Προς το περιεχόμενο

X-Men: Apocalypse (2016)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Breaking news Του μέλλοντος ή παρόντος λέει και μου δείχνει το τ34 οκ...

Breaking news Του μέλλοντος ή παρόντος λέει και μου δείχνει το τ34 οκ...

• 3 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Τι έψαξες πάλι βρε ψευτη, αφου στο έδωσα το λινκ στο κλειδωμένο τόπικ.  :D

Ψεύτης δεν είμαι, γκαβός είμαι... -_-

Πήγα κατευθείαν από το note που έλεγε ότι κλειδώθηκε στο search, δεν πάτησα στο κλειδωμένο τοpic για να το δω, τώρα το είδα. :P

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η ταινια θα διαδραματισει αμεσως μετα το τελος του days of future past; Αν και ψιλομπερδευτηκα καθως δειχνει δυο τελη;

Ενα με την mystique να ειναι μεταμφιεσμενη σε William Stryker και το αλλο που δειχνει την αρχη του x-men 1;

Βασικα δε καταλαβαινω πως γινεται ο λογκαν να ξυπναει

ξαφνικα και να βρισκεται στην αρχη του x-men 1 και να μη θυμαται τι εχει προηγηθει, και επισης πως ο προφεσορ γνωριζει τι εγινε..

Δημοσ.

Βασικα δε καταλαβαινω πως γινεται ο λογκαν να ξυπναει

ξαφνικα και να βρισκεται στην αρχη του x-men 1 και να μη θυμαται τι εχει προηγηθει, και επισης

πως ο προφεσορ γνωριζει τι εγινε..

Ο προφέσορας συνέχισε να ζει μετά την ταινία για αυτό τα θυμάται,δεν είναι ο ίδιος με αυτόν που έστειλε πίσω τον λόγκαν. 

Ο λόγκαν από την άλλη και αυτός θυμάται τα πάντα που του συνέβησαν δηλαδή θυμάται που τον έστειλε πίσω η kitty θυμάται τι έκανε στα '70 και μετά ξύπνησε,το ξύπνημα είναι ο νους του που επιστρέφει όταν αλλάζει το μέλλον και «εξαφανίζεται» η kitty που είδαμε στην αρχή της ταινίας,οπότε σταματάει με αυτό που έκαμνε και τον κρατούσε στο παρελθών.

Λογικά η στιγμή που ξυπνάει δηλαδή είναι η στιγμή που τους την πέφτανε οι sentinels προστατεύοντας το σώμα του λόγκαν,επειδή όμως κατάφερε ο λόγκαν να το αποτρέψει αυτό ξυπνάει στην «αρχή του x-men 1» .    

Δημοσ.

Βασικα κατι σαν παραδοξο μου κανει στο χωροχρονο. Δεν υπαρχει λογικη.

Δημοσ.

Το παράδοξο είναι πως ενώ η Mystique έχοντας τη μορφή του Striker, παίρνει εν τέλει τον Γούλβεριν στο τέλος του Days of Future Past, αυτός επανέρχεται στο τωρινό timeline με adamantium.

Δημοσ.

^o wolverine δεν ξυπνάει στην αρχή του x-men (1), γιατί το λέτε αυτό; στο μέλλον ξυπνάει/επανέρχεται κανονικά, από το σημείο που τον έστειλαν στο παρελθόν δηλαδή και τώρα επέστρεψε ξανά πίσω και είναι όλα αλλαγμένα

δεν θυμάται τι έχει μεσολαβήσει γιατί ο μελλοντικός έμεινε στο παρελθόν μόνο μέχρι το σημείο που άλλαξε το μέλλον και μετά επέστρεψε οπότε όλα τα ενδιάμεσα τα έζησε ο παλιός εαυτός του

στο μέλλον όμως, ο παλιός αντικαθίσταται από τον μελλοντικό (όπως όταν ταξίδεψε στο παρελθόν, όπου στο παλιό του σώμα, μπήκε ο μελλοντικός εαυτός του, το ίδιο πράγμα, οπότε δεν υπάρχουν οι ενδιάμεσες εμπειρίες)

ούτως ή άλλως ο jackman δεν παίζει στο apocalypse όμως οπότε τι ψάχνετε

στο solo δεν θα υπάρχει πρόβλημα να εξηγήσουν το adamantium, ξέρουμε ότι το γυρεύει και ο ίδιος και έχει πολλούς τρόπους να επαναλάβει τη διαδικασία μετά το the wolverine

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε βγαζω νοημα. Ο καθενας λεει τα δικα του. Αλλα εξαλλου φανταστικη ιστορια ειναι. Οποτε καλυτερα να μη ασχοληθω περισσοτερο. :P

x-men χωρις wolverine δε γινεται παντως...

Επεξ/σία από Luxx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...