Prospector8 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Λολ αν πω δεν κατάλαβα τπτ?? Δεν το ρωτησες πως να βαλουμε το χρωμα μεσα, αλλα πες του Do we lose warranty if we remove the label that says so, in order to put the color into the watercooler? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν κατάλαβες γιατί είχα επισυνάψει και την φώτο στο ερώτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Αρα τι απαντήσε ουσιαστικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Οτι δεν εχει θεμα, απλα σφηξε καλα τη ταπα...Χαχαχαχαχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Αρα τι απαντήσε ουσιαστικά? .. και η αποσαφήνιση Do we lose warranty if we remove the label that says so, in order to put the color into the watercooler? ""No you don't! As said, just pay attention that you won't fasten the screw too much!" Η τάπα πρέπει να "κλωτσάει" εύκολα και την αλλάξανε ,γιατί αν δείτε και στις φώτο στο #1 ποστ η μια φώτο ειναι με κατσαβιδοβιδα (μπλε),η άλλη για να σφίγγει με το χέρι.(διάφανη) και αυτός έχει τρελαθεί να μου λέει μην την παρασφιξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Περίεργο που δεν έχουμε επίσημα reviews όντως...Δηλαδή όσοι τη δοκιμάσατε συνολικά δεν την προτείνετε; Εμένα βασικά με ενδιαφέρει ο θόρυβος που βγάζει με τους ανεμιστήρες στην έκδοση που περιλαμβάνει ανεμιστήρες.Γιατί αν πρόκειται μετά από τόσα χρόνια να φύγω από αέρα για νερό, με το σκεπτικό να μην ακούω θόρυβο, και έχω πάλι τα ίδια...κλάφ' τα.Ενταξει, θα μου πεις αλλάζεις ανεμιστήρια.Οκ, δεκτόν, αλλά το 30ρι δεν το γλυτώνεις, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο από άποψη κόστους από ένα σημείο κι έπειτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Η καρτα σου τι θερμοκρασια εχει under load? οταν παιζω ghost online και σε διαφορα τεστ φτανει 78 βασικα στο valley.. και νομιζω οτι η ζεστη απο τον πυρηνα της παει κατευθειαν στο μπλοκ!! ( οσο περνουν οι μερες βλεπω και πιο χαμηλες θερμοκρασιες στον cpu..σημερα επαιζα 2 ωρες και πηγε μεχρι 56,τα fan παντα στις 800 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Περίεργο που δεν έχουμε επίσημα reviews όντως...Δηλαδή όσοι τη δοκιμάσατε συνολικά δεν την προτείνετε; Εμένα βασικά με ενδιαφέρει ο θόρυβος που βγάζει με τους ανεμιστήρες στην έκδοση που περιλαμβάνει ανεμιστήρες.Γιατί αν πρόκειται μετά από τόσα χρόνια να φύγω από αέρα για νερό, με το σκεπτικό να μην ακούω θόρυβο, και έχω πάλι τα ίδια...κλάφ' τα.Ενταξει, θα μου πεις αλλάζεις ανεμιστήρια.Οκ, δεκτόν, αλλά το 30ρι δεν το γλυτώνεις, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο από άποψη κόστους από ένα σημείο κι έπειτα. Αμα ειναι να πας απο αερα σε νερο και να θες αθορυβο το συστημα,λιγακη δυσκολο χωρις αλλα fans διοτι στις περισσότερες των περιπτωσεων τα fans που εχουν by default οι υδροψυξεις ειναι θορυβώδες,τουλαχιστον η Corsair σου δινει προγραμμα που βαζεις οσο θες τις στροφες των fans ωστε να εχεις το επιθυμητό αποτελεσμα στον θορυβο με το αναλογο χασιμο βεβαια στην ψυξη. οποτε αν δεν ψηνεσαι για ποιοτικα fans,πανε σε καλη αεροψυκτρα οπως Dark pro 3 ή R1 Ultimate,και εχει το συνδυασμό που ψαχνεις για τις αναγκες σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Περίεργο που δεν έχουμε επίσημα reviews όντως...Δηλαδή όσοι τη δοκιμάσατε συνολικά δεν την προτείνετε; Εμένα βασικά με ενδιαφέρει ο θόρυβος που βγάζει με τους ανεμιστήρες στην έκδοση που περιλαμβάνει ανεμιστήρες.Γιατί αν πρόκειται μετά από τόσα χρόνια να φύγω από αέρα για νερό, με το σκεπτικό να μην ακούω θόρυβο, και έχω πάλι τα ίδια...κλάφ' τα.Ενταξει, θα μου πεις αλλάζεις ανεμιστήρια.Οκ, δεκτόν, αλλά το 30ρι δεν το γλυτώνεις, οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο από άποψη κόστους από ένα σημείο κι έπειτα. Αν θες dead silent θες 2-3 36αρια να ειναι συνεχεια κρυο το νερο με τους ανεμηστηρες να ειναι στις <400 στροφες.Διαφορετικα αθορυβο δεν θα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Αν θες dead silent θες 2-3 36αρια να ειναι συνεχεια κρυο το νερο με τους ανεμηστηρες να ειναι στις <400 στροφες.Διαφορετικα αθορυβο δεν θα ειναι 36ρια λέγοντας;36cm; Για δώστε κανένα λινκ με τίποτα αθόρυβους 120ρηδες που να κάνουν όμως δουλειά.Έστω ανεκτά αντιληπτούς. Δεν ξέρω, έχω αρχίσει τελευταία να θέλω να κάνω το pc όσο πιο αθόρυβο μπορώ, τουλάχιστον όταν δεν παίζει ώστε να ακούγεται η gpu.Απλά επειδή βλέπω κι εγώ ότι με τα ανεμιστήρια που έχουν οι aio λύσεις μάλλον δε γίνεται, πρέπει να βρεις να βάλεις κανέναν άλλο.Οκ για τους ανεμιστήρες του κουτιού, στην τελική βάζεις κανα ρυθμιστικό και τους μειώνεις τις στροφές, δε θα δεις και καμιά χαοτική διαφορά στις θερμοκρασίες.Αλλά στην υδρόψυξη δεν έχει νόημα θεωρώ να το κάνεις αυτό. Πάντως πολύ με ξενερώσατε να ξέρετε με αυτά που γράψατε για τούτη εδώ. Και πάνω που πίστεψα ότι θα έπαιρνα την core και θα έκανα την αρχή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 36ρια λέγοντας;36cm; Για δώστε κανένα λινκ με τίποτα αθόρυβους 120ρηδες που να κάνουν όμως δουλειά.Έστω ανεκτά αντιληπτούς. Δεν ξέρω, έχω αρχίσει τελευταία να θέλω να κάνω το pc όσο πιο αθόρυβο μπορώ, τουλάχιστον όταν δεν παίζει ώστε να ακούγεται η gpu.Απλά επειδή βλέπω κι εγώ ότι με τα ανεμιστήρια που έχουν οι aio λύσεις μάλλον δε γίνεται, πρέπει να βρεις να βάλεις κανέναν άλλο.Οκ για τους ανεμιστήρες του κουτιού, στην τελική βάζεις κανα ρυθμιστικό και τους μειώνεις τις στροφές, δε θα δεις και καμιά χαοτική διαφορά στις θερμοκρασίες.Αλλά στην υδρόψυξη δεν έχει νόημα θεωρώ να το κάνεις αυτό. Πάντως πολύ με ξενερώσατε να ξέρετε με αυτά που γράψατε για τούτη εδώ. Και πάνω που πίστεψα ότι θα έπαιρνα την core και θα έκανα την αρχή... Μια από τα ίδια σε όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 aerocool ds σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Σημερα μου ερχονται αυτοι http://www.e-shop.gr/noiseblocker-nb-eloop-fan-b12-2-120mm-p-PER.641543Μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ..Το θεμα μου ειναι οτι τα pwm μου εχω ξεκινανε Full speed(2000rpm) οταν ανοιγω το pc και αν δεν αλλαξω μεσο speedfan καθε φορα,δεν μειωνονται απο αλλου.Κανονικα επρεπε απο τα bios αλλα για καποιο λογο δεν δουλευει αυτο..Τεσπα για να δουμε. Παντως πιστευω για τα λεφτα της ειναι καλη περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Σημερα μου ερχονται αυτοι http://www.e-shop.gr/noiseblocker-nb-eloop-fan-b12-2-120mm-p-PER.641543Μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ..Το θεμα μου ειναι οτι τα pwm μου εχω ξεκινανε Full speed(2000rpm) οταν ανοιγω το pc και αν δεν αλλαξω μεσο speedfan καθε φορα,δεν μειωνονται απο αλλου.Κανονικα επρεπε απο τα bios αλλα για καποιο λογο δεν δουλευει αυτο..Τεσπα για να δουμε. Παντως πιστευω για τα λεφτα της ειναι καλη περιπτωση. 21 ευρώ ο ένας?????.Περιμένω εντυπώσεις γιατι και εγώ ψάχνομαι για αθόρυβο όσο γίνεται σύστημα.Δεν είναι κιτρονόμαυροι.Εκεί σίγουρα χωλένουν χαχα.http://www.eworld.com.gr/products/details/481317 εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί δεν βάζετε PWM ρε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα