Προς το περιεχόμενο

Generic Set Data Type in C

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια βιβλιοθήκη η οποία υλοποιεί generic sets; Η GLIB και η SGLIB

που είδα δε φαίνεται να παρέχει κάτι τέτοιο. Αν δεν γνωρίζει κάποιος κάτι αξιόποιστο, τότε μπορώ να δημιουργήσω κι εγώ μία. Απλά δεν είναι αυτό το νόημα της εργασίας μου αυτή τη στιγμή. Γενικά δε θέλω να περιέχει ποικιλία πράξεων ή να κάνει κάτι το τρομερό.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλές & διάφορες, αλλά δες αν σου κάνει η LibDS.

ΥΓ. Σίγουρα υποστηρίζει sets  η SGLIB;

Ευχαριστώ. Η LibDS φαίνεται να έχει αυτό που θέλω. Στη SGLIB δε βρήκα κάτι για Sets τουλάχιστον στο site. Εκτός κι αν έχουν διαφορετικό όνομα. Την έχεις δοκιμασμένη τη LibDS; Εγώ θα δοκίμαζα έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή τα Sets από το βιβλίο Interfaces & Implementations. Θα ρίξω κάποια στιγμή και μία δοκιμή στη LibDS.

Δημοσ.

Ναι, την έχω χρησιμοποιήσει την LibDS, αλλά πολύ παλιά (αυτήν και την MemSL, η οποία δεν έχει καν site πια, αλλά με ένα πρόχειρο googling είδα πως υπάρχει ως download σε διάφορα μέρη).

Πάντως αν δεν χρειάζεσαι full functionality κι έχεις και τον χρόνο, ίσως είναι όντως καλή ιδέα να φτιάξεις μόνος σου μονάχα ότι χρειάζεσαι. Btw, νομίζω πως ούτε η glib υποστηρίζει sets απευθείας.

Δημοσ.

Ναι, την έχω χρησιμοποιήσει την LibDS, αλλά πολύ παλιά (αυτήν και την MemSL, η οποία δεν έχει καν site πια, αλλά με ένα πρόχειρο googling είδα πως υπάρχει ως download σε διάφορα μέρη).

Πάντως αν δεν χρειάζεσαι full functionality κι έχεις και τον χρόνο, ίσως είναι όντως καλή ιδέα να φτιάξεις μόνος σου μονάχα ότι χρειάζεσαι. Btw, νομίζω πως ούτε η glib υποστηρίζει sets απευθείας.

Αυτό παρατήρησα κι εγώ (για τη glib). Σίγουρα δε χρειάζομαι full functionality. Απλά έψαχνα generic τότε γιατί βιαζόμουν να τη προσαρμόσω σε ένα πρόγραμμα. Δε βρήκα οπότε έφτιαξα κάτι τελείως πρόχειρο. Καλύτερα θα φτιάξω μία για τις ανάγκες μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...