Προς το περιεχόμενο

X-Men: Apocalypse (2016)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Δεν θα την έλεγα τη χειρότερη superhero ταινία - άλλωστε υπάρχει πάντα το Superman v Batman για αυτό το "τρόπαιο".

Ήσουν από τους τυχερούς που δεν είδαν το περσινό Fantastic Four ε? Σε ζηλεύω...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Ήσουν από τους τυχερούς που δεν είδαν το περσινό Fantastic Four ε? Σε ζηλεύω...

Ναι, το έχω αποφύγει. :)

• Like 2

η λέξη αριστούργημα είναι τρομερά μικρή για να χαρακτηρίσει το πόσο καλύτερο είναι. Σε σχέση με το ff2 πρέπει να πάρει 10 oscar, 3 pulitzer, 5 φοίνικες και 37 σφαίρες :P :P :P

Ο Singer είχε ανεβάσει τόσο ψηλά τον πήχη με τα FC και  DOFP που θα ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να ξεπεράσει τον εαυτό του και να συνεχιστεί αυτό το σερί επιτυχιών. Τελικά φαίνεται ότι είναι η κατάρα των X-men αυτή, η τρίτη ταινία να είναι και η χειρότερη της τριλογίας. 

Δεν την έχω δει ακόμα βέβαια αλλά με βάση όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα κρατάω μικρό καλάθι...

• Super Moderators

Εξαρτάται από την παρέα! :devil:

Τον gsarig είχα δίπλα μου, εντάξει δεν ήταν το ιδανικότερο (φαντάζομαι και για τον ίδιο ισχύει το ίδιο σε σχέση με το πρόσωπό μου) αλλά τουλάχιστον είδαμε την ταινία, όχι σαν τον διπλανό μου από την άλλη μεριά που το'χε ρίξει στο μπαλαμούτι! 

• Members

Τον gsarig είχα δίπλα μου, εντάξει δεν ήταν το ιδανικότερο (φαντάζομαι και για τον ίδιο ισχύει το ίδιο σε σχέση με το πρόσωπό μου) αλλά τουλάχιστον είδαμε την ταινία, όχι σαν τον διπλανό μου από την άλλη μεριά που το'χε ρίξει στο μπαλαμούτι! 

Όντως, πρέπει να το πάρω απόφαση πως η φλόγα μεταξύ μας έχει πια σβήσει.

Κι εγώ πάντως μια χαρά τη βρήκα την ταινία,

...δεν ήταν τόσο διασκεδαστική όσο το Civil War, αλλά από την άλλη το CW, ελλείψει πραγματικού κακού, μου φάνηκε πιο χαλαρό, με τους ήρωες να παλεύουν μεταξύ τους και να κάνουν πλακίτσα. Σαν να έβλεπες φιλικό ματς κορυφαίων ομάδων - θεαματικό μεν, αλλά πάντα φιλικό.

Γενικά η ταινία βλεπόταν ευχάριστα και προσωπικά μου άρεσε που είδαμε και λίγο Φοίνιξ - ήταν άλλωστε ο μόνος τρόπος για να ισοσκελιστεί η δύναμη του Απόκαλιψ. Επίσης, ενθαρρυντικό το ότι ο Γούλβεριν, στη σύντομη εμφάνισή του, δείχνει πιο ζωώδης και σκοτώνει κόσμο κατά δεκάδες έστω και χωρίς σπλατεριές - ίσως έτσι να μας προετοιμάζουν για μια R-rated δική του ταινία (?).

Στα αρνητικά ότι ο Απόκαλιψ δεν ηταν τόσο επιβλητικός όσο θα μπορούσε αλλά ήμουν έτσι κι αλλιώς προκατηλειμμένος γιατί στις αφίσες υπήρχαν κάποιες πόζες του όπου για κάποιο λόγο μου θύμιζε τη Σαπφώ Νοταρά (αυτό πρέπει να το κοιτάξω). Οι αναφορές στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, πάντως, σε κάποιες ατάκες του, ήταν καλή λεπτομέρεια (π.χ. "Come and See").

Επίσης, βρήκα πολύ τραβηγμένη τη σκηνή που ο Quicksilver σώζει τους μεταλλαγμένους. Θέλησαν να επαναλάβουν την αντίστοιχη επιτυχημένη σκηνή από την προηγούμενη ταινία αλλά κάπου το ξέσκισαν (και φοβάμαι μήπως πάθει το ίδιο ο Deadpool με τη δική του συνέχεια).

• Like 1

Μόλις γύρισα από X-Men.

Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο blockbuster της χρονιάς μέχρι τώρα.

Πραγματικά δεν του βρίσκω ψεγάδι.

10/10 από εμένα.

Διαφωνώ με το σχόλιο ότι

ο Apocalypse δεν ήταν επιβλητικός

.

Επίσης η σκηνή με τον

Quicksilver

ήταν τουλάχιστον επιπέδου Deadpool από άποψη

χιούμορ

.

σαφώς το πιο καλοδουλεμενο απο τα 3 υπερηρωικα ως τώρα.

βεβαια ενταξει εχει και 3 άριστους ηθοποιούς και στους 3 κομβικούς ρόλους.

αλλα το ένιωθες ρε παιδι μου,πιο καλοδουλεμενο,πιο....σφιχτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...