Virus200 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 μαγκες καλησπερα εχω ενα φιλο που θελει να παρει κινητο και ειδε το δικο μου που ειναι το galaxy s3 i9300 το κανονικο και του αρεσε παρα πολυ και μετα ειδε και το galaxy s3 neo το οποιο ειναι το σχεδον το ιδιο απλα εχει αλλο επεξεργαστη 1.5gb ram και εχει και την kitkat πανω.θελει αποκλειστικα ενα απο τα 2 θα ηθελα αν μπορειτε να με διαφωτισετε πιο ειναι καλυτερο και γιατι γιατι εχο διαβασει διαφορες γνωμες στο ιντερνετ οριστε και τα μοντελα.ευχαριστω για τον χρονο σας http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php http://www.gsmarena.com/samsung_i9301i_galaxy_s3_neo-6433.php
Hyphen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 πες του να μην παρει κανενα κατα την γνωμη μου ο αδερφος μου εχει το σ3 εδω και 1 χρονο το οποιο το αγορασε μαζι με εναν φιλο μου και πηρανε και οι 2 σ3. Στην αρχη πεταγε το τηλ οσο περναει ο καιρος η απολυτη ξενερα και στους 2 κολλαει τρελα το κινητο εδω και καποιους μηνες. Εγω που το πιανω στα χερια μου καμια φορα μου φαινεται αδιανοητο το πως λαγκαρουν αυτα τα κινητα ας παρει ενα moto G 2014 190euro να μεινει ευχαριστημενος.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδια ας μπει ενα sticky με τιτλο."Παμε για 2015,οχι S3"
Grey Warden Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Για τo S3 Neo πάντως δεν ακούγονται κακά σχόλια από τους κατόχους του, μάλλον καλά λόγια θα έλεγα. Και με 1,5gb ram αναπνέει καλύτερα και η 8άρα κάμερα του S3 ΄΄σκοτώνει΄΄ ακόμα και σήμερα για αυτή την οικονομική κατηγορία. Αν θέλει να επιλέξει ανάμεσα στα δύο το S3 Neo σίγουρα είναι πολύ προτιμότερη επιλογή. Έχει πάρει και Kit Kat σε αντίθεση με το παλιό και την προβληματική του 4.3. Το Moto G 2014 edition θα το πρότεινα μόνο στην περίπτωση που το σαρ του δεν είναι 1,51 όπως αναφέρουν ορισμένες πηγές.
Virus200 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 μου κανει πραγματικα εντυπωση γιατι σε καποιους κολλαει τοσο πολυ αυτο το κινητο και εχω ακουσει πολλες διαφορετικες γνωμες για παραδειγμα εγω που εχω το κανονικο δεν μου κολλαει καθολου εως ελαχιστα και αυτο μονο οταν κλεισει το κινητο 100 ωρες λειτουργιας και μετα και μιλαμε για χρηση να βλεπω stream και να καθομαι στ φβ η να βλεπω 720p ταινια και παλι να μιλαω στο φβ η σε διαφορα αλλα πραγματα και εχω δει κιολας ανθρωπους που το κινητο σερνεται πολυ δεν ξερω τι να πω. FromDusk_TillDawn αδερφε εχεις δικιο αλλα αυτο του αρεσει τι να του κανω εγω και βαση δικιας μου εμπειριας δεν μπορω να πω κατι ασχημο για αυτο το κινητο.. warden δικε μου εχω ακουσει οτι η καμερα του λεει δεν ειναι τοσο καλη οσο του κανονικου ξερουμε μηπως αν ισχυει κατι τετοιο υπαρχει κανεις που να το εχει?επισης πως γινεται να ειναι πιο φθηνο απο το κανονικο εφοσον ειναι καλυτερο?ευχαριστω και παλι μαγκες
Grey Warden Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 μου κανει πραγματικα εντυπωση γιατι σε καποιους κολλαει τοσο πολυ αυτο το κινητο και εχω ακουσει πολλες διαφορετικες γνωμες για παραδειγμα εγω που εχω το κανονικο δεν μου κολλαει καθολου εως ελαχιστα και αυτο μονο οταν κλεισει το κινητο 100 ωρες λειτουργιας και μετα και μιλαμε για χρηση να βλεπω stream και να καθομαι στ φβ η να βλεπω 720p ταινια και παλι να μιλαω στο φβ η σε διαφορα αλλα πραγματα και εχω δει κιολας ανθρωπους που το κινητο σερνεται πολυ δεν ξερω τι να πω. FromDusk_TillDawn αδερφε εχεις δικιο αλλα αυτο του αρεσει τι να του κανω εγω και βαση δικιας μου εμπειριας δεν μπορω να πω κατι ασχημο για αυτο το κινητο.. warden δικε μου εχω ακουσει οτι η καμερα του λεει δεν ειναι τοσο καλη οσο του κανονικου ξερουμε μηπως αν ισχυει κατι τετοιο υπαρχει κανεις που να το εχει?επισης πως γινεται να ειναι πιο φθηνο απο το κανονικο εφοσον ειναι καλυτερο?ευχαριστω και παλι μαγκες To S3 έχει σταματήσει να παράγεται ουσιαστικά και γι αυτό είναι ακριβότερο. Για την κάμερα νόμιζα οτι έχουν την ίδια, δεν ξέρω αν τελικά είναι λίγο χειρότερη και πάλι όμως για αυτά τα λεφτά θα είναι πολύ καλή. Το S3 Νeo έχει νεότερο επεξεργαστή, 1,5gb ram (το βασικότερο) και έχει πάρει Kit Kat. Για μένα σίγουρα το S3 Νεο είναι προτιμότερο. 1
Virus200 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 α για αυτο ειναι ακριβοτερο λεω και εγω μου εκανε εντυπωση αρκετη για αυτο.στα χαρακτηριστικα λεει οτι εχουν την ιδια απλα το διαβασα σε ενα βιντεο για αυτο δεν θυμαμαι που ομως.επισης ενα κακο που εχει το neo ειναι οτι δεν εχει gorilla glass οπως το κανονικο. αν μπορεις δες αυτο το βιντεο και βαλτο στο 2:07 να δεις δεν φαινεται διαφορετικα η ειναι λαθος μου?στα χαρακτηριστικα παντως λενε ακριβως τα ιδια στην καμερα και οτι δεν εχει gorilla glass to neo.
maddoctor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το S3 πάει πέθανε....είναι ιστορία του παρελθόντος. Το είχε η γυναίκα μου πριν 2 χρόνια και το παράτησε γιατί της κολλούσε συνέχεια. Τώρα της έχω πάρει ένα Lenovo K900 από Κίνα και είναι μια χαρά. Πρότασή μου είναι ανάλογα με τα λεφτά που διαθέτει και τι χαρακτηριστικά περίπου ψάχνει, να αγοράσει από Κίνα. Το link είναι από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές.
Virus200 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 δικε μου εσυ καλα τα λες αλλα θελει αυτο τι να του κανω εγω τωρα δεν μπορω να του πω μην το παιρνεις δεν ειναι καλο απο την στιγμη που οπως ειδες πιο πανω με την χρηση που του κανω δεν εχω προβλημα.απο εκει και περα για αυτο ρωταω να μαθω για αυτο τωρα..
maddoctor Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 δικε μου εσυ καλα τα λες αλλα θελει αυτο τι να του κανω εγω τωρα δεν μπορω να του πω μην το παιρνεις δεν ειναι καλο απο την στιγμη που οπως ειδες πιο πανω με την χρηση που του κανω δεν εχω προβλημα.απο εκει και περα για αυτο ρωταω να μαθω για αυτο τωρα.. Πες του να κάνει μία βόλτα στο μαγαζί που σου παραθέτω παραπάνω, έτσι για να δει τι παίζει γενικώς...και είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει γνώμη όταν θα δει τιμές και χαρακτηριστικά
ea6gka Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Έχω αλλάξει πολλά κινητά , από τις αγγελίες θα δείτε τι όργια κάνει. Το νεο είναι το απόλυτο vfm στα κάτω από τα 200 ευρώ , και τα 512 της μνήμης του κάνουν μεγάλη διαφορά . Είναι πλήρες .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα