Προς το περιεχόμενο

Borderlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις φίλους να το παίξεις co-op και σου αρέσουν τα loot games και τα first-person shooters ίσως αξίζει, ναι. Απ' όσο ξέρω, το 2 είναι καλύτερο από το 1. Μόνος σου δε νομίζω πως αξίζει.

Προσωπική γνώμη: είναι ψιλοβαρετά παιχνίδια, το υποτιθέμενο χιούμορ για το οποίο πολύς κόσμος τα αγαπάει δε μου λέει τίποτα, αλλά αν ψάχνεις παιχνίδι να παίξεις με την παρέα σου και είστε των shooters, καλύτερα αυτό παρά το Destiny (που είναι κι επίκαιρο). Είναι λίγο σαν fps Diablo κάπως. 

• Like 1
Δημοσ.

Τεράστια παιχνιδάρα. Πήγαινε κατευθείαν στο 2 που είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Εγώ έπαιξα solo σχεδόν τα πάντα, αλλά όντως όταν έπαιξα λίγο με παρέα είχε περισσότερο χαβαλέ. Open world, φοβερό gameplay, μαύρο χιούμορ, μεγάλη ποικιλία από εξοπλισμό και όπλα που έχουν φοβερή αίσθηση παρ όλο το ιδιαίτερο art style του. Επίσης έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο, και αρκετούς χαρακτήρες για να διαλέξεις ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού σε βολεύει. Όπως είπε και ο Vole καλύτερα αυτό παρά το Destiny.

Δημοσ.

Με παρέα είναι πολύ ωραία και τα 2!! Πολύ καλά φτιαγμένο το coop σύστημα. Η ιστορία δεν με συγκίνησε ποτέ, αλλά σε κάνει να μισείς τον κακό και για μένα αρκεί!
Προσωπικά αφού τερματίσαμε το 2ο το ξαναπαίξαμε αργότερα με κωδικούς γιατί μας έλειψε το gameplay!

Αξίζει τα λεφτά του! Ίσως πετύχεις και καμιά προσφορά στο steam!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...