gasantony Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω είναι πλέον εμφανές οτι το μαγαζάκι πάει για κλείσιμο. Έρχεται εξαγορά απο καμια Samsung, Microsoft, ZTE... R.I.P Apple Σε καμία των περιπτώσεων !!! (μιλώντας χρηματοοικονομικά !!!) Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι !!
11100s Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα bug είναι, πώς κάνετε έτσι. Άφου το αναγνώρισε πάλι καλά (βλ.κατι προβλήματα battery draining στο παρελθόν). Αυτό με τους χρήστες 4s που περιμένουν όλα να πετάνε με ότι λειτουργικό και να βάλουν-ελάτε τώρα... Όλα τα λειτουργηκά έχουν θέματα, κατα καιρούς σοβαρά. Δέν έχει να κάνει με το μέγεθος της εταιρίας αλλά με την υπευθυνότητα. Μια σοβαρή εταιρία θα έλεγε - καθυστερεί η καινούρια ... λόγο... παρά τις πιέσεις της αγοράς να δείξουν και να κάνουν. Σίγουρα πάντως δεν κλείνει η apple. Πλεον δεν έχω μηλόφωνο και δεν με νιάζει εδώ που τα λέμε
KAKADI Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 καταλαβαίνεις οτι συγκρίνεις κάτι 7 χρόνια πίσω έτσι; και καταλαβαίνεις οτι η μια εταιρεία φτιάχνει λογισμικό για "ibm compatible" συσκευες και η άλλη φτιάχνει αποκλειστικά για δικά της μηχανάκια. Αν έχεις ιδέα απο το πως παράγεται λογισμικό σε μεγάλες εταιρείες καταλαβαίνεις οτι όλοι εκεί στο QA&unit testing πρέπει να πάνε σπίτια τους άμεσα. Γτ πριν απο 7 χρονια τα fail στην τεχνολογια διαγραφονταν? Δεν μετρουσανε? Και εγω που τα ειχα? Δεν τα τρωγα στη μαπα? Ειδες που τελικα εσυ δεν εχεις ιδεα?? Μια χαρα compatible λειτουργικο ειναι και το ios και το osx για να τρεξουν σε τριτους κατασκευαστες.. Η apple δεν θελει να τα δωσει ομως.. Ζωντανη αποδειξη ειναι το hackintosh. Αυτοι που λες εσυ οτι πρεπει να πανε σπιτια τους, ειναι αυτοι που φερανε την apple εδω που ειναι τωρα.. Οποτε καλο ειναι να θυμιθεις οτι shit happens.. Παντα κ παντου. Δεν δικαιολογω κατι και φυσικα ειναι ανεπιτρεπτο κατι τετοιο να συμβαινει.. Αλλα να σκεφτομαστε κ ολας λιγο.. Και όμως δεν έχουν. Πριν 5 λεπτά μίλαγα με ενα φίλο που έβλεπε το video με το 6 plus να λυγίζει και μου έλεγε οτι είναι προπαγάνδα. Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε για χάρη της apple. Πλύση εγκεφάλου; Δεν το καταλαβαίνω, πραγματικά... Καλα κ γω αν πιασω το note 3 μου και το πιεσω ετσι θα σπασει... Που καταληγουμε? Στο οτι το iphone λυγιζει ενω το note σπαει?
ANTiL00P Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω ξερω οτι οταν βγαίνει κατι καινούριο στην αγορά περιμένω 1 μηνα να δω τα feedbacks και μετα το αγοραζω.. ολοι τρεχουν να αγοράσουν και να κατεβάσουν για να κάνουν εφε.. ΚΟΙΤΑ εχω το νεο IPHONE το νεο IOS το ANDROID L (δεν τα βαζω μονο με φιλους του IPHONE)... Στις μέρες μας (ποσο μάλλον εμεις εδω) μπορούμε σε λιγες μερες να εχουμε ενα μεγαλο FEEDBACK και να δουμε αν αξιζει η αγορα ή η αναβαθμιση σε μια συσκευη. Why rush? Νταξ τα softwarικά προβλήματα λύνονται. Μην κράζουμε όλη μέρα χωρίς λόγο, όπως κάνω εγώ.... Βασικά και τα hardwarικά λύνονται, αλλά καλό είναι να περιμένεις λίγες μέρες/κανα δυο μήνες να πάρεις feedback. Τώρα να μου πεις τι feedback να πάρεις από τον άλλο που στήθηκε ένα εξάμηνο στο apple store απ' έξω;;;;.... Και το mls των 150 ευρώ να του δίνανε, αν είχε μήλο θα το τρωγε.... Τουλάχιστον αυτοί που θέλουν το κινητό και σκέφτονται σωστά θα περιμένουν να δουν τι παίζει.... Αυτό που δεν λύνεται είναι το άπειρο λάγκ στο 4s, μιλάμε λαγκάρει πιο πολύ και απο nexus s με KitKat και καμιά 100άρα flashαρίσματα στην πλάτη του.... Kαι για πες, και εσύ και εσύ. Αν δεν υπάρξουν αυτοί που κατηγορήτε, απο που πιστέβετε οτι θα έρθει αυτό το περιβόητο feedback; Όχι πάντως από την QA Team της Apple (Αν υπάρχει ακόμα τέτοια) Ας μη γελιόμαστε. Ένας είναι ο φταίχτης. Η Apple. Μετά το iOS 5 τα έχει κάνει σκ@τ@.
ploumouris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτσε τώρα μισό λεπτό! Η apple τρέχει να προλάβει αλλά όχι και η samsung που βγάζει πριν την ώρα του το Note4, βλέποντας τις πωλήσεις του iphone 6? Το Note4 θα κυκλοφορήσει αργότερα από το Note3 το οποίο αγόρασα 26 Σεπτεμβρίου 2013. Αύριο δηλαδή κλείνει χρόνο, οπότε το 4αρι κυκλοφορεί κανονικότατα και όχι εσπευσμένα.
Grey Warden Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το Note4 θα κυκλοφορήσει αργότερα από το Note3 το οποίο αγόρασα 26 Σεπτεμβρίου 2013. Αύριο δηλαδή κλείνει χρόνο, οπότε το 4αρι κυκλοφορεί κανονικότατα και όχι εσπευσμένα. Υποτίθεται θα κυκλοφορήσει 10 μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο αφού βγήκαν διαφημιστικά άρθρα λόγω των πωλήσεων των Iphones. Πες πες... κάτι θα μείνει. Εδώ υπάρχει κόσμος ακόμα και εδώ μέσα οτι η Apple είναι 1η σε πωλήσεις smartphones παγκοσμίως.
vangelis_k Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγά μωρέ. Αρχισατε. Λογικό είναι να υπάρχουν κάποια προβλήματα στην αρχή. Αφήστε να δούμε μην πάθουμε τίποτα χειρότερα ρεζιλίκια με το Note4. Για να μην παρεξηγηθώ είμαι κάτοχος Note2 Και εγω κατοχος ΝΟΤΕ 2 ειμαι και ακομα περιμενω αναβαθμιση :-/ ηθελα ελληνικης αντιπροσωπειας βλεπεις. Το χρυσοπληρωσα και οι αναβαθμισεις αν και εφοσον 1
vangelis_k Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Και όμως δεν έχουν. Πριν 5 λεπτά μίλαγα με ενα φίλο που έβλεπε το video με το 6 plus να λυγίζει και μου έλεγε οτι είναι προπαγάνδα. Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε για χάρη της apple. Πλύση εγκεφάλου; Δεν το καταλαβαίνω, πραγματικά... Σας ευχαριστουμε που προσπαθειτε να μας σωσετε απο τα νυχια της κακης apple μεχρι που εχω αρχισει να σκεφτομαι να μην αλλαξω το NOTE 2 που εχω τωρα! Τι θα καναμε χωρις εσας τους σταυροφορους του android και της samy. Εμεις τα προβατα. Οι ασχετοι. Που θελουμε να πουλαμε μουρη με τα iphone. Ελπιζω να μην ξεχασα κατι. Αν ειναι θυμιστε το μου! 1
neof1z Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Για μένα η μονή λύση που θα κάλυπτε τους κατόχους οι τους υποψήφιους αγοραστές είναι η επιστροφή χρημάτων σε όσους το επιθυμούν και όσοι το πάρουν πλέον με ευθύνη δικιά τους. Κοινός ότι είχε κάνει με το 4αρι (-πλην της θήκης). Το είχα πάρει και το κράτησα μιας και δεν είχα σοβαρό πρόβλημα προσωπικά.Μου άρεσε πάντως που είχα την δυνατότητα - επιλογή να το κάνω. Είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα το ξαναβγάλουν σαν επετειακό και καλά (το 4αρι η το 4s). Αν το κάνουν με αναβαθμισμένο κάπως το Hardware θα το πάρω μιας και η διαστάσεις του είναι όντος κινητού τηλεφώνου.
redcom7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Τα πιτσιρίκια στο xda Μου φαίνεται κάνουν καλύτερη δουλειά από τους γενναία αμειβόμενους της Apple... 3
desertman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως στο iPad Air πρόλαβα και έκανα την αναβάθμιση και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Το bug ειναι μόνο στα καινούργια iPhone 6 και 6 Plus.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως στο iPad Air πρόλαβα και έκανα την αναβάθμιση και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Το bug ειναι μόνο στα καινούργια iPhone 6 και 6 Plus. Ούτε και εγώ στο 5S έχω θέμα! Αντίθετα έστρωσε και πάλι το touch id που έκανε κάτι "νεράκια" τελευταία με το ένα μου δάχτυλο. 1
JokerHQ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Σημερινή είδηση με τίτλο: Η Apple "παίρνει πίσω" την αναβάθμιση του iOS 8! (Σε περίπτωση που θέλετε λεπτομέρειες, google it...)
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Σημερινή είδηση με τίτλο: Η Apple "παίρνει πίσω" την αναβάθμιση του iOS 8! (Σε περίπτωση που θέλετε λεπτομέρειες, google it...) Γιατι να μην παμε απλα στην πρωτη σελιδα του thread που ποσταρες ωρε? Πιο κοντα ειναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις