Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δεν θα την έλεγα τη χειρότερη superhero ταινία - άλλωστε υπάρχει πάντα το Superman v Batman για αυτό το "τρόπαιο". Ήσουν από τους τυχερούς που δεν είδαν το περσινό Fantastic Four ε? Σε ζηλεύω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ήσουν από τους τυχερούς που δεν είδαν το περσινό Fantastic Four ε? Σε ζηλεύω... Ναι, το έχω αποφύγει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αριστούργημα το BvS μπροστά του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 η λέξη αριστούργημα είναι τρομερά μικρή για να χαρακτηρίσει το πόσο καλύτερο είναι. Σε σχέση με το ff2 πρέπει να πάρει 10 oscar, 3 pulitzer, 5 φοίνικες και 37 σφαίρες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 και 37 σφαίρες :P Των .45; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέχρι τώρα τα x-men δεν έχουν απογοητεύσει, και πρόσφατα είχαν εκπλήξει με τα first class και days of future past που ήταν άριστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mito1988 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ο Singer είχε ανεβάσει τόσο ψηλά τον πήχη με τα FC και DOFP που θα ήταν σχεδόν ακατόρθωτο να ξεπεράσει τον εαυτό του και να συνεχιστεί αυτό το σερί επιτυχιών. Τελικά φαίνεται ότι είναι η κατάρα των X-men αυτή, η τρίτη ταινία να είναι και η χειρότερη της τριλογίας. Δεν την έχω δει ακόμα βέβαια αλλά με βάση όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα κρατάω μικρό καλάθι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Το First Class δεν είναι του Singer βέβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αλλά οι σχεδόν δυόμιση ώρες περνούν ευχάριστα. Εξαρτάται από την παρέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εξαρτάται από την παρέα! Τον gsarig είχα δίπλα μου, εντάξει δεν ήταν το ιδανικότερο (φαντάζομαι και για τον ίδιο ισχύει το ίδιο σε σχέση με το πρόσωπό μου) αλλά τουλάχιστον είδαμε την ταινία, όχι σαν τον διπλανό μου από την άλλη μεριά που το'χε ρίξει στο μπαλαμούτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 clopyrighted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Members Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Τον gsarig είχα δίπλα μου, εντάξει δεν ήταν το ιδανικότερο (φαντάζομαι και για τον ίδιο ισχύει το ίδιο σε σχέση με το πρόσωπό μου) αλλά τουλάχιστον είδαμε την ταινία, όχι σαν τον διπλανό μου από την άλλη μεριά που το'χε ρίξει στο μπαλαμούτι! Όντως, πρέπει να το πάρω απόφαση πως η φλόγα μεταξύ μας έχει πια σβήσει. Κι εγώ πάντως μια χαρά τη βρήκα την ταινία, ...δεν ήταν τόσο διασκεδαστική όσο το Civil War, αλλά από την άλλη το CW, ελλείψει πραγματικού κακού, μου φάνηκε πιο χαλαρό, με τους ήρωες να παλεύουν μεταξύ τους και να κάνουν πλακίτσα. Σαν να έβλεπες φιλικό ματς κορυφαίων ομάδων - θεαματικό μεν, αλλά πάντα φιλικό. Γενικά η ταινία βλεπόταν ευχάριστα και προσωπικά μου άρεσε που είδαμε και λίγο Φοίνιξ - ήταν άλλωστε ο μόνος τρόπος για να ισοσκελιστεί η δύναμη του Απόκαλιψ. Επίσης, ενθαρρυντικό το ότι ο Γούλβεριν, στη σύντομη εμφάνισή του, δείχνει πιο ζωώδης και σκοτώνει κόσμο κατά δεκάδες έστω και χωρίς σπλατεριές - ίσως έτσι να μας προετοιμάζουν για μια R-rated δική του ταινία (?). Στα αρνητικά ότι ο Απόκαλιψ δεν ηταν τόσο επιβλητικός όσο θα μπορούσε αλλά ήμουν έτσι κι αλλιώς προκατηλειμμένος γιατί στις αφίσες υπήρχαν κάποιες πόζες του όπου για κάποιο λόγο μου θύμιζε τη Σαπφώ Νοταρά (αυτό πρέπει να το κοιτάξω). Οι αναφορές στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, πάντως, σε κάποιες ατάκες του, ήταν καλή λεπτομέρεια (π.χ. "Come and See"). Επίσης, βρήκα πολύ τραβηγμένη τη σκηνή που ο Quicksilver σώζει τους μεταλλαγμένους. Θέλησαν να επαναλάβουν την αντίστοιχη επιτυχημένη σκηνή από την προηγούμενη ταινία αλλά κάπου το ξέσκισαν (και φοβάμαι μήπως πάθει το ίδιο ο Deadpool με τη δική του συνέχεια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μόλις γύρισα από X-Men. Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο blockbuster της χρονιάς μέχρι τώρα. Πραγματικά δεν του βρίσκω ψεγάδι. 10/10 από εμένα. Διαφωνώ με το σχόλιο ότι ο Apocalypse δεν ήταν επιβλητικός . Επίσης η σκηνή με τον Quicksilver ήταν τουλάχιστον επιπέδου Deadpool από άποψη χιούμορ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 σαφώς το πιο καλοδουλεμενο απο τα 3 υπερηρωικα ως τώρα. βεβαια ενταξει εχει και 3 άριστους ηθοποιούς και στους 3 κομβικούς ρόλους. αλλα το ένιωθες ρε παιδι μου,πιο καλοδουλεμενο,πιο....σφιχτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το είδε κανείς σε 3d έκδοση; Αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα