Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για αγορά 3d smart tv γυρω στα 500 ευρώ

demedeme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω βρει αυτές τις 2 στο e-shop

http://www.e-shop.gr/lg-42lb650v-42-cinema-3d-led-smart-tv-full-hd-p-PER.170155

http://www.e-shop.gr/lg-42lb700v-42-led-full-hd-3d-smart-tv-p-PER.170248

Ποια να προτιμήσω;Καμια άλλη στα ίδια λεφτά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσεξε την εγγύηση γιατί το e-shop κάνει παραεισαγωγές.

Την LG 42LB650V την βρίσκεις πιο φθηνά μέσω ελληνικής αντιπροσωπείας (ρώτα το κατάστημα).

Οι τηλεοράσεις που δείχνεις είναι LG οπότε έχουν IPS panel (το μαύρο είναι φωτεινό) και έχουν passive 3D.

Εάν δεις τις LG σε κάποιο κατάστημα και σε καλύπτουν από άποψη εικόνας, τότε και μόνο να αγοράσεις LG.

Εάν θέλεις VA panel (πιο σκούρο μαύρο) και active 3D (διαφορετική τεχνολογία) πας σε μοντέλα της Samsung.

Samsung UE40H6200
Samsung UE40H6400

Η Samsung UE40H6400 έχει καλύτερο επεξεργαστή και συμπεριλαμβάνει δύο ζευγάρια γυαλιά και smart τηλεχειριστήριο.

• Like 1

μεγαλη διαφορα,αλλα θα φερει στις 29 σεπτεμβρη.....ποιος ξερει τι σαβουρα θα μαζεψει?την 650,προχτες την ειχε στα 439 και σημερα την βλεπω 489.......οι τυποι ειναι οτι να ειναι.βλεπουν τι παραγγελιες εχουν,μετρανε τι σαβουρες μπορουν να μαζεψουν,και αναλογα παιζουν με τις τιμες

Το θεμα marketing κυριαρχει στην εποχη μας....οι εκαστοτε wish list μελων,προσδιοριζουν τις 'αναγκες' του καταναλωτη και αναλογως δελεαζουν το προιον...

Εχω διαπιστωση οτι απο την συγκεκριμενη αλυσιδα ηλεκτρονικου καταστηματος υπαρχει μια 'μομφη' για επικειμενες αγορες..

Να προσθεσω οτι ειμαι πελατης τους χρονια και δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα σε οτι εχω αγορασει μεχρι τωρα.

Φυσικα εχω διακρινει οτι εχουν χαμηλοτερες τιμες σε σχεση με αλλα μαγαζια του ειδους τους...

δεν επαινω σε καμμια περιπτωση το παραπανω καταστημα,απλα λεω απο μερος μου την αληθεια των συναλλαγων που εχω τοσο χρονια.

Αν παραδειγμα στο MEDIA η συγκεκριμενη τηλεοραση

LG 42LB700V 42'' LED FULL HD 3D SMART TV

την εχει 699 ευρω... http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-42LB700V,99452,498527,1337235.html?langId=-18

και στο e-shop 509 ευρω.. http://www.e-shop.gr/lg-42lb700v-42-led-full-hd-3d-smart-tv-p-PER.170248

Εφοσον εχουν την ιδια περιγραφη-κωδικο προιοντος και φυσικα μιλαμε για το ΟΛΟΙΔΙΟ πραγμα..γιατι να μην το παρω απο εκει..???

Η εγγυηση ερχεται απο την αντιπροσωπεια και οχι απο το εκαστοτε καταστημα....αν χαλασει (λεμε τωρα) δεν θα το παω πισω στο e-shop και θα κανω παραπονα επειδη την ειχε 200 ευρω φθηνοτερα...θα το παω στην  αντιπροσωπεια της LG φυσικα..

Δηλαδη τα υπολοιπα μαγαζια που την εχουν παρομοια τιμη δεν αξιζουν σαν καταστηματα..π.χ.PC1..κ.α..??

http://www.skroutz.gr/s/4992534/LG-42LB700V.html

Πρόσεξε την εγγύηση γιατί το e-shop κάνει παραεισαγωγές.

Η εγγυηση ερχεται απο την αντιπροσωπεια και οχι απο το εκαστοτε καταστημα....αν χαλασει (λεμε τωρα) δεν θα το παω πισω στο e-shop και θα κανω παραπονα επειδη την ειχε 200 ευρω φθηνοτερα...θα το παω στην  αντιπροσωπεια της LG φυσικα..

Επειδή η χρήση της λέξης "φυσικά" μου άρεσε πολύ, ορίστε λοιπόν άλλη μια πρόταση με τη λέξη "φυσικά".

Όταν θα πας το ελαττωματικό προϊόν στην επίσημη αντιπροσωπεία της LG, θα σου πουν ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι παραεισαγωγής και φυσικά δεν καλύπτεται από εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας.

Τα προϊόντα παραεισαγωγής βεβαίως και καλύπτονται από εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας, αλλά της χώρας στην οποία διατέθηκε επίσημα το προϊόν, και όχι οποιασδήποτε άλλης χώρας. Για μικρές βλάβες, οι επίσημες αντιπροσωπείες των άλλων χωρών πολλές φορές αποδέχονται την επισκευή υπό προϋποθέσεις, για δαπανηρές βλάβες όμως δεν αναλαμβάνουν σχεδόν ποτέ την ευθύνη και σε παραπέμπουν στο κατάστημα πώλησης και την αντίστοιχη επίσημη αντιπροσωπεία της χώρας επίσημης διάθεσης του προϊόντος. Οπότε τρέχα γύρευε από ποια χώρα βρήκε το e-shop το συγκεκριμένο προϊόν και στείλε το εκεί με δικά σου έξοδα αποστολής και παραλαβής, ή απλώς περίμενε να σε καλύψει το ίδιο το κατάστημα, όμως με τα κριτήρια του καταστήματος και όχι της επίσημης αντιπροσωπείας.

Εάν η ίδια η επίσημη αντιπροσωπεία αποδέχεται την παραεισαγωγή, τότε τα πράγματα αλλάζουν, αλλά στα προϊόντα του e-shop αυτό δεν συμβαίνει συνήθως, κρίνοντας από σχετικές αναφορές σε forum εδώ και πολλά χρόνια.

Δηλαδη τα υπολοιπα μαγαζια που την εχουν παρομοια τιμη δεν αξιζουν σαν καταστηματα..π.χ.PC1..κ.α..??

Εδώ και τουλάχιστον μια πενταετία, δεν έχεις αντιληφθεί τη σχέση μεταξύ e-shop, pc1 και plus4u;

Κρινοντας απο τα λεγομενα του φιλου rnd...

δεν γνωριζω τι παιζει πισω απο την 'κουρτινα' οσο αφορα τα προϊόντα παραεισαγωγής και την εγγυημενη αντιμετωπιση τους...

ισως να ξερεις κατι παραπανω σε αυτο το θεμα.Εγω μιλαω αντικειμενικα με την αξια προιοντας-τιμης που γενικοτερα ξεχωριζει στην ευρυτερη ιντερνετικη αγορα...

Αν λοιπον υποθετικα προσδιορισουμε οτι (το καθε e-shop), κανει παραεισαγωγες απο χωρες (Γ' διαλογης) να υποθεσω οτι Κωτσοβολος-Ηλεκτρονικη-Πλαισιο-Media-εχουν καλυτερες εισαγωγες απο χωρες (Α' διαλογης)..αρα καλυτερο service,καλυτερη εξυπηρετηση,και καλυτερο ποιοτικο προιον..???

δεν πιστευω να υπαρχει καποιος που να κοιταει σε αναζητηση του :ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ της ταδε τηλεορασης...και μετα θα σκεφτω να την αγορασω...

γνωριζοντας εδω και χρονια σε ποια εργοστασια κατασκευαζονται...πχ.ΚΙΝΑ,ΜΑΛΑΙΣΙΑ,ΤΑΙΒΑΝ..κτλ... :shifty:

Καλύτερο προϊόν μπορεί όχι, αλλά αν τύχει κάτι, δεν σε στέλνουν στην Πολωνία, γιατί το μοντέλο είναι το 5010 αντί του "κανονικού" 5000 (τυχαία τα νούμερα).

δεν γνωριζω τι παιζει πισω απο την 'κουρτινα' οσο αφορα τα προϊόντα παραεισαγωγής και την εγγυημενη αντιμετωπιση τους...

Το ζήτημα είναι πολύ απλό.

Η κάθε επίσημη αντιπροσωπεία εισάγει κάποια προϊόντα από επίσημα διεθνή κανάλια διάθεσης, και είναι πλήρως καλυμμένη για τα συγκεκριμένα προϊόντα από κάποια εγγύηση μεταξύ της επίσημης αντιπροσωπείας και των επισήμων διεθνών καναλιών διάθεσης.

Με τη σειρά της, η επίσημη αντιπροσωπεία διαθέτει τα συγκεκριμένα προϊόντα σε εγχώριους προμηθευτές, και τα καλύπτει πλέον η ίδια με τη δικιά της εγγύηση. Ο κάθε εγχώριος προμηθευτής μπορεί να αγοράσει επισήμως ένα προϊόν είτε απευθείας από την επίσημη αντιπροσωπεία, είτε από κάποιον άλλο εγχώριο προμηθευτή, ο οποίος το έχει προμηθευτεί από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Ο τελικός πελάτης αγοράζει το προϊόν από ένα κατάστημα, και καλύπτεται από την εγγύηση του καταστήματος, που με τη σειρά του καλύπτεται από την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο τελικός πελάτης καλύπτεται και απευθείας από την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας.

Όλα αυτά όμως ισχύουν μόνο για προϊόντα που έχουν εισαχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Αν λοιπον υποθετικα προσδιορισουμε οτι (το καθε e-shop), κανει παραεισαγωγες απο χωρες (Γ' διαλογης) να υποθεσω οτι Κωτσοβολος-Ηλεκτρονικη-Πλαισιο-Media-εχουν καλυτερες εισαγωγες απο χωρες (Α' διαλογης)..αρα καλυτερο service,καλυτερη εξυπηρετηση,και καλυτερο ποιοτικο προιον..???

Τα προϊόντα παραεισαγωγής μπορεί όντως να είναι β' διαλογής, όχι όμως πάντα. Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα, αλλά το ότι δεν καλύπτονται από εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας. Τα μεγάλα καταστήματα δεν κάνουν "καλύτερες" εισαγωγές, αλλά συνήθως προμηθεύονται τα προϊόντα από την εκάστοτε επίσημη αντιπροσωπεία.

δεν πιστευω να υπαρχει καποιος που να κοιταει σε αναζητηση του :ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ της ταδε τηλεορασης...και μετα θα σκεφτω να την αγορασω...

γνωριζοντας εδω και χρονια σε ποια εργοστασια κατασκευαζονται...πχ.ΚΙΝΑ,ΜΑΛΑΙΣΙΑ,ΤΑΙΒΑΝ..κτλ... :shifty:

Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Και θέτεις και λανθασμένα το ζήτημα. Προσωπικά, όπως και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας, πάντα ρωτάω πριν αγοράσω οποιοδήποτε προϊόν από οποιοδήποτε κατάστημα. Η σωστή ερώτηση όμως δεν είναι ποια είναι η χώρα προέλευσης του προϊόντος, αλλά ποια εταιρεία έχει κάνει την εισαγωγή, κοινώς εάν το προϊόν είναι εισαγωγής της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας.

Π.χ. ένα από τα καταστήματα που εμφανίζονται στο skroutz και έχει σχεδόν πάντα αρκετά χαμηλές τιμές είναι ο tsampas, στην ιστοσελίδα του οποίου θα δεις ότι αναφέρεται ότι "διαθέτουμε τα τελευταία μοντέλα της Ελληνικής αγοράς και πάντα με εγγύηση της Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας", χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το έχω επιβεβαιώσει προσωπικά για όλα τα προϊόντα που διαθέτει το συγκεκριμένο κατάστημα. Πάντως όλα τα προϊόντα που έχουν αγοράσει γνωστοί μου από το συγκεκριμένο κατάστημα ήταν όντως επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας και κατά συνέπεια είχαν όντως απευθείας εγγύηση αντιπροσωπείας.

Ωραιος και ευχαριστω τον φιλο 'rnd' για τις πολυτιμες και σοφες απαντησεις του... B)

Ο διαλογος παντα γινεται με προθεση να λυθουν αποριες,να βρεθουν λυσεις,και αντικειμενικες φιλικες συμβουλες μιας σωστης αγορας ενος προιοντος.... B)

Συμπερασμα...ψαχνουμε μεθοδικα και με λεπτομερια το τι θελουμε να αγορασουμε και απο που... :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...