MoviemakerGr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτή η εταιρία μάλλον ήρθε για να μείνει,μετά τις επιτυχημένες εφαρμογές της στις Αερόψυκτρες πέρασε στα κουτιά υπολογιστών και τώρα παρουσιάζει την πρώτη της όλα σε ένα Υδρόψυξη. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που εμπνέεται από την Ελληνική μυθολογία,(Τρίτων Θέμις) ακόμα περισσότερο για την απόδοση της,τις χαμηλές στάθμες θορύβου και τις πολύ προσιτές τιμές της. Δεν χαιρόμαστε για την μικρή χρονική εγγύηση που δίνει των 2 ετών. Αναλυτικά Site: Tom's Hardware (Αγγλικά) Site: HD Jurnal (Γερμανικά) Site: The Lab (Ελληνικά) 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 80 ευρώ για AIO αλλά και να μπορείς να επέμβεις, διαλέγεις χρώματα ή και clear απ'ότι βλέπω, και το σημαντικότερο πιστεύω (απ'ότι φαίνεται από τα χαρακτηριστικά - μεγάλος στατικός και καλά επίπεδα θορύβου αν προσέξουμε τις στροφές - ότι σ'αυτά τα λεφτά δε παίρνεις φανάκια για πέταμα. Τέλος, αν το life expectancy μεταφραζόταν και σε εγγύηση (5 χρόνια+) θα ήταν πραγματικά απίστευτο.Περιμένουμε review για συγκρίσεις, καλό βήμα πάντως! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι είναι,και για εμένα 100% η επόμενη επιλογή μου σε ψύξη επεξεργαστή. Ίσως δε η τιμή της διαμορφωθεί τελικά και λίγο κάτω από τα 80 ευρώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/raijintek-triton-complete-watercooling-kit-240mm-p-PER.814804 21 Νοεμβρίου παραλαβή. Αλλά η τιμή είναι τέλεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/raijintek-triton-complete-watercooling-kit-240mm-p-PER.814804 21 Νοεμβρίου παραλαβή. Αλλά η τιμή είναι τέλεια. Έγινε κράτηση για να συνεχιστεί το τοπικ .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Για τα λεφτα της πραγματικα δεν μπορει να παει τπτ στραβα.Η εταιρια αυτη μας δειχνει πως με λιγα λεφτα μπορεις να παρεις κατι ποιοτικος και αποδοτικο.Bλεπω την aidos ,μια ψυκτρα των 20 ευρω παρακαλω να κανει αλλες ακριβοτερες να ντρεπονται,να βλεπω το κουτι agos των 50 ευρω παρακαλω να εξοπλιζεται με rubber gromets και αφαιρουμενα hard disk cages να ανταγωνιζεται αξια, κουτια των 100 ευρω. Μακαρι να ακολουθησουν και αλλες εταιριες αλλα χλωμο το βλεπω. Βαζω παραγγελια και εγω για την υδροψυξη.Πολλα συν βλεπω να εχει για τα λεφτα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ψάχνοντας κάποιο review, για να καταλήξω εάν η πρώτη μου επαφή με το wc γίνει με την triton, βρήκα αυτό Site: Raijintek Triton in Test στα γερμανικά, αλλά με τη βοήθεια του google translator, βγαίνει το νόημα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 παιδια την εχει παρει κανεις η δεν υπαρχει πουθενα ακομα? σκεφτομαι να την παραγγειλω και εγω για 4790κ τι λετε θα ειναι ενταξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwstasole Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Καλη φαινεται!! Για amd fx 8150 κανει ομως;; η κανει σε ολους τους επεξεργαστες κανονικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 και εγω την εχω παραγγειλει για fx 9590!! αλλα ακομα περιμενουμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Το e-shop τα δικά του πάλι,αφού περιμέναμε την παραλαβή από τις 30/9 τώρα την έχει εξαντλημένη.. Χαζομάρα που δεν την έβαλα στην παραγγελία που έκανα στο HVersand 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Στην σελίδα της Raijintek στο φουμπού,οι αναρτήσεις χρηστών/κατόχων είναι μερικών ημερών ή και ωρών.Ίσως λόγο μεγάλης ζήτησης να πήγε λίγο πίσω το χρονοδιάγραμμα,οπότε υπομονή Υπάρχουν και χειρότερα πάντως...Φανταστείτε οτι υπάρχουν άτομα που περιμένουν απο Αύγουστο για προϊόντα της Swiftech (H220X/H240X) και έχουν πανάκριβο h/w στα κουτιά,αγορασμένο μήνες πρίν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 τι να πουμε!! περιμενουμε και βλεπουμε!! μαλλον σε μεγαλη ζητηση πρεπει να οφειλεται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω πως αξίζει τον κόπο να περιμένουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα δεν μ'αρεσουν τα λύσε - δέσε στο κουτί,αφιερώνω όλον τον χρόνο που χρειάζεται για να γίνει εξ'αρχης η σωστότερη δουλειά - εγκατάσταση,οπότε στην πρώτη ευκαιρία και όντας κρεμασμένος μια φορά δεν θα τους δώσω την ευκαιρία να το κάνουν και δεύτερη, η υδρόψηξη θα έρθει από το εξωτερικό που την έχω βρει διαθέσιμη,ώστε να μάθουμε κιόλας τελικά το πόσο αξίζει,σε πρώτο βαθμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα