anesperos13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μια INTEL HD 4600 σε ένα HP Touchsmart. Έχω win 8.1 και δε λειτουργεί το HDMI με τίποτα.. Έχω εγκαταστησει το τελευταίο λειτουργικό. Κανοντας μια πλοήγηση στο διαδύκτιο βρίσκω πολλά σχετικά προβλήματα. Το πρόβλημα είναι ότι δε θυμαμαι αν λειτουργούσε πριν τη μετάβαση σε 8.1 γιατί ο υπολογιστής είναι καινούργιος.. Πως μπορώ να δω αν λειτουργεί το hdmi ή μηπως είναι χαλασμένο το port?
Apoll Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μια INTEL HD 4600 σε ένα HP Touchsmart. Έχω win 8.1 και δε λειτουργεί το HDMI με τίποτα.. Έχω εγκαταστησει το τελευταίο λειτουργικό. Κανοντας μια πλοήγηση στο διαδύκτιο βρίσκω πολλά σχετικά προβλήματα. Το πρόβλημα είναι ότι δε θυμαμαι αν λειτουργούσε πριν τη μετάβαση σε 8.1 γιατί ο υπολογιστής είναι καινούργιος.. Πως μπορώ να δω αν λειτουργεί το hdmi ή μηπως είναι χαλασμένο το port? Στο laptop σου το HDMI δουλεύει μόνο ως import. Θα το δεις και στο διαφημιστικό για το μοντέλο.
anesperos13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω ένα HP Touchsmart 23'' All in one desktop.. Είναι όντως μόνο import? Κι αν ναι μπορώ να το συνδέσω με άλλο λάπτοπ; http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03932536&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&product=5398987#N373
Apoll Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω ένα HP Touchsmart 23'' All in one desktop.. Είναι όντως μόνο import? Κι αν ναι μπορώ να το συνδέσω με άλλο λάπτοπ; http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03932536&tmp_task=prodinfoCategory&cc=us&dlc=en&lc=en&product=5398987#N373 Αν αναπτύξεις το tree (πάτα το +) θα δεις ότι λέει 2 - HDMI In port (model dependent) Οπότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως οθόνη, αλλά όχι να το συνδέσεις με οθόνη.
anesperos13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορώ με κάποιο άλλο τρόπο;; Το model dependent αυτό σημαίνει; Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα