michael92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Το θέμα είναι ότι τα Superhero movies δεν απευθύνονται μόνο σε die hard comic fans και αυτό περιορίζει αρκετά το σενάριο. Shi'ar plot sounds good to a die hard comic fan, but it ain't gonna sell any tickets. Also Lilandra sucks, τουλάχιστον στο 90s cartoon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εμενα παντως η ταινια που ειδα σε γενικες γραμμες μου αρεσε και σιγουρα με ικανοποιησε περισσοτερο απο πλευρας εφε απο BatmanVsSuperman και Captain America. Η διαρκεια της ταινιας θα μπορουσε να ηταν μικροτερη και η τελικη μαχη να ειχε λιγο παραπανω χρονο/δουλεια(και σε μερικες προτιμησεις στο cast δεν πολυ συμφωνω)αλλα γενικα μια χαρα περασε η ωρα. Αν μου ελεγε καποιος να βαλω βαθμολογια θα ελεγα ενα 7.5/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Το είδα, δεν ηταν καθολου κακο. Οκ λιιιγο βαρετό αρχικα αλλα μετα εφτιαξε. Θα εβαζα 7/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Εμένα μου φάνηκε λίγο ο χρόνος του Alocalypse. Τον έδειξε λίγο στην αρχή, κάνα 5λεπτο στη μέση που μάζευε τους ακόλουθους του και λίγο στο τέλος που και πάλι δεν πλακώθηκε κανονικά με τους άλλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Αν και βλεπεται, είναι το πιο μέτριο x-men μέχρι στιγμής. Σίγουρα δυο σκαλιά παρακάτω απ'τα δυο προηγούμενα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Τουλάχιστον πέρασε σε εισπράξεις το First Class, το οποίο αν κι ήταν ανώτερο είχε χαμηλά έσοδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Σε ένα Chinese Telesync που βγήκε λείπουν από τα opening credits το άγαλμα του Jesus Christ, η swastika και το σφυροδρέπανο. topkek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε η ταινια.Ειχε μεγαλυτερη διαρκεια αποτι επρεπε,υπηρχε πολυ built-up αρα μπλα μπλα και γιαυτο εκανε περιπου 1μιση ωρα για να μπει στην δραση που δεν ηταν και μεγαλη αλλα ειχε αρκετα καλα εφε.Το μεγαλο αρνητικο για μενα ειναι ο Apocalypse,που αν και ηταν αρκετα δυνατος σαν main κακος που το βλεπουμε σπανια σε marvel ταινιες δεν φανηκε σχεδον καθολου απο πλευρας δρασης μονο μιλαγε.Στο κομματι της ηθοποιιας δεν μπορω να πω κατι αφου υπηρχε πολυ πιτσιρικαρια,κλασικα ο Fassbender πολυ καλος ως Magneto και πολυ συμπαθητικος ο Quicksilver(οπως και στην προηγουμενη ταινια).Ενα 6,5(ισως και λιγοτερο) θα του εβαζα πολυ μετριο σε σχεση με first class και days of future past. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί δε σας άρεσε αυτή ή ταινία! Κλασσικό Xmen του singer, με πρωτοφανή εφφέ και ασταμάτητη δράση. Οι νέοι ηθοποιοί ήταν σίγουρα λίγοι μπροστά στους παλιούς, αλλά ήταν γνωστό οτι οι παλιοί δεν θα παίζουν εκ των προτέρων. Γι αυτό πιστεύω σας ξένισε, και το days of future past παραμένει κορυφαίο. Όχι όμως το apocalypse και χειρότερο του, πολύ καλού κατά τα άλλα, first class. Τη δε σύγκριση με το xmen 3 απαξιώ να την σχολιάσω... Τελικά ή απήχηση στο κοινο των xmen του singer βρισκόταν, εκτός από τη φοβερή σκηνοθεσία και στο πολυαγαπημενο cast που, δυστυχώς, μαλλον αποσύρθηκε. Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ. Να δω τα σχόλια σας στην επόμενη που δε θα είναι του Singer ουτε θα έχει το παλιό καστ... Ας ελπίσουμε να το αναλάβει ο Matthew Vaughn τουλάχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Ειλικρινά δε καταλαβαίνω γιατί δε σας άρεσε αυτή ή ταινία! Κλασσικό Xmen του singer, με πρωτοφανή εφφέ και ασταμάτητη δράση. Οι νέοι ηθοποιοί ήταν σίγουρα λίγοι μπροστά στους παλιούς, αλλά ήταν γνωστό οτι οι παλιοί δεν θα παίζουν εκ των προτέρων. Γι αυτό πιστεύω σας ξένισε, και το days of future past παραμένει κορυφαίο. Όχι όμως το apocalypse και χειρότερο του, πολύ καλού κατά τα άλλα, first class. Τη δε σύγκριση με το xmen 3 απαξιώ να την σχολιάσω... Τελικά ή απήχηση στο κοινο των xmen του singer βρισκόταν, εκτός από τη φοβερή σκηνοθεσία και στο πολυαγαπημενο cast που, δυστυχώς, μαλλον αποσύρθηκε. Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ. Να δω τα σχόλια σας στην επόμενη που δε θα είναι του Singer ουτε θα έχει το παλιό καστ... Ας ελπίσουμε να το αναλάβει ο Matthew Vaughn τουλάχιστον... OK γουστα ειναι αυτα να σου αρεσει η οχι η ταινια,αλλα την ασταματητη δραση που την ειδες???? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μαλλον εννοει σε σχεση με αλλες προσφατες ταινιες τυπου BvS,Captain America αλλα και σε σχεση και με τα προηγουμενα οτι ειχε περισσοτερη δραση και εφε στο συνολο η ταινια(marvel αλλωστε). Ασταματητη δραση δεν ειχε αλλα ειχε σιγουρα παραπανω εφε/super powers απο πολλες αλλες ταινιες(αν και με τον Apocalypse σαν κακο θα μπορουσαν και καλυτερα αυτο ειναι σιγουρο αλλα εν μερη ψιλο αναμενομενο δεδομενης και της ηλικιας των ηρωων στην εν λογω ταινια). Εγω πιο πισω οταν εγραψα οτι μου αρεσε ειναι οτι δεν ειχε σημεια(μεγαλης διαρκειας)που να ειχα βαρεθει σε σχεση με τις αλλες 2 γνωστες ταινιες παρολη την μεγαλη διαρκεια της ταινιας(που κακως το πηγαν για πανω απο 2ωρο αλλα τελειως υποκειμενικο για τον καθενα). Επισης σιγουρα ειναι ταινια που αν εχει αρκετα εφε/super powers εχεις και πιο θετικη γνωμη αν την εχεις δει cinema απο οτι απο το θειο(μιας και δεν εχει βγει ακομα σε blu ray) αυτο ειναι σιγουρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Με δεδομένο ότι ξέραμε πως το origin των ηρώων θα ήταν ότι να ναι, σε γενικές γραμμές ήταν όπως την περίμενα. Ελάχιστη σχέση με τα κόμικ αλλά εντυπωσιακή. Στα θετικά πάντως το outfit των Χ ΜΕΝ στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ε, καλα, το original story εχει μαμηθει παντελως σε ολες τις μεταφορες στην TV. Εξαλλου, ποιος πληρωνει τωρα καποιους που να πρακολουθουν/εχουν διαβασει τα comic... Το Αποκαλιψ (φοβερη ορθογραφια ε?) ειναι κορυφαια ταινια xmen σε εφφε και δραση. Υστερει βεβαια καπως σε ηθοποιους, μοιραια αν το συγκρινει κανεις με τις προηγουμενες Singer ταινιες, αλλα η σκηνοθεσια ειναι τοσο καλη που κρυβει τις αδυναμιες τους. Σιγουρα δεν ειναι τοσο ενδιαφερουσες ερμηνειες οπως σε προηγουμενες ταινιες, αλλα προσωπικα την ειδα κυριως ως εισαγωγικη ταινια xmen, και συμπληρωματικη των προηγουμενων Singer ταινιων, αφου μας εισαγει ουκ ολιγους χαρακτηρες και επικεντρωνεται σε καποιους που δεν ειχαν αρκετο χρονο στο παρελθον (cyclops). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 εμενα η αγαπημενη μου σκηνη ειναι η Psylocke με το slutty outfit της να περιφερεται στο Auschwitz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα