MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά μου φαίνεται,και να σου πω την αλήθεια σιγα σιγά μπαίνω κ στο τριπακι για την μόντα που έχει κάνει το άλλο παλικάρι και έχει συμπεριλάβει και την GPU.. σαφώς θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα από την EVO σαφώς όμως θα ακούς και κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτή.. Απλά θελει ενα κολπακι στην εγκατάσταση για να πατήσει σωστά,και αυτό είναι οτι τις βίδες του backplate τις περνάς αλλα δεν τις σφίγγεις πριν σφίξεις τις μπροστά,γιατί αλλιώς επειδή βαδίζουν στο ίδιο πάσο δημιουργούν ένα φυσικό τέρμα οι πίσω στις μπροστά.. Ποιοτικά δεν μου έλειψε κατι εκτος απο την μικρη εγγύηση της,και ούτε ειδα καμμια διαφορά απο τις corsair που εχω εγκαταστήσει κατά κόρον.. ισα ισα οι χοντροί διάφανοι σωλήνες μου παρέχουν συνολικά καλύτερο αποτέλεσμα,απο τους στενούς μαύρους της corsair.
dimitrisOP Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα του θορυβου δεν με αποθαρρυνει και δεν προβληματιζει γενικα αυτο που θελω ειναι να πετυχω ενα καλο oc με καλες θερμοκρασιες.Mε την evo το καλοκαιρι παλι καλα που τον κραταει κατω απο 75 το καλοκαιρι σε στοκ ρολογια.Το pc το χρησιμοποιω ποιο πολυ για rendering παρα για gaming.Με την τριτον θα μπορουσα να τον εχω ολο το χρονο στα 4ghz και ισως 4.2-4.4. Το κουτι μου ειναι το fractal design arc r2 midi κατα 99% χωραει,τωρα βλεπω στην ελλαδα μονο το eshop την εχει στα 75€ αλλα λεει χωρις ανεμιστηρακια,στο ebay/amazon που κοιταξα δεν την βρηκα
alldaynews Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά μου φαίνεται,και να σου πω την αλήθεια σιγα σιγά μπαίνω κ στο τριπακι για την μόντα που έχει κάνει το άλλο παλικάρι και έχει συμπεριλάβει και την GPU.. σαφώς θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα από την EVO σαφώς όμως θα ακούς και κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτή.. Απλά θελει ενα κολπακι στην εγκατάσταση για να πατήσει σωστά,και αυτό είναι οτι τις βίδες του backplate τις περνάς αλλα δεν τις σφίγγεις πριν σφίξεις τις μπροστά,γιατί αλλιώς επειδή βαδίζουν στο ίδιο πάσο δημιουργούν ένα φυσικό τέρμα οι πίσω στις μπροστά.. Ποιοτικά δεν μου έλειψε κατι εκτος απο την μικρη εγγύηση της,και ούτε ειδα καμμια διαφορά απο τις corsair που εχω εγκαταστήσει κατά κόρον.. ισα ισα οι χοντροί διάφανοι σωλήνες μου παρέχουν συνολικά καλύτερο αποτέλεσμα,απο τους στενούς μαύρους της corsair. Εχεις λινκ για την μόντα??
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εχεις λινκ για την μόντα?? Εδώ βρε το είδα > http://www.insomnia.gr/topic/542823-raijintek-triton-all-in-one-cpu-cooler/page-5?do=findComment&comment=53650561 Το θεμα του θορυβου δεν με αποθαρρυνει και δεν προβληματιζει γενικα αυτο που θελω ειναι να πετυχω ενα καλο oc με καλες θερμοκρασιες.Mε την evo το καλοκαιρι παλι καλα που τον κραταει κατω απο 75 το καλοκαιρι σε στοκ ρολογια.Το pc το χρησιμοποιω ποιο πολυ για rendering παρα για gaming.Με την τριτον θα μπορουσα να τον εχω ολο το χρονο στα 4ghz και ισως 4.2-4.4. Το κουτι μου ειναι το fractal design arc r2 midi κατα 99% χωραει,τωρα βλεπω στην ελλαδα μονο το eshop την εχει στα 75€ αλλα λεει χωρις ανεμιστηρακια,στο ebay/amazon που κοιταξα δεν την βρηκα Νομίζω θα μείνεις ικανοποιημένος.. εγω σίγουρα είμαι κ θα ανεβάσω και Screenshot αλλα οχι άμεσα γιατι θέλω format και 2 καλώδια για να έχω ένδειξη prm στα φουρφουρια,ωστε να μην μαντεύω στο περίπου το ποσοστό..
dimitrisOP Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 την εχει εδω http://www.e-shop.gr/raijintek-triton-core-watercooling-kit-240mm-no-fans-p-PER.814891 αλλα λεει χωρις fans τι fans να παρω? ποια ειναι ποιο καταλληλα για υδροψυξη
alldaynews Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εδώ βρε το είδα > http://www.insomnia.gr/topic/542823-raijintek-triton-all-in-one-cpu-cooler/page-5?do=findComment&comment=53650561 Νομίζω θα μείνεις ικανοποιημένος.. εγω σίγουρα είμαι κ θα ανεβάσω και Screenshot αλλα οχι άμεσα γιατι θέλω format και 2 καλώδια για να έχω ένδειξη prm στα φουρφουρια,ωστε να μην μαντεύω στο περίπου το ποσοστό.. Ναι ναι πολύ καλή μόντα.Αλλα το παλεύει αυτή η αντλία και με τα 2??Εντύπωση μου κάνει
Bigi444444 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Moviemaker, πόσες "σκάλες" έχουν οι στροφές των ανεμιστήρων από την αντίσταση αυτή που λες;
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Moviemaker, πόσες "σκάλες" έχουν οι στροφές των ανεμιστήρων από την αντίσταση αυτή που λες; Είναι μεταβλητή περιστροφική,δεν έχει σκάλες έχει πάντως μεγάλη διαδρομή.. Ναι ναι πολύ καλή μόντα.Αλλα το παλεύει αυτή η αντλία και με τα 2??Εντύπωση μου κάνει Έτσι λέει το παλικάρι που την έκανε..
Bigi444444 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Κανονικό fan controller δηλαδή, μια χαρά τότε.Σε ευχαριστώ. 1
zackeron Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Update > ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε ψύξη, με 4790κ στα 4.4 και στο 50% τα φουρφουρια του από την μεταβλητή αντίσταση που έχει ενσωματωμένη έχω θερμοκρασία bench 53c στιγμιαία. Όποιος θέλει τελείως αθόρυβο μηχάνημα η καλή αεροψυξη δείχνει μονόδρομος,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτό που ακούω είναι ενοχλητικό σε αυτή την στάθμη,αλλά το ακούω.. στο 100% απλα φεύγεις απο το δωμάτιο και το αφήνεις να κρυώσει μονο του δεν ειναι καθολου υπερβολικη η περιγραφη, οντως δεν καθεσαι ουτε λεπτο 1
dimitrisOP Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 επειδη θελω να την αγορασω αυτες τις μερες απο που προτεινεται να την παρω?.... γιατι θελω να αποφυγω λιγο το eshop
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχεις πολλές επιλογές,εκτός και αν προτιμάς το Εξωτερικό. Any Way οι περισσότεροι από e-shop την πήραμε,για τον ίδιο λόγο.
dimitrisOP Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 το ειδα....αναγκαστικα αλλα τεσπα,το θεμα ειναι τι ανεμιστηρακια να παρω γιατι η core δεν εχει αλλα εχω αυτα απο την evo στα ~1500rpm δεν ξερω αν κανουν
cmour79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 επειδη θελω να την αγορασω αυτες τις μερες απο που προτεινεται να την παρω?.... γιατι θελω να αποφυγω λιγο το eshop http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42086&cat=7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα