Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

15 ευρώ έχει,γιατί αυτός που θα πάει να πάρει τηλεόραση από τα public και του πει ο πωλητής θες και hdmi,θα πει "βάλε και ένα κιλό από αυτό".

Δυστυχώς το μόνο μαγαζί στην Ελλάδα,για αυτόν που ξέρει τι ψάχνει ,είναι το ε-σοπ.

Τα διάφορα μικρότερα μαγαζιά σαφώς και προσφέρουν παραπλήσιες τιμές,για ποικιλία δε θα μιλήσω,ούτε για aftersales βέβαια,αλλά μόνο ο θείος σκρουτζ-πρώην νιντέντο βγάζει λεφτά στο τέλος.

Στο λινκ που έδωσε ο φίλος,ο πρώτος θέλει 3άρι αντικαταβολή,και ο δεύτερος 1,90..

Σωστά ανέφερε ο έτερος φίλος τον τρόπο που χρεώνουν οι κούριερ,και από τις τιμές μπορώ να πω και με ποια εταιρεία συνεργάζεται ο καθείς. :-D

Ας πάρουνε χαμπάρι οι μικρότερες επιχειρήσεις πως με ηλεκτρονική πληρωμή θα αυξήσουν τον τζίρο τους,να πάρουμε και εμείς πως ένα γαμω hdmi δε παύει να είναι ένα καλώδιο και δεν γίνεται να κάνει 15 ούτε 8 ευρώ,και ας γράφει apple πάνω.

Δημοσ.

Δεν γίνεται να συγκρίνουμε όμως τα PUBLIC πχ με τεράστια καταστήματα στα πιο κεντρικά σημεία, πανάκριβα ενοίκια και 2ψήφιο αριθμό προσωπικού με ένα σκρουτζομάγαζο που μπορεί να έχει έδρα μια αποθήκη και να το τρέχουν 1-2 άτομα. Είναι λογικό να έχουν άλλες τιμές

Δημοσ.

Τα μεταφορικα σου είναι 2€, συνολο <5€

...στα "μεταφορικά" υπολογίζει ΚΑΙ το ποσό της "διαδικασίας αντικαταβολής" (ήτοι 5 Ευρώ). Και καλά κάνει. Μέρος των μεταφορικών είναι, αφού είναι αλληλένδετο με αυτό ως ποσό που πρέπει να καταβληθεί για την παράδοση του δέματος.

(...εκεί που δεν κάνει καλά, είναι όπως είπαμε ότι το θεωρεί "παράλογο" και "καροϊδία", επειδή το κόστος του προϊόντος είναι μικρότερο από αυτό...)

Δημοσ.

Μ αρεσει πολυ η διασταση που εδωσα στο θεμα τελικα!

Σαφως και με απασσχολει το ηθικο κομματι.

Συμφωνω απολυτα με οσα λεει ο wash cloud , εγω δε το εθεσα σωστα το θεμα περι κοροιδιας.

Δε με κοροιδευει ο μαγαζας , που μου το πουλαει 2.85 αλλα με χρεωνει και 5€ μεταφορικα , δεν ευθυνετε αυτος οπως σωστα λετε.

Απλα ειναι ολο αυτο που μου τη δινει.

Να θελω κατι το οποιο αντικειμενικα δεν κοστιζει παραπανω απο 5 € , και ο καθε ενας να το κοστολογει μεχρι και 19.90 (υπαρχει και αυτη η τιμη στο σκρουτζ)

Εν παση περιπτωση ξαναλεω ,λυσεις οντως υπαρχουν ,θα διαλεξω μια να τελειωνω!

Δημοσ.

...μπήκα βλέποντας ότι απάντησες, κι έλεγα "ωχ, ποιός ξέρει τί θα δω ΠΑΛΙ" (...κι εννοώ ότι συνήθως όταν λες "ωμά" του κόσμου πώς έχουν τα πράγματα, συνήθως την ακούς κι αποπάνω) κι αντιθέτως εξεπλάγην ευχάριστα. 

Θέλει τσαγανό ν' αναγνωρίζει κανείς κάποια πράγματα. Και είναι τραγικά δυσεύρετο το τσαγανό στις μέρες μας.

'Σωραίος, μάγκα.

Δημοσ.

...στα "μεταφορικά" υπολογίζει ΚΑΙ το ποσό της "διαδικασίας αντικαταβολής" (ήτοι 5 Ευρώ). Και καλά κάνει. Μέρος των μεταφορικών είναι, αφού είναι αλληλένδετο με αυτό ως ποσό που πρέπει να καταβληθεί για την παράδοση του δέματος.

(...εκεί που δεν κάνει καλά, είναι όπως είπαμε ότι το θεωρεί "παράλογο" και "καροϊδία", επειδή το κόστος του προϊόντος είναι μικρότερο από αυτό...)

Με συγχωρεις, δεν είναι καθολου μερος των μεταφορικων.

Το κατάστημα συνεργάζεται με 4 τράπεζες, μια μεταφορα του ποσου και γλιτώνεις την αντικαταβολη

Δημοσ.

κοροιδια ειναι ολα αυτα.

εψαχνα μια μεταχ μπαταρια λαπτοπ σε γνωστο μαγαζι με λαπτοπ παρτς ( ουπς ) και ενω τη βρηκα φθηνα,μεχρι να φτασω στην παραδοση ειχε ανεβει 120% πανω η τιμη ( πακεταρισμα-αποστολη  κτλ ) .
επισης,πως γινεται να παιρνω κατι στη μιση τιμη απο οτι κοστιζει στο ελλαντα,να ερχεται απο αγγλια σε λιγες μερες και να μην πληρωνω μεταφορικα καθολου?παραδειγμα δινω,μη με βαλετε να σας πω λεπτομερως τι πηρα κ απο ποιο καταστημα..

Δημοσ.

Με συγχωρεις, δεν είναι καθολου μερος των μεταφορικων.

Το κατάστημα συνεργάζεται με 4 τράπεζες, μια μεταφορα του ποσου και γλιτώνεις την αντικαταβολη

...δεν σε συγχωρώ, διότι ναι, ΕΙΝΑΙ μέρος των μεταφορικών, εφ' όσον το επιλέξεις.

Όπως πχ μπορεί κάποιος να επιλέξει να πάει από το σημείο αγοράς και να μην πληρώσει μία.

Όπως επίσης να στείλει δικό του άνθρωπο που θα του το φέρει και δεν θα πληρώσει και πάλι μεταφορικά.

Για αντικαταβολή όμως μιλάγαμε, όχι για εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής. Για τις οποίες καλό θα ήταν να ρωτήσουμε εάν ο άλλος έχει καν την διάθεση να τραβηχτεί σε τράπεζα για να γλυτώσει το 3άρι (εγώ που ζορίζομαι κι όλας οικονομικά, δεν θα το 'κανα πάντως, οπότε φαντάζομαι πολύ λίγοι θα το κάνανε - κι ας τους τονίζω την οψιόν όταν τους λέω για αγορές δίσκων από συγκεκριμένο κατάστημα), πριν πούμε "τα μεταφορικά σου είναι τόσα", όταν γίνονται άλλα τόσα, μέσω της αντικαταβολής για την οποία λέγαμε.

Άλλο λοιπόν όταν κάνουμε συγκεκριμένη κουβέντα για το "πόσο απατεωνιά είναι ή όχι να σου ζητάνε τάδε ποσό για μεταφορικά μέσω αντικαταβολής" να λες "δεν είναι τόσα", κι άλλο "έχεις κι αυτή την επιλογή αν σε βολεύει και μπορούν να σου βγουν λιγότερα".

Δημοσ.

αθηνα φιλε μου , αθηνα !

ελα καμμια βολτα και σηκωσε τα ολα - εγω θα επαιρνα και θα τα πουλαγα εξω απο το public !

Δημοσ.

αθηνα φιλε μου , αθηνα !

ελα καμμια βολτα και σηκωσε τα ολα - εγω θα επαιρνα και θα τα πουλαγα εξω απο το public !

Κίνα φίλε μου, Κίνα! Και τα πουλάς στην Αθήνα μετά! :-D

• Like 2
Δημοσ.

...δεν σε συγχωρώ, διότι ναι, ΕΙΝΑΙ μέρος των μεταφορικών, εφ' όσον το επιλέξεις.

Όπως πχ μπορεί κάποιος να επιλέξει να πάει από το σημείο αγοράς και να μην πληρώσει μία.

Όπως επίσης να στείλει δικό του άνθρωπο που θα του το φέρει και δεν θα πληρώσει και πάλι μεταφορικά.

Για αντικαταβολή όμως μιλάγαμε, όχι για εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής. Για τις οποίες καλό θα ήταν να ρωτήσουμε εάν ο άλλος έχει καν την διάθεση να τραβηχτεί σε τράπεζα για να γλυτώσει το 3άρι (εγώ που ζορίζομαι κι όλας οικονομικά, δεν θα το 'κανα πάντως, οπότε φαντάζομαι πολύ λίγοι θα το κάνανε - κι ας τους τονίζω την οψιόν όταν τους λέω για αγορές δίσκων από συγκεκριμένο κατάστημα), πριν πούμε "τα μεταφορικά σου είναι τόσα", όταν γίνονται άλλα τόσα, μέσω της αντικαταβολής για την οποία λέγαμε.

Άλλο λοιπόν όταν κάνουμε συγκεκριμένη κουβέντα για το "πόσο απατεωνιά είναι ή όχι να σου ζητάνε τάδε ποσό για μεταφορικά μέσω αντικαταβολής" να λες "δεν είναι τόσα", κι άλλο "έχεις κι αυτή την επιλογή αν σε βολεύει και μπορούν να σου βγουν λιγότερα".

Εγω δεν τραβιέμαι σε καμια τραπεζα. Εμβασμα από το PC, γι'αυτο σου δινει και 4 τράπεζες

Εχουμε μεινει πολύ πισω στην Ελλαδα στις ηλεκτρονικες συναλλαγες.

Δεν υπαρχει απατεωνιά όταν σου εξηγει τις χρεωσεις αναλυτικα, τοσο το προιον, τοσο ο courier, τοσο η αντικαταβολή, τοσο με paypal (το εχω δει, να χρεωνεται η προμηθεια του paypal)

Δημοσ.

...το περίμενα ότι εσύ θα πεις ότι δεν τραβιέσαι. Δεν περίμενα το σχόλιο για την "κατάστασή μας ως χώρα", όμως...

Κι εσύ θα έπρεπε πάντως να περιμένεις ότι δεν είναι πολλοί αυτοί που κάνουν τις δουλειές τους μέσω i-banking. Και γι' αυτό να μην το "θεωρείς αυτοννόητο", και να ποστάρεις ανάλογα.

Όσο περί "απατεωνιάς", δεν χρειαζόταν η διευκρίνηση. Χρειαζόταν; Όταν δηλαδή κανείς δεν είπε "ναι είναι λαμόγια". Ούτε φυσικά εγώ, γι' αυτό και του έγραψα περί χρεώσεων.

Τεσπα όμως.

Δημοσ.

Κακως δεν είναι πολλοι αυτοι που χρησιμοποιουν ηλεκτρονικες συναλλαγες.

Ξερω πολλα ατομα κατω των 30 που εχουν το ρευστο αλλα δε χρησιμοποιουν ηλεκτρονικες συναλλαγες και τραβιούνται στις τράπεζες

Πριν λίγες μερες παρελαβα αυτό το κουλερακι http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cdb17b6a-43d1-46f7-9876-daf9abc5ac9a

από άλλο μαγαζι στα Πατησια. Με 1,5€ στην πορτα μου. Δεν αξιζε να παω εγω

Αλλα και η παραγγελια από το e-κατάστημα ηλεκτρονικα γινεται, γιατι να μη γινεται και η πληρωμη της?

Δημοσ.

Βρε παιδί μου, δεν διαφωνώ στο ότι κακώς ΔΕΝ κάνουν ηλεκτρονικά τις συναλλαγές τους περισσότεροι.

Απλά τονίζω το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι οι περισσότεροι τις ΚΑΝΟΥΝ ακόμη με το χέρι, με το πόδι, στο στασίδι, και πάει λέγοντας...

Μια πραγματικότητα όσο κι αν δεν είναι η επιθυμητή, παραμένει πραγματικότητα. Έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

1,5 ωρα στην ουρα ο πατερας μου να πληρωσει τον ΕΝΦΙΑ. Και του ειπα να μου φερει τα λεφτα να τα πληρωσω εγω

Το δικο μου θα το πληρωσω πιο αργα το βραδυ.

Βλέπεις διαφορα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...