MoviemakerGr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δια ταύτα.. Τα φουρφουρια φτάνουν μέχρι 2500rpm Εγώ τα συνδεσα στην μητρική με ενα 3πιν αντάπτορα και έχω 1700rpm Ανέβασα τον 4790k x47 στο turbo. Έτρεξα το cinebench 2 φορες και έφτασα μέχρι 84c Αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 4.7ghz πολυ καλο oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Από θόρυβο στις 1700?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Από θόρυβο στις 1700?? Εκτός κουτιού που την έχω γιατί το έστειλα για αντικατάσταση, πολύ ανεκτός από εμένα που είμαι του ""silent" Για να σου δώσω μια στάθμη μεγέθους,λίγο παραπάνω από την G1 σε idle mode. ..Και μια διευκρίνησή εγώ δεν στρεσάρω ποτέ τα Pc προσπαθώ να προσομοιώνω διάφορες αληθινές καταστάσεις,και παρακολουθώ την θερμοκρασία του για μέρες,σε real life λοιπόν δεν έχω δει πάνω από 55c μέχρι στιγμής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ήρθε κ το κουτί επιτέλους.. εδώ γυμνό,αναζητώντας την καλύτερη θέση.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ποιο κουτί είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ποιο κουτί είναι αυτό; http://www.techpowerup.com/reviews/Cooltek/W2/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Περαστικα με την ψυχτρα guys. Ενα μηνα μετα πηρα πισω τα λεφτα μου. Μετα απο διαρροη και απο πολλαπλα ραγισματα που εγιναν απο αλλαγες θερμοκρασιας. Το πλαστικο ειναι ποιοτικα χαλια. Προσεξτετο. Eπισης η μερα με την νυχτα απο την H100i που εχω τωρα. Και απο θερμοκρασιες και κυριως απο θορυβο αντλιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μου κάνει τεράστια εντύπωση αυτό που γράφεις,όχι τόσο για τα ραγίσματα,όσο για τον θόρυβο της αντλίας.. Η δική μου δεν ακούγεται καν.. ακούστηκε ελάχιστα στην αρχή μέχρι να βγει ο αέρας από το ψυγείο,από εκεί και πέρα σιγή. Να σημειώσω μήπως έχουμε καμιά διαφορά ότι της έχω δώσει direct ρεύμα από molex. Επίσης δεν ξέρω αν είδες τον πίνακα που εχω ανεβάσει,μιας και έχουμε τον ιδιο επεξεργαστή θα ηταν χρήσιμο ν'ανεβασεις ενα αντίστοιχο screenshot,δηλαδή στα 4.7 με 1700 στροφές στα φουρφουρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik69 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος. Οπως ειπα ειμαι με την h100i στα 4.8 και με τους ανεμιστηρες στους 1350 που ειναι το μαξ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Movie κανε το ιδιο και βάλε εσυ 1350rpm στα fans. Και εμενα ειναι εντελως Αθόρυβη η αντλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν χρειάζεται είναι εμφανές ότι αν είναι στα 4.8 το παλικάρι έχει καλύτερα αποτελέσματα. Η διαφορά μας φυσικά έγκειται (αν δεν κάνω λάθος) στο Voltage εγώ το έχω απείραχτο,ενώ το παλικάρι το oc το έχει κάνει πιο ολοκληρωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohnnnn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 την προτεινεται παιδια για οverclock σε fx 8350 στα 5,1-5,2 ghz??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 την προτεινεται παιδια για οverclock σε fx 8350 στα 5,1-5,2 ghz??? ναι μπορεί να σε πάει... ο επεξεργαστής σου θα σε πάει όμως ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Παιδια καλησπέρα την αγόρασα την υδρόψιξη πριν λίγες μέρες. Αποτελεσματα amd 8320 4.5Ghz σε full load με prime95 59c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα