Προς το περιεχόμενο

X-Men: Apocalypse (2016)

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο τρόπος που εμφανίστηκε ο Wolverine ήταν αστείος.

μιλαμε για σεναριο επιπεδου Orci/Kurtzman/Lindelof, η αγια τριαδα του JarJar Abrams.

ειχαν μετατρεψει τον Wolverine σε Weapon-X, δηλαδη σε μια τελειως ζωωδης,αιμοδιψη μηχανη θανατου. και που τον ειχαν κλεισμενο; μεσα σε ενα κλουβι, παρατημενο σε μια γωνια στο δωματιο με τις γεννητριες της βασης, το οποιο δεν φυλαγε κανενας σκοπος.

makes absolutely sense.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου φάνηκε απλά ότι έγινε το σκηνικό με μοναδικό σκοπό να εμφανιστεί ένας αγαπητός χαρακτήρας.

Ο Hugh Jackman ήρθε, είδε , πήρε το μισθό του και έφυγε τρέχοντας  :-D

• Like 1

Εν τω μεταξύ τώρα βλέπω τα πρώτα 3 xmen.

Στο πρώτο ο wolverine είναι λαπάς σε σχέση με τα επόμενα που τουμπάνιασε  :-D

Οι ηθοποιοί κλάσεις ανώτεροι (Patrick Steward, Ian Mckellen μέχρι και Kelsey Grammer κλπ).

Επίσης η παλιά mystique καμία σχέση με την αχώνευτη Lawrence. Για χάρη της οποία βέβαια σπάνια βλέπουμε την πραγματική εμφάνιση της raven/mystique αλλά την αντιπαθητική φάτσα της.

Λογικό βέβαια ότι ήθελαν πιο νέους σε ηλικία ηθοποιούς στα επόμενα επεισόδια.

Παρόλα αυτά days of future past , first class ήταν πολύ καλά, αλλά το apocalypse είναι τελείως γυμνό από επαγγελματίες με λίγες εξαιρέσεις.

• Like 1

Για μενα που δεν εχω ιδεα απο τα κομιξ ηταν απο τις καλυτερες superhero movies που εχω δει ποτε. Τεχνικα ηταν σε αλλο επιπεδο και απο δραση και εφε εσκιζε. Ευκολα το καλυτερο xmen μεχρι τωρα.

Σαν καποιος που εχει μια καλη βασικη ιδεα του στορυ και που εχει δει ολες τις ταινιες, η ιστορια μου φανηκε ανεκτη εως καλη. Επισης αν και στην αρχη στραβωσα με τη phoenix, στην τελικη τη συνηθισα ευκολα. Παρολο που ηταν τελευταια παρασταση σε κυριολεκτικα ιδιωτικη αιθουσα δεν ενιωσα καμια κουραση. Οι ωρες περασαν νερο. Τα 6.5-7 την αδικουν τρομερα για αυτο που ειναι. 8.5ρι ευκολο απο μενα και η καλυτερη action movie που εχω δει τελευταια.

Εγώ θα έλεγα να σταματήσει η FOX να κάνει ταινίες και να δώσει πίσω τα δικαιώματα στην Marvel, πόσες ταινίες δηλαδή χρειάζεται να κάνουν για να το καταλάβουν ότι δεν το έχουν?!

• Like 1

Η FOX μας έχει δώσει κάποιες πατάτες αλλά μας έχει δώσει και έπη όπως το avatar, τον προμηθέα, και ωραίες ταινίες όπως το wolverine, τη μέρα ανεξαρτησίας, τον πλανήτη των πιθήκων αλλά και το deadpool. Το τελευταίο xmen το έχουν θάψει κάποιοι διότι προφανως το συγκρίνουν με το προηγούμενο days of the future past που ηταν πραγματικό έπος και ανώτερο από κάθε xmen κατά τη γνώμη μου. Με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο xmen είχε τους παλιούς με τους νέους μαζί, αυτό είναι κάτι εντελώς νέο, το οποίο στο φινάλε μια χαρά ευχάριστα το βλέπαμε

Και η Marvel έχει κάνει πατάτες, όπως το πρωτο hulk, τον amazing spiderman αλλά και το guardian of the galaxy (κατά τη γνωμη μου πάντα), το οποίο αρέσει σε όσους έχουν θάψει το xmen (οπότε είναι προφανές ότι κάνετε καθαρή σύγκριση με το κομικ, κάτι που δεν αφορά ιδιαίτερα τους υπόλοιπους). Ουτε το 3ο xmen ηταν κάτι τρομερό.

5ου επιπέδου μεταλαγμένη η άλλη, μπορουσε να αφανίσει τους πάντες αλλά ο wolv κατάφερε και την έφαγε. Καραλολ για άτομα που κοιτάνε την λεπτομέρια όπως κάποιος παραπάνω που σατίριζε το ότι ο wolv στο τελευταίο xmen ηταν σε ένα «κλουβι» που δε φυλασόταν (αλλά για να φτάσουν εκει σκοτωσαν καμια 30αρια και άλλους τόσους έφαγε ο ίδιος για να ξεφύγει. Κατά τα άλλα ηταν μη ρεαλιστικο. Ψάχνουμε ρεαλισμο σε ταινίες φαντασίας.

• Super Moderators

Και η Marvel έχει κάνει πατάτες, όπως το πρωτο hulk, τον amazing spiderman αλλά και το guardian of the galaxy (κατά τη γνωμη μου πάντα)

Το 1ο Hulk (Eric Bana) είναι της Universal αν δεν κάνω λάθος και το Amazing Spiderman είναι της Sony. Και τα 2 δεν ανήκουν στο Marvel Cinematic Universe (MCU), μόνο το 2ο Hulk (Edward Norton) ανήκει στο MCU...

Για το GotG πατάτα ούτε για αστείο, απλά δεν σου άρεσε...

• Like 2

Καλά εννοείτε δεν μπορεί όλοι να έχουν την ίδια γνώμη απλά προσωπικά πέρα του πρώτου Xmen δεν μου άρεσε τίποτα που έκανε η FOX και μιλάω για ότι έχει να κάνει με Marvel και όχι γενικά, επίσης το Deadpool άμα αληθεύουν όσο λένε ήταν σχεδόν independent production η έστω δεν είχαν saying στο final cut και για αυτό το αποτέλεσμα. Όπως και να έχει η Marvel μέχρι στιγμής είναι κατά πολύ ανώτερη από όλους και καλύτερα να τα πάρει όλα αυτή ώστε να τελειώνουμε και με τα ηλίθια limitations που έχουν κάθε φορα αναμεταξύ τους λόγο δικαιωμάτων. Πολύ θα ήθελα να τα reboot η Marvel με νέους ηθοποιούς και σιγά σιγά να το συνδέανε με την Cap/Ironman μεριά, θέλω πολλά i know :D

• Super Moderators

Χμ, στη Marvel το βλεπω ως marvel movie

Ισως ειναι η ιδια λογικη με το xmen. Σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι.

Δεν είναι part του MCU (Disney/Marvel), ούτε το 1ο Hulk ούτε τα 5 Spiderman (το επόμενο θα είναι), ούτε τα 3 F4, ούτε οι X-Men + Wolverine + Deadpool...

Ναι αλλά το "πατάτα" δείχνει πχ βαθμολογία κάτω του 5/10...

Τι να πω, εγω για να ειμαι σιγουρος μπηκα εδω http://marvel.com/movies και ειδα τις ταινίες. 

Μηπως έχει δώσει τα δικαιώματα σε άλλους και απλά χρησιμοποιούν αυτοι το λογότυπο κτλ; Παίζουν τέτοιες συμφωνίες;

Αν όντως έχει δωσει τέτοια έγκριση, κατ εμέ πάλι δικη της ειναι η ευθύνη της όποιας πατάτας (πατάτα για μένα κάτω απο 6. Κάτω απο 5 δεν ασχολουμαι :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...