Προς το περιεχόμενο

Raijintek Triton All in One CPU Cooler

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ σκέφτομαι 2 τέτοιους http://www.eworld.com.gr/products/details/1872/Akasa-Viper-PWM-System-Fan-120mmκαι τον ίδιο σε 140

Καλύτερα τους Apache,να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο απο άποψη θορύβου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά εν τέλη  ( αν εξαιρέσουμε ότι είναι τέλεια στις φωτό )
οι αποδώσεις σε συνδυασμό με εγγύηση και λεφτά είναι καλές;
συνχορεστεμε αν είμαι πρηχτης είδα τις εικόνες που βάλατε δεν έβγαλα συμπέρασμα.
Αξίζει να το αγοράσουμε ;
αν όχι κοντά στα ίδια λεφτά με όσο καλύτερη απόδωση γίνεται προτείνετε κατι άλλο;

Τωρα που ειπες για φωτο κατσε να ανεβασω μια :P

ggiki.jpg

Με την εγγυηση θα ρωτησω το eshop τωρα που θα παω,να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.Ασφαλη συμπερασματα δεν ξερω αν μπορουμε να βγαλουμε διοτι πρεπει να δοκιμασουμε και την εκδοση με τα μαμα fans.

• Like 3

Ειστε σιγουροι οτι αυτα τα fans κανουν για υδροψυξεις??

Κοιτάς για ανεμιστήρες με μεγάλη στατική πίεση, όχι CFM.

Τα dbA είναι και αυτό κάτι που πρέπει να λάβεις στα υπόψιν,εκτός και αν ένα αθόρυβο σύστημα δέν είναι το ζητούμενο.

Κοιτάς για ανεμιστήρες με μεγάλη στατική πίεση, όχι CFM.

Τα dbA είναι και αυτό κάτι που πρέπει να λάβεις στα υπόψιν,εκτός και αν ένα αθόρυβο σύστημα δέν είναι το ζητούμενο.

Είναι είναι!!!!!!!

Zapee ποσο ρευμα εχεις δωσει για τα 4.8Ghz?Δεν τρεχεις και εσυ ενα 10λεπτο aida64,να δούμε αν θα υπάρξουν μεγάλες διαφορές? Τωρα ποια φανς εχει κοζαρει πανω?

με τους viper παντως στην ΜΚ26 εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος και απο θορυβο και απο επιδοσεις.αλλα σε ψυγειο προσωπικα δεν τους εκανα δοκιμη.αλλα δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην κανουν.

To θέμα δεν είναι τι db ανακοινώνει ο κατασκευαστής όμως, αλλά το τι βγάζουν οι ανεμιστήρες στην πράξη γιατί υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις.Εγώ πάντως έχω ρίξει αρκετό διάβασμα τις τελευταίες 2 ημέρες και μάλλον καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η ιδανική λύση για εμένα μάλλον θα είναι ο παραδοσιακός τρόπος του ρυθμιστή στροφών για τους ανεμιστήρες του κουτιού και μια υδρόψυξη σαν αυτές της corsair με ρύθμιση επίσης ή σε περίπτωση υλοποίησης χωρίς τέτοια δυνατότητα ένα 40ρι-50ρι επιπλέον για αθόρυβα fans με κόστος μερικούς βαθμούς κελσίου παραπάνω.

Δυστυχώς δε μπορείς να τα έχεις όλα.Ακόμα και με το νερό οι νόμοι της φύσης αλλά και του ανθρώπου δεν αλλάζουν.Αν θες το κάτι παραπάνω πρέπει να πας σε προσεγμένα κομμάτια που κοστίζουν.Οπότε εκεί εαν μπαίνει το οικονομικό στη μέση σταθμίζεις απόδοση προς τιμή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η raijintek είναι όμορφη. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...