Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Νομίζω πως τα x-men είναι από τις λίγες καλές μεταφορές marvel comics. Διαφωνώ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Νομίζω πως τα x-men είναι από τις λίγες καλές μεταφορές marvel comics.Το trailer δεν με ενθουσιάζει αλλά δεν δείχνει και πολλά. Η Jennifer Lawrence άθλια όπως πάντα. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι της βρίσκουν. Δεν είναι κακή απλά δεν είναι αρκετά γυναίκα-δηλητήριο όπως θα ταίριαζε για τον ρόλο της μιστικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) το προβλημα ειναι οτι θελουν να κανουν το μοσχαρακι το νεο προσωπο των X-Men. η επομενη ταινια λενε θαναι το Dark Phoenix Saga. δεν θα ξαφνιαστω αν η Cow θα γινει η Phoenix, αντι της Jean Grey... Επεξ/σία 19 Απριλίου 2016 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 ποια ειναι το μοσχαράκι; η lawrence; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Beat me by 1'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 jennifer lawrence θέλω απλά να τη δείρω. Δεν έχει καμιά θέση ως mystique. Σαν την Romina απλά δεν έχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ο Apocalypse σε κάθε τρέιλερ ακούγεται και διαφορετικός. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ειδα 3 νυχακια στο τελος. ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damian1977 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ο Apocalypse σε κάθε τρέιλερ ακούγεται και διαφορετικός. Δεν ξερω εαν βγαζει νοημα αυτο που λεω....αλλα ακουγεται διαφορετικος και 'λιγος'! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Στο "...and from the ashes..." μου ψιλοάρεσε.. Αλλά γενικά ναι, πολύ meh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mito1988 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μόνο σε μένα φαίνονται ΟΛΑ ψεύτικα; Καμία σχέση τα εφέ του DOFP με αυτά που βλέπουμε στα τρέιλερ εδω. Δε ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αλλά μου βγάζει μια αίσθηση προχειροδουλειάς και κακού CGI αυτή η ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ειδα 3 νυχακια στο τελος. ^^ Ελα ντε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μόνο σε μένα φαίνονται ΟΛΑ ψεύτικα; Καμία σχέση τα εφέ του DOFP με αυτά που βλέπουμε στα τρέιλερ εδω. Δε ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αλλά μου βγάζει μια αίσθηση προχειροδουλειάς και κακού CGI αυτή η ταινία. Δε μου κάνει για προχειροδουλειά αλλά είναι αρκετα στυλιζαρισμένο οπότε από εκεί και πέρα είναι μάλλον θέμα γούστου το οπτικό κομμάτι. Εμένα μου αρέσει αρκετά και η φωτογραφία και η χρωματική παλέτα που έχουν επιλέξει από τα λίγα που βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mito1988 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δε μου κάνει για προχειροδουλειά αλλά είναι αρκετα στυλιζαρισμένο οπότε από εκεί και πέρα είναι μάλλον θέμα γούστου το οπτικό κομμάτι. Εμένα μου αρέσει αρκετά και η φωτογραφία και η χρωματική παλέτα που έχουν επιλέξει από τα λίγα που βλέπουμε. Ακριβώς, "στυλιζαρισμένο"! Αυτή τη λέξη έψαχνα για να το χαρακτηρίσω! Ειδικά στις slo-mo σκηνές φαίνεται πιο έντονα αυτό. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο η αισθητική των δύο προηγούμενων, βέβαια κάθε ταινία διαδραματίζεται και σε άλλη δεκαετία οπότε δικαίως επέλεξαν μια διαφορετική προσέγγιση. Περιμένω να δω το τελικό αποτέλεσμα για πιο ολοκληρωμένη άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα