Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έβγαλαν αναβάθμιση και πάει χειρότερα απο το iOS 8....μπράβο οι γάτοι ....

Το ξαναλέω προς κατόχους iPhone 4s μην αναβαθμίσετε πρόκειται για μακραν την χειρότερη έκδοση ever γίνεται του lagαριστερός το κάγκελο

4s έχω και δεν έχω μέχρι στιγμής ούτε ένα πρόβλημα...
Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία απλά.. καμία.

Όσο καλή διάθεση και να έχει κανείς είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μην έχεις μηχανισμό έλεγχου πριν δώσεις ένα update στον αέρα.

Πόσο μάλλον αν το δίνεις για να διορθώσεις προηγούμενα σφάλματα.

..και μην το συνδέετε με την τιμή της συσκευής είναι λάθος προσέγγιση,να το συνδέετε με το μέγεθος της εταιρίας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για έναν κολοσσό σαν την Apple πρέπει άμεσα να διορθώσει τα λάθη της και με το iphone 6 και με το iOS 8.01 να σεβαστεί το αγοραστικό κοινό της που έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά για να αποκτήσει μια συσκευή της

Δημοσ.

Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις εταιρείες τεχνολογίας (software), εφόσον υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός και τέτοια ζήτηση για καινούργια features. Καλό πάντως είναι να αναλογιστούμε και τη προσωπική μας ευθύνη σε όλο αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

πάντως η κατάσταση με τα κόλλήματα στο wifi του  ipad mini είναι  τραγική . Μόνη λύση που έχω βρει , κλελινω το wifi  και το ξανανοίγω .

Αλήθεια , πως πάμε πίσω στην 7.1 ? υπάρχει τρόπος ?

• Moderators
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως η 7.1.2 για καποιο περιεργο λογο υπογραφεται ακομα απο την Apple.

Τουλαχιστον μεχρι πριν λιγες ωρες πριν γραψω αυτο το post.

• Like 1
Δημοσ.

Ipad mini retina και κόλλαγε του θανατά με το 8, restore σε 7.1.2 + icleaner (για απενεργοποίηση άχρηστων deamons) και πάει μπάλα,πιστεύω πως δεν αξίζει αναβάθμηση σε 8 ακόμα, ειδικά όσοι έχουν jailbreak αλλά και οι υπόλοιποι μιας και πάντα οι καινούριες μεγάλες εκδόσεις έχουν προβλήματα...

Δημοσ.

Δύο thread μύλος με σχόλια εκτός τόπου και χρόνου. Η ύπαρξη bug σε releases δεν είναι κάτι καινούριο. Εννοείται πως κανείς δεν τα θέλει. Σημαντικός είναι ο χρόνος αντίδρασης για να τα διορθώσεις, όταν αυτά παρουσιάζονται.

Sent from my One using Insomnia

έχει διαφορά να δίνεις 150 ευρω για το τηλέφωνο με το να δίνεις 600+.

Κανείς δεν είπε στον κινέζο γιατί έχεις bugs.

• Like 2
Δημοσ.

Σταματηστε ποια το hating!Ξεχασατε ολοι τη πατατα ηταν το jelly bean ?  το Symbian και το Μeego? Που κανατε να δειτε αναβαθμιση 1 χρονο και παραπανω και μετα το κινητο σας γινοτανε obselete? Android shills... Φανατικοι! ΟΥ ΡΕ

Δεν πληρώσαμε 700 ευρώ όμως χοχοχο

Πάντως τελικά κατάφερε κάτι μοναδικό αυτή η εταιρεία. Μέσα σε 24ώρες δεν λύγισε μόνο τη συσκευή αλλά "λύγισε" και το iOS.

Βλέπει o Steve, μη τρομάξετε αν αναστηθεί μόνο και μόνο για να αρχίσει τις απολύσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νομίζω είναι πλέον εμφανές οτι το μαγαζάκι πάει για κλείσιμο. Έρχεται εξαγορά απο καμια Samsung, Microsoft, ZTE...

R.I.P Apple :(

Εγώ άκουσα πως έκανε δημοσια προσφορά η Blackberry! 

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι οι Έλληνες τα τραγικοποιούν όλα σε υπερθετικό βαθμό...Πρόκειται για software το οποίο φτιάχνεται από 1000+ προγραμματιστές, δεν είναι δυνατόν να μην έχει bugs. Οπότε τα κορόϊδα είστε εσείς που δίνεται 700+ ευρώ για κινητό και όχι η Apple...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...