Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

αποσυρανε την αναβαθμιση και σε 4s

Γενικη ειναι η αποσυρση του 8.0.1, δεν αφορα συγκεκριμενες συσκευες.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πάντως παίδες μετάνιωσα που έβαλα το update στο ipad 3 μου. Κολλήματα, αργεί, κρασαρισματα...

Δε καταλαβαίνω το γιατι...με το 7 κάτι που ειχα πήγαινε σφαίρα.

Άσχετο...ρολμπακ μπορώ να κάνω σε παλιότερη έκδοση ?

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι απλά γελοίο.

Ποσό σοβαρή μπορεί να λέγεται μια εταιρία όταν δε τεστάρει το software της πριν το κυκλοφορήσει;

Και δε μιλάμε για οτιδήποτε, μιλάμε για τη λήψη σε ένα τηλέφωνο...

Το ότι συμβαίνει μάλλον σε αυτούς που αναβαθμίζουν over the air, δε μου λέει τίποτε απολύτως.

Δε μπορεί εφόσον έχεις και αυτόν τον τροπο αναβάθμισης, να μη τεστάρεις αν λειτουργεί όπως πρέπει.

Νομίζω ότι οποίος άφησε να βγει αυτή η αναβάθμιση πρέπει καταρχήν να πάει σπίτι του, και αφετέρου να μη τον αφήσουν να ασχοληθεί με τίποτε πέρα από κηπουρική για το υπόλοιπο της ζωής του...

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει, αυτο δεν ειναι τιποτα. το φιασκο με το apple maps δεν προκειται να το ξεπερασει.

μην το λες , αυτό εδώ κάνει το iphone  ipod από ότι διαβάζω :P

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι απλά γελοίο.

Ποσό σοβαρή μπορεί να λέγεται μια εταιρία όταν δε τεστάρει το software της πριν το κυκλοφορήσει;

Και δε μιλάμε για οτιδήποτε, μιλάμε για τη λήψη σε ένα τηλέφωνο...

Το ότι συμβαίνει μάλλον σε αυτούς που αναβαθμίζουν over the air, δε μου λέει τίποτε απολύτως.

Δε μπορεί εφόσον έχεις και αυτόν τον τροπο αναβάθμισης, να μη τεστάρεις αν λειτουργεί όπως πρέπει.

Νομίζω ότι οποίος άφησε να βγει αυτή η αναβάθμιση πρέπει καταρχήν να πάει σπίτι του, και αφετέρου να μη τον αφήσουν να ασχοληθεί με τίποτε πέρα από κηπουρική για το υπόλοιπο της ζωής του...

Sent from my iPhone using Insomnia

κοιτα δεν ειναι πρωτάρηδες, σίγουρα τα τεσταρουν,

πιστεω οτι παιζει ρολο και το τι εχει μεσα ο χρηστης, μπορει καποια εφαρμογη, μπορει καποια ρυθμιση που τους ξέφυγε να κοιταξουν, αλλιως θα υπήρχε προβλημα σε ολα μα ολα, οχι σε ενα ποσοστο.

αποψη μου, η βλακεια που εχει κανει ειναι οτι δεν τα ονομαζει beta. η nvidia/amd χαζοι ειναι που βγαζουν beta drivers? η microsoft χαζη ειναι που βγαζει beta windows? για αυτον τον λογο βγαίνουν.

το ξερεις οτι ειμουν ο πρωτος που εβαλε μια παλια καρτα ηχου στα windows 7 beta και πεταγε bsod? δυο μερες μετα μου ερχετε ο driver μεσω των Windows update.

έπρεπε να τα ονομαζουν beta. αυτο ειναι το λαθος τους για μενα.

• Moderators
Δημοσ.

Update 3: On our iPhone 6, restoring through iTunes has re-installed iOS 8.0 and it appears to be working normally. This process erases your data from the phone, but it appears to be the best way to get back up and running as of this writing.

Δημοσ.

Το λάθος της ήταν ότι τη συγκεκριμένη έκδοση δεν την έδωσε beta στους προγραμματιστές και την έβγαλε κατευθείαν. Την είχε δώσει μόνο στους παρόχους. Αν την είχε δώσει, τέτοια προβλήματα θα φαινόταν σίγουρα κατά τις δοκιμές.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω τα καμμενα wifi μετα το update στα 4αρια ηταν η κορυφαια στιγμη της.

Στα 4s :-)  Συμφωνώ όμως, αυτό είναι και για μένα το μεγαλύτερο fail μέχρι τώρα

Δημοσ.

Σταματηστε ποια το hating!Ξεχασατε ολοι τη πατατα ηταν το jelly bean ?  το Symbian και το Μeego? Που κανατε να δειτε αναβαθμιση 1 χρονο και παραπανω και μετα το κινητο σας γινοτανε obselete? Android shills... Φανατικοι! ΟΥ ΡΕ

Γιατί τι είχε το jb ? δεν ειχα κανένα πρόβλημα με την 4.3 στο note2 μου.... και να μάθεις να εκφράζεσαι καλύτερα δεν μιλάς στον κολλητό σου!

• Like 12
Δημοσ.

αχ ναι, συγκρίνετε κι άλλο αντροιντ με ιος.

εδω μιλάμε για QA της πλάκας. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχεις μόνο 3-4 μοντέλα που παίζουν το λειτουργικό, τα οποία μοντέλα τα φτιάχνεις εσύ, και να σου φέυγει τέτοιο ρηλης.

Δηλαδή με την ίδια λογική η Microsoft που έχει να κάνει με χιλιάδες κατασκευαστές πρέπει να εισάγει τέτοια προβλήματα μια φορά τη βδομάδα..

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...