Προς το περιεχόμενο

X-Men: Apocalypse (2016)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Ναι έχουν πουληθεί εδώ και χρόνια (πριν το 1990) τα δικαιώματα αυτών που ανέφερα ότι δεν είναι part του MCU για ταινίες/σειρές , πριν αγοράσει η Disney την Marvel, επειδή κινδύνευε με χρεοκοπία αν θυμάμαι καλά...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Ουτε το 3ο xmen ηταν κάτι τρομερό.

5ου επιπέδου μεταλαγμένη η άλλη, μπορουσε να αφανίσει τους πάντες αλλά ο wolv κατάφερε και την έφαγε.

Καλά ναι

Πέταγε μόνο κάτι...τι να πω..."καταστροφικά κύματα" και ο Wolverine απλά έχανε το δέρμα του. Που οκ, Phoenix Force μπορεί να διαλύσει πλανήτες για πλάκα.

Καλά ναι

Πέταγε μόνο κάτι...τι να πω..."καταστροφικά κύματα" και ο Wolverine απλά έχανε το δέρμα του. Που οκ, Phoenix Force μπορεί να διαλύσει πλανήτες για πλάκα.

Ναι αλλά υποτίθεται πως

Δεν ήθελε να τον σκοτώσει... αυτό άφησαν να εννοηθεί εκτός αν θυμάμαι πολύ λάθος. Κάποιο κομμάτι της Grey είχε συνείδηση και δεν ήθελε να κάνει κακό στο Wolverine. Επιπλέον στις ταινίες είναι powered down... προφανώς δεν ήθελαν κάτι το οποίο δε θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με κάποιο τρόπο

• Like 1

• Moderators

Ναι αλλά υποτίθεται πως

Δεν ήθελε να τον σκοτώσει... αυτό άφησαν να εννοηθεί εκτός αν θυμάμαι πολύ λάθος. Κάποιο κομμάτι της Grey είχε συνείδηση και δεν ήθελε να κάνει κακό στο Wolverine. Επιπλέον στις ταινίες είναι powered down... προφανώς δεν ήθελαν κάτι το οποίο δε θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με κάποιο τρόπο

Οκ, ισχύει

είναι και που η αγάπη της στις ταινίες ήταν ο Wolverine, αλλά Cyclops (η αγάπη στα comics τελικά) και Prof. X έφαγαν ψοφ. :P

• Like 1

Το πρόβλημα με το Χ3 είναι ότι πήγαν να στριμώξουν 3-4 σενάρια ταυτόχρονα σε ένα (magneto, ιστορία της Τζειν-Φοίνικα + θάνατος αγαπημένων χαρακτήρων+ αμέτρητοι νέοι μεταλλαγμένοι που δεν πρόλαβαν καν να τους παρουσιάσουν ιδιαίτερα).

Επίσης κακή ιδέα το ότι σου δίνει την εντύπωση ότι είναι το τελευταίο επεισόδιο.

Καταλαβαίνω ότι ήθελαν να βγάλουν μετά τα prequel αλλά το ξεφτίλησαν.

Κατά τ'άλλα δεν είναι κακό, απλά έχει πολλές αυθαιρεσίες. Θα μπορούσαν να ασχοληθούν αποκλειστικά με μια ιστορία, μόνο με τον Φοίνικα.

Είδα εχθές λοιπόν κι εγώ το X-Men. Καλή ταινία, σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στο θάψιμο που έχει φάει. Η δράση είναι μόνο στο τελευταίο τρίτο της ταινίας όμως εμένα με αποζημίωσε. 

Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η Jean Gray, ενώ η Sophia το έχει στην εμφάνιση δεν με έπεισε σαν υποκριτική. Το άλλο που δεν μου άρεσε που η Mystic / Raven δεν ήταν συνέχεια με την κανονική της μορφή.

Αξίζει πάντως να τη δει κάποιος τη ταινία!

Καλη η ταινία και κρίμα το θαψιμο που έφαγε. Ο κακός ωραίος, το ίδιο και ο quicksilver. Ο magnet δεν είχε τον χρονο που θα ήθελα, η μυστικ θεωρώ οτι είχε αδικαιολογητως πολύ χρονο και δεν μου άρεσε που η φινιξ νικησε για πλάκα τον κακό. Δλδ έλεος.

Μια χαρα ταινια ηταν,τσαμπα την θαψαν.Ολοι ξεραμε τι παμε να δουμε και τι περιπου θα γινοταν.Ολα τα αλλα ειναι μλκ

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ταινίες του είδους που "όλοι ξέρουμε τι πάμε να δούμε και τι περίπου θα γίνει" είναι το ίδιο καλές ή το ίδιο κακές;

• Like 1

Γούστα είναι αυτά απλά όσο πιο fan και comic reader είσαι τόσο πιο εύκολο να σε απογοητεύσει μια ταινία imho. Προσωπικά δεν διάβασα ποτε DC και μου άρεσαν παρα πολύ τα Sups/Bats, ενώ Marvel που διαβάζω από τις δέκα ταινίες μου άρεσαν οι τρεις για παράδειγμα. Πάντως το βρίσκω λίγο περίεργο πως ακόμα η Disney δεν έχει πάρει τα δικαιώματα πίσω, τι άλλο έμεινε να αγοράσει στην τελική :D

η ταινια σε απογοητευει διοτι αποτυγχανει να μεταφερει σωστα στην οθονη τους χαρακτηρες, τις ιστοριες και την επικοτητα των κομικς.

το καρτουν του 90 ειναι πολυ πιο γαματο και πιστο στα κομικς απο τον υπνο που γυρισε ο twink lover. ακομη και με το subtext της διαφορετικοττητας, τα εχει κανει μανταρα. 

εδω ειχε ενα φοβερο design για τον Apocalypse, και τελικα επελεξε τον Ivan Ooze.. μεχρι και ο ηθοποιος που τον ενσαρκωσε ηταν δυσαρεστημενος με το look του.

apocalypse-181345.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...