coniste Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Έχω αυτούς εδώ τους Site: fans σε 120mm,κάνουν για ψυγεία; Κανουν οριστε και ενα test Site: http://www.anandtech.com/show/6177/choosing-the-best-120mm-radiator-fan-testing-eight-fans-with-corsairs-h80/5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 To θέμα δεν είναι τι db ανακοινώνει ο κατασκευαστής όμως, αλλά το τι βγάζουν οι ανεμιστήρες στην πράξη γιατί υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις.Εγώ πάντως έχω ρίξει αρκετό διάβασμα τις τελευταίες 2 ημέρες και μάλλον καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η ιδανική λύση για εμένα μάλλον θα είναι ο παραδοσιακός τρόπος του ρυθμιστή στροφών για τους ανεμιστήρες του κουτιού και μια υδρόψυξη σαν αυτές της corsair με ρύθμιση επίσης ή σε περίπτωση υλοποίησης χωρίς τέτοια δυνατότητα ένα 40ρι-50ρι επιπλέον για αθόρυβα fans με κόστος μερικούς βαθμούς κελσίου παραπάνω. Δυστυχώς δε μπορείς να τα έχεις όλα.Ακόμα και με το νερό οι νόμοι της φύσης αλλά και του ανθρώπου δεν αλλάζουν.Αν θες το κάτι παραπάνω πρέπει να πας σε προσεγμένα κομμάτια που κοστίζουν.Οπότε εκεί εαν μπαίνει το οικονομικό στη μέση σταθμίζεις απόδοση προς τιμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η raijintek είναι όμορφη. Παντως για μερικους βαθμους το οποιοδηποτε κοστος πιστευω δεν αξιζει. Απο την στιγμη που εχεις εναν Χ επεξεργαστη που εχει τις δικες του θερμοκρασιες, του βαζεις και μια ψυκτρα/νερο και τελος. Αφου ετσι και αλλιως δεν κερδιζουμε κατι στην ουσια, με 1-4-10 βαθμους παρακατω. Τι 70 τι 80. Αυτα με την προυποθεση οτι εχουμε πετυχει ενα μεγαλο OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, δεν αντιλέγω.Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι πάνω κάτω.Αν ξεκινήσεις και ψειρίζεις τη μαϊμού, τότε σε όλα θα βρίσκεις κάτι που θα σου βρωμάει.Θα μπεις σε μια λογική που όλα θα πρέπει να τα αλλάξεις.Και δεν ξέρω αν αξίζει να πας να δώσεις ένα 50ρι παραπάνω για αθόρυβους ανεμιστήρες αντί να έχεις μονίμως τους στοκ στις χαμηλές στροφές.Από άποψη θορύβου και επιδόσεων, από τις μετρήσεις που έχει ποστάρει ο coniste πιο πάνω και από αυτές που έχω δει κι εγώ, δε φαίνεται διαφορά.Δηλαδή όσο βγάζουν σε θόρυβο και θερμοκρασία οι stock ανεμιστήρες σε quiet ρύθμιση, τόσο θα βγάλει η silent έκδοσή τους.Άρα για ποιό λόγο να δώσεις το 50ρικο;Καλύτερα να το έριχνες αλλού που θα έπιανε όντως τόπο.Όχι ότι θεωρώ ότι 10 βαθμοί θερμοκρασίας είναι λίγοι, απλά δεν υφίστανται τέτοιες διαφορές.Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι και σε αυτή την περίπτωση η πιο απλή και παραδοσιακή μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική.Ο ρυθμιστής στροφών σε ένα case panel στα μάτια μου και σε αυτή την περίπτωση προσφέρει τη μεγαλύτερη ευελιξία και ακρίβεια ρύθμισης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εγω δυο ermax πανω στην raijintek tb silence ο ενας μεχρι 900 rpm και εναν tb silence manual 800-1600 rpm.. μεχρι τις 800 στροφες δεν ακουγεται απολυτως τιποτα..με μια σελιδα chrome δουλευει 31-34..σε τεστ φτανει τους 74 θα πω!! για οποιον ξερει ο 4790κ εχει τις πιο μεγαλες θερμοκρασιες απο ολους,ολοι εχουν προβλημα,με την στοκ ψυκτρα εφτανα σε game 100 βαθμους και οχι μονο εγω σε ολα τα φορουμ..για τον τροπο που εχω βαλει την raijintek και για τις στροφες που εχουν τα φαν νομιζω καλα τα παει σαν ψυκτρα.. θα δειξει στο χρονο φυσικα.. ο κυριο λογος που την αγορασα για να πω την αληθεια ειναι οι ομορφια της αλλα για 65 ευρω μου αρεσανε και οι αποδοσεις της!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ας ελπίσουμε κιόλας οι επόμενοι επεξεργαστές της ιντέλας να είναι πιο κρύοι γιατί οι 3ρηδες και οι 4ρηδες ειδικά δεν διακρίνονται και ιδιαίτερα στον τομέα αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ολα καλα ολα ωραια αλλα οι θερμοκρασιες στα κοκκινα..και εγω πιστευω θα τους φτιαξουν τους 5χχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 εαν ο μόνος λόγος ήταν η οικονομική πρώτη επαφή μου με το νερό, πάει και αυτός, με τιμολόγηση απο το eshop στα Site: 88,79€ , για την core edition, όπου θα χρειαζόμουν και φανάκια, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.. συνεχίζει να με εκνευρίζει το e-shop.. ευτυχώς υπάρχουν και αλλού Site: πορτοκαλιές .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Είδαν ότι υπάρχει ζήτηση και την "βαρέσανε". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τυχεροί εμείς που πήραμε με προπαραγγελία τότε!! Φυσικά στα 90 χωρίς ανεμιστήρες δεν συμφέρει παίρνεις και πιο ποιοτική ψύκτρα!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 The unit comes with a Warranty Void Sticker covering the fill port on the main unit. This is to prevent novice users from opening the system. By opening the unit to add the dye, the manufacturer assumes that you have a level of expertise required to carry out the task. Removal of the Warranty Void sticker will only void your warranty if signs of misuse or excessive modification is detected. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Με λίγα λόγια μην την σφιξετε υπερβολικά η μην κάνετε σημάδια σε αυτό το σημείο,φερθείτε της "ευγενικά" .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Παντως για μερικους βαθμους το οποιοδηποτε κοστος πιστευω δεν αξιζει. Απο την στιγμη που εχεις εναν Χ επεξεργαστη που εχει τις δικες του θερμοκρασιες, του βαζεις και μια ψυκτρα/νερο και τελος. Αφου ετσι και αλλιως δεν κερδιζουμε κατι στην ουσια, με 1-4-10 βαθμους παρακατω. Τι 70 τι 80. Αυτα με την προυποθεση οτι εχουμε πετυχει ενα μεγαλο OC. Για να κερδίσεις κάτι πραγματικά απο ενα σύστημα υδρόψυξης, χρειάζεται να στήσεις ενα custom σύστημα όπου να μην τσιγκουνευτείς στα υλικά που θα επιλέξεις, δηλαδή 200€ μινιμουμ στα parts, Απο εκεί και πέρα ΟΛΑ τα all in one έτοιμα κιτ υδρόψυξης που στα περισσότερα μην πω σε όλα πάνω στη θέση του waterblock τοποθετούν ένα μεγαλύτερο κουτί που έχει μέσα (αντλία και δοχείο πλήρωσης και waterblock), E δεν μπορεί ποτένα αποδώσει σαν υδρόψυξη και ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο το να πετάξει κάποιος τα λ7 του σε κάτι τέτοιο είναι να πάρει μια ακριβότερη και καλύτερη ψύκτρα αέρα, καθώς γλιτώνει και το κύνδινο να πάρει το ακριβό του hardware στα χέρια, Αυτα τα κιτ ο μόνος του σκοπός είναι να δώσουν την αίσθηση σε κάποιον οτι έχει υδρόψυξη με μικρό κόστος και μεγάλο για την εταιρία κατασκευής δηλαδή τρίχες κατσαρές. Αν σκάσει η αντλία που θα πάει το υγρό η θερμότητα πο το wateblock κανονικά σε κάποιο custom κιτ πάει κατευθείαν στο ψυγείο κρυώνει και μετά στο δοχείο υπερπλήρωσης όπου και αναλαμβάνει η αντλία να το οδηγήσει πάνω στο waterblock, στο έτοιμο κίτ που θα πάει η θερμότητα αυτή και κυρίω με αυτά τα παιδικά σωληνάκια και την ασθενική αντλία. Κακα τα ψέματα το φθηνό κρέας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Την διορθώσανε την τιμή στο Site: e-shop Ενώ είχα "ψηθεί" να την πάρω,μετά από το feedback των παιδιών εδώ, ξενέρωσα και τελικά παρήγγειλα την Site: Nepton 120XL την οποία θα παραλάβω αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Με άλλα 20€ παίρνεις την 240m που φλερτάρω κι εγώ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Με άλλα 20€ παίρνεις την 240m που φλερτάρω κι εγώ!! Και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα