The_Fool Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Να ενημερώσω τους εναπομείναντες ενδιαφερόμενους, οτι είναι πολύ πιθανό η προσφορά να τρέχει ακόμη, αν πάτε και την πάρετε απ'το mediamarkt της περιοχής σας. Προ ολίγου τσίμπησα μία απ'το κατάστημα της Λάρισας και νομίζω πως είχε ακόμη κάμποσα κομμάτια. Καλού κακού, πάρτε τους όμως ένα τηλέφωνο πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 και γω πηγα το πρωι στο ΜΜ του Ρεντη και ειχε 5-7 κομματια. Παντως αν εξαιρεσεις το Smart της τηλεοραση που ψιλολαγκαρε (δεν ξερω αν ειναι επειδη δουλευει τοσες ωρες συνεχεια), προσωπικα μια Lg που ειχε 3-4 τηλεορασεις πιο πισω, οχι Smart, 42 ιντσες και αυτη , στα 369 ευρω ειχε πολυ πιο ωραια εικονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 και γω πηγα το πρωι στο ΜΜ του Ρεντη και ειχε 5-7 κομματια. Παντως αν εξαιρεσεις το Smart της τηλεοραση που ψιλολαγκαρε (δεν ξερω αν ειναι επειδη δουλευει τοσες ωρες συνεχεια), προσωπικα μια Lg που ειχε 3-4 τηλεορασεις πιο πισω, οχι Smart, 42 ιντσες και αυτη , στα 369 ευρω ειχε πολυ πιο ωραια εικονα Μαλλον σ'αυτην αναφερεσαι. http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-42LB5610,99452,498527,1249711.html?langId=-18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 και γω πηγα το πρωι στο ΜΜ του Ρεντη και ειχε 5-7 κομματια. Παντως αν εξαιρεσεις το Smart της τηλεοραση που ψιλολαγκαρε (δεν ξερω αν ειναι επειδη δουλευει τοσες ωρες συνεχεια), προσωπικα μια Lg που ειχε 3-4 τηλεορασεις πιο πισω, οχι Smart, 42 ιντσες και αυτη , στα 369 ευρω ειχε πολυ πιο ωραια εικονα νταξει αυτο ισως να χει να κανει και με την φωτεινοτητα και αυτα...αν και νμζ οτι οντως LG>pana αλλα για 42smart tv αυτη η τιμη δεν παιζει πουθενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 κρίμα, άργησα να δω το topic, 42" με 200Χ200 VESA, θα την έπαιρνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μια ερωτηση ρε παιδια!για να συνδεσουμε καμερα στην συγκεκριμενη τηλεοραση πρπ να αγορασουμε συγκεκριμενη καμερα που βγηκε για τις τηλεορασεις η μια οποιαδηποτε κανει?γτ στα mm μου ειπαν οτι θελει συγκεκριμενη της panasonic που κοστιζει κοντα στα 100...ξερει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 την πηρα και εγω σημερα! απιστευτη τηλεοραση. Σε οποιον την ειδε και ειπα οτι την πηρα στα 349 ευρω δεν το πιστευε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπον οκ επειδή δε θέλω να συμβουν αντιπαραθεσεις ,το σβήνω το σχόλιό μου Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2014 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν εγω την ακύρωσα την παραγγελία της panasonic ,επειδή ακουσα και απο άλλα παιδιά οτι έχει πολύ χειρότερη εικόνα απο την LG . Οπότε παράγγειλα την LG 42LB5610 και είμαι ικανοποιημένος τώρα Ειμαι ο μονος που θεωρω το σχολιο σου σαν κωμικο ? Αν κανω λαθος συγνωμη αλλα ετσι φαινεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 δυστυχώς δεν αστειεύεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 δυστυχώς δεν αστειεύεται... Αν δεν ειχε ποτε Panasonic LCD η Plasma τον δικαιολογω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε μου ακύρωσες την panasonic επειδή κάποια παιδιά είπαν ότι έχει χειρότερη εικόνα απο την συγκεκριμένη LG? Είσαι σοβαρός τώρα? Τόσο τυφλή εμπιστοσύνη στα ... μάτια των άλλων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα οτι εγινε εγινε.θα δείξει Το εμπιστεύτηκα επειδη είπε οτι πήγε στο κατάστημα και τις είδε και τις 2 απο κοντά γι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε φίλε εμπιστεύεσαι την γνώμη άλλου για tv χωρίς να δείς ιδίοις όμμασι; Άν είχες αμφιβολία έπρεπε να πάς επιτόπου σήμερα στο κατάστημα να δείς και τις δύο και να καταλήξεις. Όπως καταλαβαίνεις πάντως η αιτία που ακύρωσες την tv για κάποια άλλη είναι αστεία όπως είπαν τα παιδιά. Τέσπα τέρμα το offtopic και εύχομαι να μην το μετανιώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορεί η συγκεκριμένη συσκευή να ήταν ελαττωματική ή λάθος ρυθμισμένη, ή μπορεί να έγινε κάποια παρανόηση. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, όσοι παραλάβουμε θα έχουμε πιο εμπεριστατωμένη άποψη. Το ότι η Panasonic είναι κορυφαία εταιρεία, και παράγει ποιοτικά προϊόντα, είναι πασίγνωστο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά όλα τα μοντέλα της είναι εκπληκτικά. Μπορεί το συγκεκριμένο, και μόνο, μοντέλο να είναι το φθηνότερο και χειρότερο της εταιρείας, και συνεπώς να είναι συγκριτικά χειρότερο από αντίστοιχα μοντέλα άλλων επωνύμων εταιρειών. Κανείς δεν υποστήριξε ότι η εικόνα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι αλλοιωμένη, ή ότι η τηλεόραση θα καεί μέσα σε μια εβδομάδα. Η LG 42LB5610 είναι μια χαρά οικονομική και απλή τηλεόραση, με μόνο θέμα το αρκετά φωτεινό μαύρο λόγω IPS panel (κάτι μεταξύ γκρι και μωβ, ανάλογα με τη γωνία θέασης, αν κρίνω από την μικρότερη LG 32LB5610). Στην περίπτωση που η LG 42LB5610 έχει γενικότερα καλύτερη εικόνα από τη συγκεκριμένη Panasonic, εκτός από το σκούρο μαύρο, τότε η τελευταία ίσως και να μην είναι και η πιο vfm επιλογή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακή τηλεόραση. Μιας και οι όποιες δυνατότητες smart δεν με ενδιαφέρουν, ο μόνος λόγος για τον οποίο παρήγγειλα τη συγκεκριμένη τηλεόραση είναι επειδή είναι Panasonic και έχει VA panel. Εάν είχε IPS panel, όπως έχουν πολλά παραπλήσια μοντέλα της ίδιας εταιρείας, μάλλον δεν θα την αγόραζα, αλλά θα προτιμούσα την Samsung UE40H5000 ή την Samsung UE40H5500. Επίσης, από ό,τι φαίνεται, δεν πρέπει να υποστηρίζει PVR. Θέλω όμως να ελπίζω ότι τελικά η συγκεκριμένη Panasonic θα αποδειχθεί καλή επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις