Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο DLNA η επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή και της τηλεόρασης γίνεται μέσω του οικιακού σου δικτύου. Δηλαδή όλα περνάνε από το router σου. Στο Miracast η συσκευή σαν αυτή του άρθρου, δημιουργεί το δικό της δίκτυο και η επικοινωνία μεταξύ υπολογιστή και τηλεόρασης γίνεται απευθείας.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το RT δεν υποστηρίζει γενικότερα miracast... δεν είναι δηλαδή θέμα συμβατότητας αλλά απουσίας του feature...

Eιναι θεμα driver που βαριεται να το φτιαξει και να το περασει μεσο update του λογισμικου!Και βολευεται με το να το βγαλει εκτος!

δηλαδή για να γίνει μετάδοση με DLNA χρειάζεται να υπάρχει ήδη κάποιο ασύρματο δίκτυο ενώ με Μiracast ή WiDi όχι???

Στο DLNA η επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή και της τηλεόρασης γίνεται μέσω του οικιακού σου δικτύου. Δηλαδή όλα περνάνε από το router σου. Στο Miracast η συσκευή σαν αυτή του άρθρου, δημιουργεί το δικό της δίκτυο και η επικοινωνία μεταξύ υπολογιστή και τηλεόρασης γίνεται απευθείας.

Μαλιστα σχεδον ολες οι smarttv απο το 2014 και αρκετες του 2013,το εχουν ενσωματομενο και δεν χρειαζεσαι τιποτα απο αυτα για να ενωνεις την συσκευη σου(smartphone,tablets και laptop που το υποστηριζουν) ασυρματα με την tv!

Δημοσ.

Ε όχι και ανταγωνιστής, το Chromecast είναι σχεδόν στη μισή τιμή, δεν χρειάζεται Miracast και υποστηριζει και Apple συσκευές.

Δημοσ.

Ε όχι και ανταγωνιστής, το Chromecast είναι σχεδόν στη μισή τιμή, δεν χρειάζεται Miracast και υποστηριζει και Apple συσκευές.

Οτι δεν υποστηριζει miracast ή intel widi,ειναι πεταμενα λεφτα,οταν μιλαμε για ασυρματη συνδεση σε android και windows συσκευες!

Ειναι οι μονες τεχνολογιες που σου δινουν Full wireless HDMI δυνατοτητες!

Και για τις apple συσκευες,ειναι πεταμενα λεφτα ΑΝ ΔΕΝ υποστηριζει air play δυνατοτητα!!!

Και υπαρχουν wireless display dongle που υποστηριζουν και ΤΙΣ 3 τεχνολογιες/δυνατοτητες(miracast,widi&air play) + chromecast +DLNA και που ειναι και πιο φτηνα και απο το chromecast!

Δημοσ.

Οτι δεν υποστηριζει miracast ή intel widi,ειναι πεταμενα λεφτα,οταν μιλαμε για ασυρματη συνδεση σε android και windows συσκευες!

Ειναι οι μονες τεχνολογιες που σου δινουν Full wireless HDMI δυνατοτητες!

Το Chromecast κάνει τα πάντα, ακόμα και mirroring κάνω από το android κινητό μου
Δημοσ.

Το Chromecast κάνει τα πάντα, ακόμα και mirroring κάνω από το android κινητό μου

Μπορεις να δεις στην TV οτι βλεπεις στην οθονη του κινητου σου,ακομη και την επιφανεια του με τα grids των apps και widgets?

Αν ναι,τοτε υποστηριζει miracast,αν οχι τοτε δε υποστηριζει και ΔΕΝ αξιζει να ασχοληθει καποιος μαζι του,εκτος αν η συσκευη του ειναι παλια και δεν υποστηριζει miracast!

Δημοσ.

Οποιος θελει κατι αντιστοιχο να μαζεψει λεφτα και να περιμενει μεχρι το 2015 αρχες να παει το airtame , ακριβουτσικο θα ειναι αλλα οτι πληρωσεις παιρνεις 

Δημοσ.

Με το συγκεκριμένο θα μπορώ από το PC μου, που τρέχει Windows 8.1, να βλέπω βλέπω τις ταινίες MKV (720p και 1080p) που έχω στο PC μου, απευθείας ασύρματα στην τηλεόραση; Δηλαδή θα παίζω μια MKV ταινία με π.χ. VLC player ή Windows Media Player, στο PC μου και θα μπορώ να την προβάλλω στην τηλεορασή μου, χωρίς απώλεια ποιότητας (στην εικόνα αλλά και στον ήχο);

Ευχαριστώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...