Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι να μην παμε απλα στην πρωτη σελιδα του thread που ποσταρες ωρε? Πιο κοντα ειναι ;)

Είμαι καινούριος και ήθελα να ποστάρω την είδηση. Λίγο μετά βέβαια είδα ότι είχε ενημερωθεί το θέμα. :P

• Moderators
Δημοσ.

Είμαι καινούριος και ήθελα να ποστάρω την είδηση. Λίγο μετά βέβαια είδα ότι είχε ενημερωθεί το θέμα. :P

Νο worries, καλωσηρθες :-)

Δημοσ.

αντε να την πάρουν να μην τους πάρει ο διάολος.

Μιλάμε το ipad, σέρνεται λες και έβαλα το crysis στη voodoo3 3000. ΕΛΕΟΣ.

Μια φορά έκανα κι εγω update και γαμήθηκε ο Ζεύς :-D

Δημοσ.

αππλ εισαι τραγικη αν και κατοχος ipod 5 gen ελεος πληρωνπουμε τοσα χρηματα για τα προιοντα της και αυτη τη φορα με απογοιτευσε τελειος... ελπιζω να ν βγει πολυ πολυ συντομα update γιατι δεν την παλευουμε

Δημοσ.

αντε να την πάρουν να μην τους πάρει ο διάολος.

Μιλάμε το ipad, σέρνεται λες και έβαλα το crysis στη voodoo3 3000. ΕΛΕΟΣ.

Μια φορά έκανα κι εγω update και γαμήθηκε ο Ζεύς :-D

καντε παραπαονα ετσι να τα δουν να τα διορθωσουν ...

Δημοσ.

Για μένα η μονή λύση που θα κάλυπτε τους κατόχους οι τους  υποψήφιους αγοραστές είναι η επιστροφή χρημάτων σε όσους το επιθυμούν και όσοι το πάρουν πλέον με ευθύνη δικιά τους.

Κοινός ότι είχε κάνει με το 4αρι (-πλην της θήκης). Το είχα πάρει και το κράτησα μιας και δεν είχα σοβαρό πρόβλημα προσωπικά.Μου άρεσε πάντως που είχα την δυνατότητα - επιλογή να το κάνω.

Είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα το ξαναβγάλουν σαν επετειακό και καλά (το 4αρι η το 4s).

Αν το κάνουν με αναβαθμισμένο κάπως το Hardware θα το πάρω μιας και η διαστάσεις του είναι όντος κινητού τηλεφώνου.

σωστος ασ δωσουν τα χρηματα πισω στον κοσμο..

Δημοσ.

Βγήκε η αναβάθμιση 8.0.2 που διορθώνει τα προβλήματα. Αυτό που λέμε άμεση αντιμετώπιση. Δεν είναι τυχαία πρώτη. Μακάρι να την αντιγράψουν και σε αυτό οι υπόλοιπες εταιρίες κάποτε. :P

Δημοσ.

Βγήκε η αναβάθμιση 8.0.2 που διορθώνει τα προβλήματα. Αυτό που λέμε άμεση αντιμετώπιση. Δεν είναι τυχαία πρώτη. Μακάρι να την αντιγράψουν και σε αυτό οι υπόλοιπες εταιρίες κάποτε. :P

Άλλη μια απόδειξη ότι δεν είχαν ασχοληθεί να τεστάρουν την προηγούμενη εκδοση καθόλου,αφού έτσι και πολύ εύκολα θα την είχαν διορθώσει,απλά το test department είναι οι χρήστες που δεν πληρώνονται δεν χρειάζονται ασφάλιση γι'αυτο, αντίθετα πληρώνουν κιόλας..

Πράγματι η λογική στις μεγάλες εταιρίες αυτή είναι αλλά η ευχή διαφορετική.. μακάρι να μην της μοιάσουν όλες..

Μετά από τόσες Beta versions είναι κ λίγο.. κάπως να σου μετατρέπει κάθε φορά την χαρά "του καινούριου" σε λύπη.

Δημοσ.

Θεωρω πως εινσι νορμαλ να συμβαινουν αυτα. Και νε γρηγορα αντανακλαστικα λυθηκε το ζητημα. Πλεον εχουν πολλες συσκευες να αναβαθμιζονται.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

To fix βγήκε σε χρόνο dt κάτι που δεν θα δείτε κάτι ανάλογο να συμβαίνει σε καμία άλλη εταιρία τεχνολογίας. Μερικοί θα ήταν καλύτερο να ασχοληθούν για το πότε θα πάρουν επίσημα kit kat στο κινητό τους.... μάλλον ποτέ. 

• Like 1
Δημοσ.

εγω με το xperia z καθαρισα 4.4.4 και ειμαι super τι να δινω 700 ευρω για να τα κλαιω λογικο ειναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...