει με την μια την να σταλει γερμανια και μ#@$#@ιες σου ειπαν. ελπιζω να ξεμπλέξεις με τον οικο ανοχής που λεγετε e-shop και σου λες να μην ξαναπαρεις ποτε τπτ απο αυτους. ολα τα πραγματα που φερνουν ειναι παραισαγογεις.δλδ περνουν απο αλους προμηθευτές εξωτερικου και αν γινει στραβή πρεπει να την στειλουν σε αυτους και μετα ο προμηθευτής τους αν δει οτι παιζει κατι να την στείλει στην κανονική αντιπροσωπεία.οποτε κλαφτα με λιγα λογια.την πατησα με καρτα γραφεικων απο τους κα#$%#$δες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 οταν λεει doa πρεπει να στην αλλάξει με την μια την να σταλει γερμανια και μ#@$#@ιες σου ειπαν. ελπιζω να ξεμπλέξεις με τον οικο ανοχής που λεγετε e-shop και σου λες να μην ξαναπαρεις ποτε τπτ απο αυτους. ολα τα πραγματα που φερνουν ειναι παραισαγογεις.δλδ περνουν απο αλους προμηθευτές εξωτερικου και αν γινει στραβή πρεπει να την στειλουν σε αυτους και μετα ο προμηθευτής τους αν δει οτι παιζει κατι να την στείλει στην κανονική αντιπροσωπεία.οποτε κλαφτα με λιγα λογια.την πατησα με καρτα γραφεικων απο τους κα#$%#$δες . Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το eshop... έχω αγοράσει εκατοντάδες πράγματα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Την προηγούμενη βδομάδα έδωσα ένα ποντίκι που είχε πρόβλημα με την ροδέλα και σε 4 μέρες μου έδωσαν καινούργιο, το ποντίκι δεν είναι φτηνιάρικο για να πω ντξ αυτός είναι και ο λόγος που μου έκαναν την αλλαγή γρήγορα και γενικότερα σε ότι έχω επιστρέψει λόγο βλάβης ήμουν καλυμμένος... Αυτό που λες παραεισαγωγής δεν παίζει να ισχύει γιατί ξέρω πως και τι παίζει με την παραεισαγωγή και πίστεψε με θα περίμενε ο καθένας μας 2 μήνες όπως την είχα πάθει με άλλο κατάστημα που ούτε οι ίδιοι ήξεραν τι είχε γίνει με το προϊόν.. Δεν υποστηρίζω το eshop, απλά είναι η προσωπική μου άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 οταν λεει doa πρεπει να στην αλλάξει με την μια την να σταλει γερμανια και μ#@$#@ιες σου ειπαν. ελπιζω να ξεμπλέξεις με τον οικο ανοχής που λεγετε e-shop και σου λες να μην ξαναπαρεις ποτε τπτ απο αυτους. ολα τα πραγματα που φερνουν ειναι παραισαγογεις.δλδ περνουν απο αλους προμηθευτές εξωτερικου και αν γινει στραβή πρεπει να την στειλουν σε αυτους και μετα ο προμηθευτής τους αν δει οτι παιζει κατι να την στείλει στην κανονική αντιπροσωπεία.οποτε κλαφτα με λιγα λογια.την πατησα με καρτα γραφεικων απο τους κα#$%#$δες . Δεν ισχυει αυτο που λες για το DOA.DOA σημαινει οτι εχεις το δικαιωμα μεσα σε 7 μερες να το γυρισεις και να παρεις καινουργιο αν εχει οντως προβλημα κι επεισης δεν ειναι παραεισαγωγης. Εχω παρει την ASUS για να ρωτησω αν ειναι παραεισαγωγης λογω αγορας της απο eshop μια μητρικη που εχω και μου ειπαν οχι. To νερο που εχει μεσα η αντλια,μπορω μελλοντικα να το αλλαξω? Τι νερο ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ισχυει αυτο που λες για το DOA.DOA σημαινει οτι εχεις το δικαιωμα μεσα σε 7 μερες να το γυρισεις και να παρεις καινουργιο αν εχει οντως προβλημα κι επεισης δεν ειναι παραεισαγωγης. Εχω παρει την ASUS για να ρωτησω αν ειναι παραεισαγωγης λογω αγορας της απο eshop μια μητρικη που εχω και μου ειπαν οχι. To νερο που εχει μεσα η αντλια,μπορω μελλοντικα να το αλλαξω? Τι νερο ειναι αυτο? Ναι μπορείς να κάνεις ότι θες... Οπως και σε μια costum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Πρωτη εντυπωση ΤΡΑΓΙΚΗ!!! Το πηρα σημερα στις 7 η ωρα το απογευμα απο e-shop. Παω σπιτι την ανοιγω χωρις να την βγαλω απο το κουτι και βλεπω ραγισμενο το κουτακι που εχει μεσα το νερο. Το κλεινω οπως ειναι και το επιστρεφω στο e-shop. Εντωμεταξυ ειχε σταξει λιγο υγρο μεσα στο κουτι.. Θα την δωσουν λεει στο service να την δουν και με το doa να μου την αλλαξουν. Ετσι και μου που παπατζες,εχουν φαει καταγγελια στο ΙΝΚΑ και ξεχεσμα στο καταστημα!!! . αυτο που υπογραμισα doa δεν ειναι?ποιος ο λογος να μην στην αλλάξουν απευθείας αφου δεν την ειχες βγαλει απο το κουτι και διαπιστοσες προβλημα.θελει δλδ υπερτεχνικο ελεγχο για να το καταλαβουν;;;;εκτος αν σου που στο τελος οτι το εκανες εσυ κατα την μεταφορα.να σε δω τι θα μου πεις μετα.σου εύχομαι να πανε ολα καλα με το μαγαζακι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 αυτο που υπογραμισα doa δεν ειναι?ποιος ο λογος να μην στην αλλάξουν απευθείας αφου δεν την ειχες βγαλει απο το κουτι και διαπιστοσες προβλημα.θελει δλδ υπερτεχνικο ελεγχο για να το καταλαβουν;;;;εκτος αν σου που στο τελος οτι το εκανες εσυ κατα την μεταφορα.να σε δω τι θα μου πεις μετα.σου εύχομαι να πανε ολα καλα με το μαγαζακι αυτο.Ολα καλα!!!Μου την αντικατεστησαν με καινουργια και θα την παραλαβω αυριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 ναι μπορεί να σε πάει... ο επεξεργαστής σου θα σε πάει όμως ? Κακε το ματιασες Ναι μπορείς να κάνεις ότι θες... Οπως και σε μια costum Έχει το αυτοκόλλητο στην τάπα. Τώρα το περίεργο είναι που δίνουν και τα χρώματα μαζί οπότε τι να πω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Εμείς που ρωτήσαμε στην σελίδα τους στο FCB μας είπαν ότι ναι μπορείς να την ξεβιδώσεις χωρίς να χάσεις την εγγύηση αρκεί μετά να μην την σφίξεις πάρα πολύ, Προφανώς κλοτσάει το πλεξιγκλάς. Η εμπειρία μου τώρα λέει οτι όταν ξεκολλήσεις την ταινία από την τάπα αφήνει ένα σημάδι κόλας,μετά λοιπόν στο σφίξιμο έχεις έναν οδηγό μέχρι που να ξανασφιξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Στο κουτί σε όλους σας λέει 72 L/h; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Σ'εμενα ναι .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 ( H επίσημη απάντηση τελικά είναι ότι ισχύουν τα specs στο site (120 L/h) - απλά οι προγενέστερα τυπωμένες συσκευασίες έλεγαν 72 ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την H105 για το σύστημα τις υπογραφής. Τι προτείνετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα