nick185 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Έχω το Motorola Moto G (2rd Gen) και δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc. Το pc κάνει τον σχετικό ήχο ότι συνδέεται, την πρώτη φορά μου έκανε τις προβλεπόμενες διαδικασίες (εγκατάσταση ρυθμίσεων κτλ) αλλά και πάλι δεν μου το βγάζει έτσι ώστε να κάνω μεταφορά αρχείων κτλ. Κατέβασα και τους επίσημους drivers από την εταιρία από εδώ αλλά και πάλι τίποτα.Πήγα στην διαχείριση συσκευών και μου δείχνει αυτό (XT1068): Σημείωση: το δοκίμασα σε άλλον υπολογιστή (Win7) και μου το αναγνώρισε κανονικά ενώ στον δικό μου (Win8.1) τίποτα. Επίσης έχω και ένα HP tablet που και πάλι ούτε αυτό μου το αναγνωρίζει. Μπορείτε να μου δώσετε καμία λύση; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2014 από nick185
neverme Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μου το κάνει και εμένα κάθε τόσο (για άλλη συσκευή βέβαια). Στη διαχείριση συσκευών που σου βγάζει αυτό το XT δεξί κλικ και uninstall drivers. Ξεσυνδεσε αμέσως το κινητό, και αφού γίνει το uninstall συνδεσε το πάλι, και θα περάσουν οι σωστοί drivers.
nick185 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Δοκίμασα και μέσω του "USB debugging" (από επιλογές για προγραμματιστές) αλλά και πάλι τίποτα. Δείχνει όμως ότι φορτίζει. Αλλά δεν γίνεται μεταφορά δεδομένων. Το έχω ενεργό το MTP (Συσκευή Πολυμέσων). Καμιά άλλη ιδέα? Thanks πάντως για τον κόπο.
neverme Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα από όταν έβαλα τα 8.1 πρέπει να έχω το USB debugging ξετικαρισμενο για να το δει και να περάσει σωστους drivers
Λύση stonecityboys Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Λύση Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Για δοκιμασε να το συνδεσεις ασυρματα (ουτε καλωδια ουτε τιποτε) με το δωρεαν MyPhoneExplorer http://www.fjsoft.at/en/ Εγω απο τοτε που το εβαλα (για αλλο κινητο) ειναι ολα μια χαρα. Υποψην οτι θα πρεπει να κατεβασεις απο το play store το αντιστοιχο και να το ανοιξεις οταν θα θελεις να κανεις συνδεση. Πιστευω οτι θα σου λυσει τα χερια... 2
nick185 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το προγραμματάκι δούλεψε! Ευχαριστώ φίλε! Αλλά ακόμα να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει το πράγμα με την default διαδικασία... Τέσπα, ευχαριστώ και πάλι! 1
makfil Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Για δοκιμασε να το συνδεσεις ασυρματα (ουτε καλωδια ουτε τιποτε) με το δωρεαν MyPhoneExplorer http://www.fjsoft.at/en/ Εγω απο τοτε που το εβαλα (για αλλο κινητο) ειναι ολα μια χαρα. Υποψην οτι θα πρεπει να κατεβασεις απο το play store το αντιστοιχο και να το ανοιξεις οταν θα θελεις να κανεις συνδεση. Πιστευω οτι θα σου λυσει τα χερια... Μου έλυσες το πρόβλημα συγγενούς που αγόρασε ένα rugged No.1 X1, το οποίο για λόγους, μάλλον, έλλειψης drivers, δεν μπορούσε να το δει το pc Να είσαι καλά και να ... δίνεις τις σωστές λύσεις σε προβλήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα