lthanasis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει ή να με παραπέμψει κάπου, ώστε να μάθω κάποια πράγματα για αυτό γιατί δεν ξέρω καν τι είναι και πως χρησιμοποιείται; Έχω ήδη δύο αρχεία, το muxer.ax και δύο διαφορετικά avisplitter.ax.
Snolly Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2003 Lthanasis τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο φαίνονται. Ο νέος VirtualDubMod σου επιτρέπει να φτιάχνεις Matroska αρχεία όπως ακριβώς έφτιαχνες και τα AVI. Απλά στο "Save As" διαλέγεις Matroska (.mkv)!!! Για το playback τώρα συνιστώ Media Player Classic και απλά κατέβασε και αυτό: http://matroska.free.fr/downloads/Matroska_Playback_Pack_0.5.exe Η σελίδα του container που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τα πάντα είναι αυτή: http://www.matroska.org/
Snolly Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Το Matroska είναι media container όπως είναι και το avi. Είναι ένα πολύ δυνατό και πολλά υποσχόμενο project γραμμένο από φανατικούς του video encoding και σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τον συγκεκριμένο container για σχεδόν όλους τους τύπους video, ήχου και subtitles + chapters. Υποστηρίζει, Quicktime, DivX, XviD, RealVideo κλπ AC3, Ogg Vorbis, AAC, MP3, WAV SRT, SSA subtitles.
Kontos_Harry Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Apo to Gnot mporoyme na kanoyme save as xxx.mkv?
Snolly Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δεν ξέρω, δεν χρησιμοποιώ GordianKnot. Απλά μπορείτε να ανοίξετε οποιοδήποτε AVI (εκτός από αυτά που το video τους είναι encoded με Cinepaq) να βάλετε όποια άλλα streams ήχου και υποτίτλων δεν θα μπορούσατε να βάλετε στο AVI και να σώσετε σε MKV (με save as - direct stream copy).
_-b}{d-_ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Snollygoster ligo help gia to pws na muxareis .srt subs me to VirtualDubMod???
grigas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δεν ξέρω' date=' δεν χρησιμοποιώ GordianKnot.[/quote'] Ντροπή ρε παιδιά...Ανιστόριτοι..Χεχεχέ...Σαν να ρωτάτε τον Linus Torvalds πως να στήσει Windows 2003 Advanced Server..Για κοιτάτε το SwiftAVS λιγάκι και θα ξεχάσετε το GordianKnot!!
Snolly Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2004 _']Snollygoster ligo help gia to pws na muxareis .srt subs me to VirtualDubMod??? RTFM ligaki re paidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.