LongTom Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το είδα και μπορώ να πω,δίχως φόβο και πάθος, ότι ήταν μια μπούρδα. Ωραία εφέ και ωραίες στολές κ.ο.κ.,αλλά παιδάκι μου τέτοιες παπαρίες σενάριο-διαλόγους δεν έχω ξαναματαδεί. Για τον κακό,που έμοιαζε σαν ανίερο τέκνο του Γκαργκαμέλ με κακό από το Πάουερ Ρέηντζερ: Ήταν ο Κόσζμοκράτορας και τον νίκησαν 5 νοματαίοι με μια πυραμίδα-ποντικοπαγίδα Ξύπνησε και είδε τι κακός είναι ο κόσμος πιάνοντας την τελεόραση...(Αυτό ήταν ελεεινό πραγματικά,ακόμη και για τέτοια ταινία) Μάζεψε 4 άχρηστους,που έχασαν σε 1-2 λεπτά, και τους έπεισε δίνοντας τους...περισσότερες δυνάμεις..ο.0 Έπαιζε κσύλο στο μυαλό του και έγινε....γίγαντας Δεν ήξερες τι διάολο ήθελε τον ανάπηρο, αφού είχε πει ότι είχε όλες τις δυνάμεις των μεταλλαγμένων Για τους άλλους: Ο μαγνητικός άνθρωπος άλλαζε μεριά και γνώμη κάθε 12ns, επίσης ο γρήγορος τύπος με το γυαλί για κάποιο λόγο δεν τον είπε ότι είναι γιος του Η τύπισσα η μπλε,που έπαιζε και στα hunger games,δεν χρειάζεται εξήγηση,απλά αγγούρι. Το τέλος-Βόλτρον, θα ενωθούμε να νικήσουμε τον κακό μέχρι το επόμενο επεισόδιο... Ο γούλβεριν που είπε ένα Γεια! και μετά τράβηξε κατά το δάσος.. Και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω 3
Getta Robo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το ειδα επιτελους. Ανωτερο απο το σκουπιδι batman vs superman, καλυτερο απο το avengers 2.5 captain america. Ειχε διαφορα λαθη, αλλα δεν μιλαμε για το χειροτερο x-men σε καμια περιπτωση. Φετος δυστυχως δεν ηταν καλη χρονια για τους υπερηρωες.
revolver1990 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το ειδα επιτελους. Ανωτερο απο το σκουπιδι batman vs superman, καλυτερο απο το avengers 2.5 captain america. Ειχε διαφορα λαθη, αλλα δεν μιλαμε για το χειροτερο x-men σε καμια περιπτωση. Ήταν διασκεδαστικό,όπως θα έπρεπε να ήταν ένα superhero-action movie,ευπεπτό,χωρίς πολλά πολλά. Φετος δυστυχως δεν ηταν καλη χρονια για τους υπερηρωες. Ευτυχώς,συχαίνομαι τα super hero movies,νιώθω ότι το hollywood απλά δεν έχει ιδέες και καταφεύγει σε graphic novels για να βγάλει υλικό. Δυστυχώς,από ότι βλέπω μέχρι το 2020 υπάρχουν σίγουρα και άλλα στα σκαριά.
skiabox Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το ειδα επιτελους. Ανωτερο απο το σκουπιδι batman vs superman, καλυτερο απο το avengers 2.5 captain america. Ειχε διαφορα λαθη, αλλα δεν μιλαμε για το χειροτερο x-men σε καμια περιπτωση. Φετος δυστυχως δεν ηταν καλη χρονια για τους υπερηρωες. Για εμένα είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς (μέχρι τώρα).
kwstaskara Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 QuickSilver έγινε ο αγαπήμενος μου ήρωας στο x-men δεν υπάρχει τέτοια γρηγοράδα θα τον χαραχτήριζα και ποιό γρήγορο και απο τον flash.Τους κουβαλάει όλους. 1
blanka Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το είδα κι εγώ χθες, και μπορώ να πω σε γενικές γραμμες, μου άρεσε. Τα Εφφέ του ήταν πολύ καλύτερα απο το μακιγιάζ του αποκαλυψ. όπως και του wolverine(πολύ γέρος για την χρονική περίοδο που εμφανίζεται). Τα εφφέ καταστροφής ήταν πολύ λεπτομερή, και η απόδοση της αρχαίας Αιγύπτου πολύ πειστική. Αλλά αυτό που απόλαυσα περισσότερο ήταν οι ηθοποιοί στους ρόλους magneto - doctorX Στα , αρνητικά να πω και η τελική μάχη δεν ήταν του μεγέθους ενός ΑΠΟΚΑΛΥΨ! αν θέλετε να δειτε μάχη τελικού επιπέδου και πόσο επική μπορεί να γίνει , πάρτε μια γεύση https://www.youtube.com/watch?v=0VxQHdDDCO4 Στα αρνητικά ακόμα να προσθέσω και την μουσική που δε με τρέλανε... Δείτε ας πούμε στο βιντεάκι που παράθεσα, τι δουλειά κάνει η μουσική με την εμφάνηση της wonder woman Μια ταινία που μου άρεσε στα επίπεδα του CA Civil War. (ίσως λίγο περισσότερο ελέω καλυτερων ηθοποιών ) Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2016 από blanka
omghi2u Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Φετος δυστυχως δεν ηταν καλη χρονια για τους υπερηρωες. Deadpool came to save the year ! Άνετα η καλύτερη superhero movie για εμένα. 1
Getta Robo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Deadpool came to save the year ! Άνετα η καλύτερη superhero movie για εμένα. Πραγματι, μακραν η καλυτερη απο τις υπολοιπες, οπως και πολυ καλη ταινια γενικοτερα. Σε συγκριση παντως με προηγουμενες χρονιες, στο συνολο φετος δεν ειδαμε καλα πραγματα. Κατι που ξεχασα να αναφερω, εκτος τοπου και χρονου η Sophie Turner για Jean Grey. Το εχουν παρακανει με τους ηθοποιους-παγιδες.
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Site: X-Men: Apocalypse deleted mall scene
qspock Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Οι κομενες σκηνες θα περιεχονται στο bluray σε extented version (οπως ηταν το Rogue cut) ή θα ειναι απλα στα extras?
skiabox Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ειδικά το μακιγιάζ και το κοστούμι του Apocalypse που δεν άρεσε σε πολλούς το θεωρώ από τα καλύτερα που έχω δει σε super hero movie.
KilliK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 θα ειναι στα εξτρας, δεν εχει ανακοινωθει extended cut.
overpower Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που λεει η sophie "at least we can all agree the 3rd movie is always the worst" ποσο ισχυει για αυτην την περιπτωση. Μονο εμενα μου αρεσαν πιο πολυ τα first class και days of future past? Και θα συμφωνησω με Blanca. Δεν ειχε καμια μεγαλη μαχη για να εντυπωσιασουν λιγακι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα