Προς το περιεχόμενο

X-Men: Apocalypse (2016)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω πως τα x-men είναι από τις λίγες καλές μεταφορές marvel comics.Το trailer δεν με ενθουσιάζει αλλά δεν δείχνει και πολλά.

Η Jennifer Lawrence άθλια όπως πάντα. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τι της βρίσκουν.

Δεν είναι κακή απλά δεν είναι αρκετά γυναίκα-δηλητήριο όπως θα ταίριαζε για τον ρόλο της μιστικ.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το προβλημα ειναι οτι θελουν να κανουν το μοσχαρακι το νεο προσωπο των X-Men.

η επομενη ταινια λενε θαναι το Dark Phoenix Saga. δεν θα ξαφνιαστω αν η Cow θα γινει η Phoenix, αντι της Jean Grey...

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

Μόνο σε μένα φαίνονται ΟΛΑ ψεύτικα; Καμία σχέση τα εφέ του DOFP με αυτά που βλέπουμε στα τρέιλερ εδω. Δε ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αλλά μου βγάζει μια αίσθηση προχειροδουλειάς και κακού CGI αυτή η ταινία.

Μόνο σε μένα φαίνονται ΟΛΑ ψεύτικα; Καμία σχέση τα εφέ του DOFP με αυτά που βλέπουμε στα τρέιλερ εδω. Δε ξέρω πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αλλά μου βγάζει μια αίσθηση προχειροδουλειάς και κακού CGI αυτή η ταινία.

Δε μου κάνει για προχειροδουλειά αλλά είναι αρκετα στυλιζαρισμένο οπότε από εκεί και πέρα είναι μάλλον θέμα γούστου το οπτικό κομμάτι.

Εμένα μου αρέσει αρκετά και η φωτογραφία και η χρωματική παλέτα που έχουν επιλέξει από τα λίγα που βλέπουμε.

• Like 1

Δε μου κάνει για προχειροδουλειά αλλά είναι αρκετα στυλιζαρισμένο οπότε από εκεί και πέρα είναι μάλλον θέμα γούστου το οπτικό κομμάτι.

Εμένα μου αρέσει αρκετά και η φωτογραφία και η χρωματική παλέτα που έχουν επιλέξει από τα λίγα που βλέπουμε.

Ακριβώς, "στυλιζαρισμένο"! Αυτή τη λέξη έψαχνα για να το χαρακτηρίσω! Ειδικά στις slo-mo σκηνές φαίνεται πιο έντονα αυτό. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο η αισθητική των δύο προηγούμενων, βέβαια κάθε ταινία διαδραματίζεται και σε άλλη δεκαετία οπότε δικαίως επέλεξαν μια διαφορετική προσέγγιση. Περιμένω να δω το τελικό αποτέλεσμα για πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...