{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Βασικά άμα εξαιρέσεις τα πρώτα Xmen και F4 ότι έχει να κάνει με FOX είναι λίγο μούφα imho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Στα comics νομίζω γίνεται. Μωρέ μια χαρά γίνεται να ψοφήσει, ξανά και ξανά...να μείνει κάτω δεν γίνεται...όπως και όλο το σύμπαν της Marvel. Στην ταινία εννοούσα, με λάθος διατύπωση. Ναι, αυτή τη στιγμή στα comics, είναι dead. Έχω μείνει πίσω, πλέον. Τελευταία φορά που ασχολήθηκα με comics ήταν το 12-13...έχω χάσει τις εξελίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Έχω μείνει πίσω, πλέον. Τελευταία φορά που ασχολήθηκα με comics ήταν το 12-13...έχω χάσει τις εξελίξεις. Κι εγώ που τα παρακολουθώ αμυδρά, δεν τις προλαβαίνω. Όλο αλλάζουν πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τον άλλαξαν κάπως ή μου φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τουλάχιστον σε αυτή τη φώτο (μπορεί απλά να είναι η γωνία λήψης) είναι αρκετά πιο κοντά στο κόμικ και στο πως θα έπρεπε να είναι. Post production ίσως και φαίνεται αρκετά πιο καθαρά η γραμμή από το στόμα στον κρόταφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 more pics: Site: X-Men: Apocalypse Leaked Images Include Apocalypse, Archangel & Psylocke - Cosmic Book News Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ^ τα σπασε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε το 2016, ολο στο σινεμα θα ειμαστε. Πρεπει να πω οτι κ@@@α με το τραιλερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 πολύ καλό τραιλερ.έχει κανει πολύ πετυχημένο "reboot" το franchise κατά τη γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 looks ok.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 πολύ ωραίο το δείγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 το μοσχαρακι παχυνε και αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παντως στο τελος του days of future past δειχνει κατι σχετικο με την Αιγυπτο, αλα δειχνει γυναικα. Τι γινετε εκει? Ειναι κατι σχετικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν είναι γυναίκα, απλά ήταν πιο εμφανίσιμος κι έχεις... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα