Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σημερα πηγα να μπω στο play store απο το galaxy core i8260. Το κινητο σημερα το πηγα για αλλαγη οθονης στην samsung και ολα καλα, αλλα οταν εφτασα σπιτι και μπηκα ιντερνετ για να συνδεσω το email μου στο play store δεν συνδεοταν ελεγε το κλασικο 'Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένων σε αυτόν το διακομιστή.Αυτό ενδέχεται να είναι ένα προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνο σας ενδεχομένως να μην υποστηρίζει υπηρεσίες δεδομένων.Εάν το πρόβλημα δεν λυθεί,επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση πελατών...'. Για να μην το γυρναω παλι διοτι δεν ειναι ευχαριστη διαδικασια, αν μπορει καποιος να προτεινει κατι  εκτος απο factory reset ειναι ευπροσδεκτο. Γενικα ολες οι γνωμες!

Δημοσ.

Μπες στα Settings του κινητού στο tab Apps. Μετά διάλεξε All και βρες εκεί το Google play store. Άνοιξε και πάτα το Clear data και το Clear cache. Λογικά θα φτιάξει...

Δημοσ.

@neverme Φιλε αυτο το δοκιμασα πρωτο δεν πετυχε. Να πω κιολας οτι μου αλλαξαν λογισμικο μαζι με την αλλαγη οθονης

Δημοσ.

Χμμμ... Επειδή μόλις ξαναδιάβασα το mail σου και μπερδεύτηκα λίγο, το μήνυμα αυτό πότε στο βγάζει; όταν ανοίγεις το Playstore;

Δημοσ.

@neverme Να τα παρω ολα απο την αρχη γιατι οντως εινια λιγο μπερδεμενα. Ειχε χαλασει η οθονη μου τις προαλλες,πηγα στην samsung  για αλλαγη οθονης. Ολα καλα μου την αλλαξανε τζαμπα λογω εγγυησης, αλλα παρατηρησα οτι μαζι με αλλαγη οθονης ειχαν κανει και αναβαθμιση λογισμικου. Απο τοτε, δηλαδη απο την αναβαθμιση λογισμικου απο τους τεχνικους της samsung δεν μπορουσα να εχω προσβαση στο play store, δηλαδη βαζω email και password και μου εμφανιζει παντα το μηνυμα που εγραψα στο πρωτο ποστ! Αυτα συνοπτικα. Εχω δοκιμασει επισης: να καθαρισω cache, τα δεδομενα του play store, factory reset αλλα τιποτα απο τα 2 δεν πετυχε.

Δημοσ.

Κατάλαβα... Δοκίμασε να περάσεις το Google account σου στο κινητό με τον παραδοσιακό τρόπο (settings/Accounts/Add account) να δούμε τι θα γίνει.

Και ξέχασα να ρωτήσω... Δοκίμασες και WiFi και mobile Internet connection?

Δημοσ.

@neverme Το account μπηκε με αυτον τον τροπο κανονικα αλλα δεν αλλαξε τιποτα στο Play Store. Ακομα το Play store μου ζηταει email/password.

Δημοσ.

1. Ιντερνετ έχεις κανονικά στο κινητό σου; Δηλαδή μπορείς να ανοίξεις πχ με κάποιον browser κάποια σελίδα;

2. Δοκίμασες να μπεις στο google account σου από το pc; Μπαίνεις κανονικά;

Δημοσ.

@tarantules Ναι μπαινω πχ κανονικα facebook απο τον Chrome και παλι ναι απο το pc ειμαι ετσι κι αλλιως 24/7 συνδεδεμενος στο pc.Δοκιμασα ακομα να μπω στο Play Store απο το PC και μπηκα κανονικα.

@neverme Ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να ψαξεις.Μπηκα και διαβασα τα τιπς, μονο ενα δεν ειχα δοκιμασει συνολικα αλλα ουτε αυτο αλλαξε κατι.

Δημοσ.

Νομίζω σε αυτή τη φάση πρέπει να περάσουμε σε πιο δραστικές λύσεις!!!!! Άλλαξε τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά και όταν σου βγάλει το ίδιο μήνυμα στα αγγλικά πέτα το όπως έιναι στο Google....Όλο και κάτι θα έχουν βρει για να φτιάχνει....

Δημοσ.

Φιλε μου βολευτηκα βραχυπροθεσμα με το Blackmart, απο αποψη εφαρμογων και εντος λιγων ημερων θα το παω στην Samsung παλι.Να ρωτησω λιγο: επειδη το blackmart το κατεβασα απο μη εμπιστη πηγη για το τηλεφωνο, μηπως θα μου πουν τιποτα στην αντιπροσωπεια που θα το βρουν εκει μεσα; Μη μου κανουν καμια γκελα της αποψης, εβαλες αυτο το προγραμμα και ευθυνεται αυτο οποτε εισαι εκτος εγγυησης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...