@_zerocool Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Έχω ένα navigation drawer και τo maps activity class που θέλω να ανοίγει μαζί με την εφαρμογή αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Κάτι μπερδεύω με τα fragments και activites. Ο drawer μπορεί να ανοίξει activies και να μείνει πάνο από αυτές; Αν ναι πώς; Από κώδικά έχω το template του android studio. Χρειάζομαι να κάνω intent? Inflate? Κάτι άλλο; 1
TheFall Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις μια Activity και "μέσα" σε αυτην αλλάζεις κάθε φορά ποιο fragment θελεις να εμφανίζεται. Ο Drawer εν προκειμένω απλά ειναι ένα View που εμφανίζεται "πάνω" απο την Activity ώστε να επιλέξεις ποιο fragment θες να δεις στην οθονη σου. Για περισσότερα πανω στον drawer δες το tutorial εδώ Διαφορετικά δώσε κώδικα ή εξηγησε ποιο αναλυτικά τι θες να κάνεις. 1
@_zerocool Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 To sc είναι στο github. Αν θες ρίξε μια ματιά. Στην ουσία ανοίγω είτε activity είτε fragment ανάλογα την διεργασία. Θα δω και το Tutorial αν μου ξέφυγε κάτι.
@_zerocool Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης αν δεις την MyActivity στο onCreate κάνω set up τον χάρτη. Αν το κάνω όμως μέσου της class mapsActivity μου λέει system not ready. Στην ουσία θέλω να ξεκινάει το app με τον χάρτη αλλά το set up να γίνεται στο mapsActivity μιας και θα μπούνε και άλλα view όσα αφορά τον χάρτη.
TheFall Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ρίξω μια ματιά σήμερα και θα ενημερώσω αργότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα