galne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, έχω φτιάξει ένα site http://www.xilino.net και θα ήθελα στα υπό-μενού των κατασκευών (πχ: κατασκευές φωτιστικά ) να εμφανίζονται στα αριστερά της λίστας μια φωτογραφία της έκαστης κατασκευής σε μικρογραφία. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με κάποια ρύθμιση του joomla 2.5, ή κάποιο module ή και με κάποια άλλη ιδέα να το φτιάξω??? Φυσικά δεκτές και τυχόν προτάσεις βελτίωσης του site. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
XPHSTOS_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχω καταλάβει σωστά, αυτά τα Links είναι από άρθρα τα οποία εμφανίζονται σε list-view.Για να εμφανίσεις εικόνα εκεί θα πρέπει να πειράξεις το .php που είναι υπεύθυνο για το πως θα φαίνεται.Η συνήθης τακτική είναι να μην πειράζεις τα original αρχεία του template αλλά να κάνεις override.Αν googlάρεις λίγο θα βρεις τι ακριβώς είναι και πως γίνεται. Έχει και στο youtube βοήθεια.Απ' έξω-απ'έξω θα σου πω ότι, παίρνεις το php αρχείο και δημιουργείς ένα αντίγραφο και έπειτα αλλάζεις ότι θέλεις (προσθέτεις - αφαιρείς κτλπ) στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να του πεις, πριν από το σημείο που παίρνει τον τίτλο να παίρνει και την 1η εικόνα που βρίσκει στο άρθρο.Αν δεν ξέρεις πως να "τραβήξεις" την εικόνα από το άρθρο θα πρέπει να διαβάσεις το documentation της joomla 2.5 για να δεις πως γίνεται ή να "κλέψεις" τον κώδικα από το blog.php που βρίσκεται στον ίδιο φάκελο...Έπειτα πηγαίνεις στο menu που σε οδηγεί σε αυτή την σελίδα και αν δεν κάνω λάθος στην καρτέλα advanced έχει την επιλογή του layout, και εξ ορισμού, γράφει "default".Αν έχεις αντιγράψει το σωστό αρχείο στον σωστό φάκελο θα πρέπει να υπάρχει και η επιλογή του δικού σου αντίγραφου από το αρχείο. Το επιλέγεις και τέλος!Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα περισσότερο. Υπάρχει και η πιθανότητα να υπάρχει κάποιο module ή component γιαυτό αλλά δεν γνωρίζω κάποιο. 1
geomagas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι λίγο βαρύ, ή είναι ιδέα μου; Πάντως τη δική μου μπακατέλα τη γονάτισε... Πριν το κλείσω (για να μη φτάσει η cpu καμιά εξωπραγματική θερμοκρασία) πρόλαβα να δω κι ένα popup. Big no-no!
galne Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω από php και μπορεί να γίνει καμιά στραβή έτσι πειράζοντας το αρχείο. Γνωρίζει κανείς κάποιο extension για αυτή την δουλεία???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα