papajohnnnn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια καλησπέρα την αγόρασα την υδρόψιξη πριν λίγες μέρες. Αποτελεσματα amd 8320 4.5Ghz σε full load με prime95 59cΣυνεπιθετε πως σου φενεται μεχρις στιγμης;Θα την παρω αυριο εγω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Για εμένα επειδή είχα και την H100i πιστεύω πως η triton της ρίχνει πολύ. Απλά η corsair έχει 5 χρόνια εγγύηση και για αυτό το λόγο τόσο ακριβή σε σχέση με την raijintek που σου δίνει 2 χρόνια. Αργότερα βάλε πάνω της και καλύτερα fan και θα είσαι ακόμα με πιο χαμηλες θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Για τα λεφτά της είναι πολύ καλή. Για εμένα επειδή είχα και την H100i πιστεύω πως η triton της ρίχνει πολύ. Απλά η corsair έχει 5 χρόνια εγγύηση και για αυτό το λόγο τόσο ακριβή σε σχέση με την raijintek που σου δίνει 2 χρόνια. Αργότερα βάλε πάνω της και καλύτερα fan και θα είσαι ακόμα με πιο χαμηλες θερμοκρασίες.Με καλυψες πληρως συνεπιθετε . ΥΓ:Απο τα Μεγαρα εισαι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Με καλυψες πληρως συνεπιθετε . ΥΓ:Απο τα Μεγαρα εισαι; Από Περιστέρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Από Περιστέρι. Ααα...καμια σχεση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια καλησπέρα την αγόρασα την υδρόψιξη πριν λίγες μέρες. Αποτελεσματα amd 8320 4.5Ghz σε full load με prime95 59c αρκετα εισαι.με τι ρευμα?επισης μιλας για cores η για cpu socket? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 αρκετα εισαι.με τι ρευμα?επισης μιλας για cores η για cpu socket? Για Cpu socket μου έδειξε 59c. Cores μου δίχνει ποιο χαμηλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Για Cpu socket μου έδειξε 59c. Cores μου δίχνει ποιο χαμηλά CPU 10-12 βαθμοί κάτω δηλαδή. Μας μπέρδεψες με τέτοιες θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 CPU 10-12 βαθμοί κάτω δηλαδή. Μας μπέρδεψες με τέτοιες θερμοκρασίες. Επειδή πριν δεν ήταν σταθερός ανέβασα λίγο ρεύμα και έχω 64c socket και 44c Core Αυτά μου δίχνει το HWmonitor με prime95 5 ώρες ανοιχτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή πριν δεν ήταν σταθερός ανέβασα λίγο ρεύμα και έχω 64c socket και 44c Core Αυτά μου δίχνει το HWmonitor με prime95 5 ώρες ανοιχτό ένα intel burn test 10 γύρων σου φτάνει, εγώ προσωπικά αυτό κάνω εδώ και καιρό χωρίς κανένα πρόβλημα και κερδίζω χρόνο και ρεύμα φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Πρωτη εντυπωση ΤΡΑΓΙΚΗ!!! Το πηρα σημερα στις 7 η ωρα το απογευμα απο e-shop. Παω σπιτι την ανοιγω χωρις να την βγαλω απο το κουτι και βλεπω ραγισμενο το κουτακι που εχει μεσα το νερο. Το κλεινω οπως ειναι και το επιστρεφω στο e-shop. Εντωμεταξυ ειχε σταξει λιγο υγρο μεσα στο κουτι.. Θα την δωσουν λεει στο service να την δουν και με το doa να μου την αλλαξουν. Ετσι και μου που παπατζες,εχουν φαει καταγγελια στο ΙΝΚΑ και ξεχεσμα στο καταστημα!!! Πρωτη εντυπωση ΤΡΑΓΙΚΗ!!! Το πηρα σημερα στις 7 η ωρα το απογευμα απο e-shop. Παω σπιτι την ανοιγω χωρις να την βγαλω απο το κουτι και βλεπω ραγισμενο το κουτακι που εχει μεσα το νερο. Το κλεινω οπως ειναι και το επιστρεφω στο e-shop. Εντωμεταξυ ειχε σταξει λιγο υγρο μεσα στο κουτι.. Θα την δωσουν λεει στο service να την δουν και με το doa να μου την αλλαξουν. Ετσι και μου πουν παπατζες,εχουν φαει καταγγελια στο ΙΝΚΑ και ξεχεσμα στο καταστημα!!! . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Πρωτη εντυπωση ΤΡΑΓΙΚΗ!!! Το πηρα σημερα στις 7 η ωρα το απογευμα απο e-shop. Παω σπιτι την ανοιγω χωρις να την βγαλω απο το κουτι και βλεπω ραγισμενο το κουτακι που εχει μεσα το νερο. Το κλεινω οπως ειναι και το επιστρεφω στο e-shop. Εντωμεταξυ ειχε σταξει λιγο υγρο μεσα στο κουτι.. Θα την δωσουν λεει στο service να την δουν και με το doa να μου την αλλαξουν. Ετσι και μου που παπατζες,εχουν φαει καταγγελια στο ΙΝΚΑ και ξεχεσμα στο καταστημα!!! . Σχεδον ιδια περιπτωση, μετα απο 1 μηνα και κατι λιγα πηρα τα λευτα μου πισω! Επρεπε να την στειλουν Γερμανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Σχεδον ιδια περιπτωση, μετα απο 1 μηνα και κατι λιγα πηρα τα λευτα μου πισω! Επρεπε να την στειλουν Γερμανια. Πωπω σοβαρα;Αν προσπαθησουν να μου κανουν κι εμενα το ιδιο,την εχουνε κατσει!!!Τους πηρα τηλεφωνο και τους εστειλα και mail οτι σε περιπτωση που δεν μου την αλλαξουνε μεσα στο 7ημερο του doa,εχω κανει καταγγελια στον ΙΝΚΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Πάλιωσε η h100i και για ψηλό oc είναι λίγη ή φταίνε τα στοκ fans που έχει τα οποία είναι στην ουσία τα βασικά af 120 και όχι sp 120; Απορία το έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Πάλιωσε η h100i και για ψηλό oc είναι λίγη ή φταίνε τα στοκ fans που έχει τα οποία είναι στην ουσία τα βασικά af 120 και όχι sp 120; Απορία το έχω.Προτεινω ν'αλλαξεις παστας και να βαλεις νεα fans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα