Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Document, εδώ και λίγο καιρό, αναλαμβάνει επίσημα service iPhone.

Service iphone επισημο δεν υπαρχει. Αν σου κανουν καποια επισκευη την κανουν με ιμιτασιον ανταλλακτικα γιατι πολυ απλα η apple

δεν δινει ανταλλακτικα. Η οδηγια απο την ιδια την apple ειναι , φερνεις την χαλασμενη συσκευη εαν ειναι σε εγγυηση στην αλλαζουν με refurbished sold as new , οπως την ονομαζουν και εφοσον δεν ειναι σε εγγυηση σου κρατανε την χαλασμενη και πληρωνεις καποιο ποσο για να παρεις αλλη παλι refubrished συσκευη. Αν στην document σου πουνε ναι σου χαλασε το ακουστικο για παραδειγμα και θα στο επισκευασουμε, τοτε το κανουν με δικια τους πρωτοβουλια και θα σου βαλουν η ακουστικο απο κινα που τα βρισκεις ebay με 5$ η απο καποιο αλλο χαλασμενο iphone που θα εχουν εκει και θα το εχουν κανει κομματια για τα parts.

Δημοσ.

Service iphone επισημο δεν υπαρχει. Αν σου κανουν καποια επισκευη την κανουν με ιμιτασιον ανταλλακτικα γιατι πολυ απλα η apple

δεν δινει ανταλλακτικα. Η οδηγια απο την ιδια την apple ειναι , φερνεις την χαλασμενη συσκευη εαν ειναι σε εγγυηση στην αλλαζουν με refurbished sold as new , οπως την ονομαζουν και εφοσον δεν ειναι σε εγγυηση σου κρατανε την χαλασμενη και πληρωνεις καποιο ποσο για να παρεις αλλη παλι refubrished συσκευη.

Αυτό ακριβώς ονομάζω "Επίσημο service", όπως επίσης και τα προγράμματα αντικατάστασης. Αυτή δεν ήταν η περίπτωση του TS;

Αν στην document σου πουνε ναι σου χαλασε το ακουστικο για παραδειγμα και θα στο επισκευασουμε, τοτε το κανουν με δικια τους πρωτοβουλια και θα σου βαλουν η ακουστικο απο κινα που τα βρισκεις ebay με 5$ η απο καποιο αλλο χαλασμενο iphone που θα εχουν εκει και θα το εχουν κανει κομματια για τα parts.

Έχεις πάει ποτέ Document για iPhone;

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς ονομάζω "Επίσημο service", όπως επίσης και τα προγράμματα αντικατάστασης. Αυτή δεν ήταν η περίπτωση του TS;

Οχι δεν εχω παει, αλλα οτι δεν παιζουν ανταλλακτικα απο την ιδια την apple ισχυει. Οποτε οταν λεει στο επισκευαζω που ακριβως βρισκει τα ανταλλακτικα ? Εκτος αν εννοεις το προγραμμα αντικαταστασης οποτε λαθος δικο μου.

Δημοσ.

Είναι γεγονός ότι η υποστήριξη στην Ελλαδα όσον αφορά τα προϊόντα της apple είναι λιγο προβληματική...εγώ αποφάσισα να πάρω το νέο iPhone από Αμερική όχι μόνο από άποψη τιμής αλλά και από άποψη service ...φυσικά έχω γνωστό εκεί και μπορώ να το στέλνω και ξέρω δυστυχώς ότι πολλοί δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο ...η εμπειρία που είχα με ένα iPhone 4s από εδώ με Γερμανό info quest ήταν τουλάχιστον τραυματική...ένιωσα τελείως μα....ας..έχω όμως την εντύπωση ότι και η ίδια η apple δεν δίνει την προσοχή που πρέπει...πολλές φορές φέρνει η ίδια ευθύνη για το πως δουλεύει το επιςημο service εδώ και δεν φταίει μόνο ο αντιπρόσωπος ...φίλε λυπάμαι για την ταλαιπωρία και ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα...

Ειναι για τα πανηγύρια..  αυτό και τέλος. ¨Οπου και να πάς είτε για να αγοράσεις είτε για service κοιτάνε να σε γδύσουν και οχι να σε εξυπηρετήσουν κατα τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν θεωρώ οτι είναι μόνο φαινόμενο της apple.

Φυσικά πριν αγοράσουμε apple προιόντα πρέπει να σκεφτουμε και τις 0 μέρες doa που δίνει ο κολοσσος που ονομάζεται apple.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν εχω παει, αλλα οτι δεν παιζουν ανταλλακτικα απο την ιδια την apple ισχυει. Οποτε οταν λεει στο επισκευαζω που ακριβως βρισκει τα ανταλλακτικα ? Εκτος αν εννοεις το προγραμμα αντικαταστασης οποτε λαθος δικο μου.

Ναι γι' αυτό λέω επειδή ήταν τέτοια η περίπτωση. Επισκευές δεν νομίζω ότι κάνουν αλλά επειδή είναι καλό μαγαζί δεν χάνεις κάτι να τους ρωτήσεις σε ό,τι έχει σχέση με Apple.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα σας ενημερώσω μόλις επιστρέψει απο το service με το αποτελεσμα

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Πολλά τα τραγικά.

Πρώτον δεν υπάρχει επίσημη αντιπρόσωπος της apple στην Ελλάδα.η apple έχει να κάνει μόνο με cosmote kai vodafone.όλοι οι άλλοι είναι απλά μαγαζιά.δεν υπάρχει σέρβις.ελεγχουν αν έχει σπασίματα η υγρασία η συσκευή.αν όχι στην αντικαθιστούν και μετά έχουν να κάνουν εκείνοι με την apple

Δημοσ.

Ειναι για τα πανηγύρια..  αυτό και τέλος. ¨Οπου και να πάς είτε για να αγοράσεις είτε για service κοιτάνε να σε γδύσουν και οχι να σε εξυπηρετήσουν κατα τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν θεωρώ οτι είναι μόνο φαινόμενο της apple.

Φυσικά πριν αγοράσουμε apple προιόντα πρέπει να σκεφτουμε και τις 0 μέρες doa που δίνει ο κολοσσος που ονομάζεται apple.

Φιλε μην γραφεις οτι θελεις. Οταν αγορασα το iPhone 5 ειχα 15 μερες να το επιστρεψω αν δεν το ηθελα για οποιονδηποτε λογο. Το εγραφε και η αποδειξη πανω, και μου το ειπε και ο πωλητης. Το service της Apple ειναι απο τα καλυτερα παγκοσμιως, εχω παει 3 φορες στο Apple store και ηταν αψογοι. Φυσικα πρεπει να υπαρχει Apple store κοντα. Δεν φταιει η Apple αν η Infoquest δεν κανει σωστα την δουλεια της. Δυστυχως η Ελλαδα φαινεται να ειναι μικρη αγορα για την Απλ για να ανοιξει Apple Store και τωρα με την κριση αυτο απομακρυνεται.

Δημοσ.

Φιλε μην γραφεις οτι θελεις. Οταν αγορασα το iPhone 5 ειχα 15 μερες να το επιστρεψω αν δεν το ηθελα για οποιονδηποτε λογο. Το εγραφε και η αποδειξη πανω, και μου το ειπε και ο πωλητης. Το service της Apple ειναι απο τα καλυτερα παγκοσμιως, εχω παει 3 φορες στο Apple store και ηταν αψογοι. Φυσικα πρεπει να υπαρχει Apple store κοντα. Δεν φταιει η Apple αν η Infoquest δεν κανει σωστα την δουλεια της. Δυστυχως η Ελλαδα φαινεται να ειναι μικρη αγορα για την Απλ για να ανοιξει Apple Store και τωρα με την κριση αυτο απομακρυνεται.

....

Δημοσ.

Στο ελληνικό σέρβις αναφέρθηκε ο φίλος και θα συμφωνήσω μαζί του ότι δεν είναι αντίστοιχο της εικόνας που θέλει να έχει η εταιρεία (ειδικά τα σέρβις των παρόχων, με την Infoquest κάτι γίνεται)

Δημοσ.

Δεν φταιει η απλ γιαυτο. Πολλα πραγματα στην ελλαδα δεν ειναι το ιδιο με εξω, σε αυτο φταινε αυτοι που δουλευουν εδω.

Και να σας δωσω ενα παραδειγμα. Ταξιδευα απο Αθηνα για Λονδινο, και την μερα που ηταν η πτηση ηθελα να βγαλω την ελληνικη σιμ (micro sim me ανταπτορ) απο το 3GS και να βαλω την αγγλικη. Ομως κολλησε η σιμ και στην προσπαθεια μου να την βγαλω εσπασε μεσα και το μισο sim tray κοπηκε και εμεινε ενα κοματι με την σιμ μεσα στο τηλεφωνο που δεν μπορουσα να βγαλω. Πηγα στο Apple Store (και παροτι ημουν εκτος εγγυησης) και το ειπα σε καποιον genius (χωρις να περιμενω καθολου) και αμεσως το ανοιξε και εβγαλε την σιμ και το κομμενο tray, χωρις να πληρωσω τιποτα. Αυτο θα εκαναν για οποιοδηποτε τουριστα. Πεςτε μου αλλη εταιρεια που εχει καταστηματα με service σε ολες τις μεγαλες πολεις του κοσμου (σε κεντρικα σημεια!) και θα εξυπερετησει δωρεαν οποιονδηποτε που παει με προβλημα σε μηλοπροιον που ειναι μεςα στον 1 χρονο εγγυηση (συν 2 εβδομαδες περιοδο χαριτος απο την ληξη της εγγυησης) ή εχει apple care μεσα σε λιγα λεπτα ή λιγες ωρες αν το προβλημα ειναι πιο σοβαρο ή εχει πολυ κοσμο. Αν εχεις προβλημα στο τηλεφωνο που δεν επισκευαζεται ευκολα και εισαι εκτος εγγυησης τους το δινεις και αγοραζεις με χαμηλη τιμη ενα refurbished (119 λιρες) και εχεις τηλεφωνο μεσα σε 2 λεπτα. Εγω τουλαχιστον δεν ξερω αλλο. Πχ στην Αγγλια αν θελεις να βρεις το sony service απλα εχασες, πρεπει να πας online, να βρεις τα τηλεφωνα και μετα να στειλεςι πραγματα στο Βελγιο. Δεν υπαρχει εταιρεια με καλυτερο service απο την Apple. Fact.

Δημοσ.

Τελικά επέλεξα Document. Πήρα τηλέφωνο όλες τις εταιρίες και ήταν οι μόνοι τόσο εξυπηρετικοί! Πραγματικά δεν έχω λόγια. Η κυρία στο service απίστευτη και ο τεχνικός επίσης! Όταν παρέλαβαν το τηλέφωνο με ενημέρωσαν άμεσα και ειλικρινά δεν άντεχα τόση ευγένεια! Το τηλέφωνο αντικαταστάθηκε και μου εσταλει πίσω στο κουτί του με αυτοκόλλητο που είχε τα στοιχεία της νέας συσκευής. Με ενημέρωσαν ότι δεν επισκευάζουν, αλλά ελέγχουν στην περίπτωση που ο χρήστης ευθύνεται αυτός για την οποιαδήποτε βλάβη. Αν όλα οκ, τότε παραγγέλνουν και στέλνουν πίσω λογικά ανακατασκευασμένο κινητό αλλά στις ζελατίνες σαν καινούργιο. Δεν στέλνουν καινούργιο κουτατο κινητό φυσικά. Η όλη διαδικασία απο την στιγμή που το παρέλαβαν κράτησε 2 εργάσιμες μέρες. Ναι καλά διαβάσατε, 2 εργάσιμες!

Τέλος καλό όλα καλά, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!

Ενημερωτικά σε περίπτωση που σταλεί τηλέφωνο για αλλαγή μπαταρίας η sleep button στα πλαίσια του προγράμματος αντικατάστασης τότε το κινητό πάει Ολλανδία και ενδεχομένως να καθυστερήσει περισσότερες μέρες. Με ενημέρωσε ο τεχνικός για την συγκεκριμένη διαδικασία. Την μπαταρία την ελέγχουν εδώ στη. Ελλάδα τρέχοντας ένα διαγνωστικό. Αν είστε απομακρυσμένα και δεν μπορείτε να μεταβείτε στο κατάστημα οι τεχνικός ενδεχόμενος να σας προωθήσει ένα email με το διαγνωστικό της Apple και ένα μοναδικό ticket για να το τρέξετε στην συσκευή σας. Αυτό αναλαμβάνει μόνο του να ενημερώσει το service αν χρειάζεται αλλαγή η μπαταρια.

Ακόμα και στο ενδεχόμενο που δεν χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία αλλά μόνο το κουμπί sleep τότε θα σταλεί Ολλανδία και αναγκαστικά θα γίνει και αντικατάσταση μπαταρίας.

Αυτά για οποίους έχουν 5αρι και σκέφτονται να το στείλουν.

Sent from my iPad using Insomnia

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω που παρεδωσα στο iStorm στην Τσιμισκη το iPhone 5 για το προγραμμα αλλαγης μπαταριας Παρασκευη 25 Οκτωβριου μου ειπαν οτι θα το εχω σε 2 βδομαδες περιπου. Και ομως την Τριτη 4 Νοεμβριου με πηραν τηλεφωνο να μου πουν πως ειμαι ετοιμος και μπορω να περασω να το παρω. Δηλαδη μιλαμε για 7 εργασιμες μερες. Συν οτι επειδη ειμαι απο Λαρισα τους ζητησα να μου το στειλουν με δικη μου χρεωση και η συσκευασια που παρελαβα ηταν ΥΠΕΡπροστατευτικη για το κινητο. Μονο μπραβο μπορω να πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγω σημερα θα παραδωσω το δικο μου 5αρι ειναι στο προγραμμα αντικαταστασης τις μπαταριας  συμφωνα με τον σειριακο αριθμο .Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα μαζι τους (istorm) με ενημερωσαν πως θα τρεξουν και 1 διαγνωστικο  και αν οντως δειξει προβλημα τοτε θα χρειαστουν περιπου 5-7 εργασιμες μερες αφου το στειλουν στην infoquest για την αντικατασταση.

Δεν εχω προβλημα με τον χρονο αρκει να ισχυουν ολα αυτα , γιατι εχω  αλλη συσκευη   και αυτο θα το πουλησω.

EDIT: Παρελαβα σημερα 18/11 απολυτα λογικος ο χρονος αναμονης  μου αλλαξαν την μπαταρια .

Επεξ/σία από Fotis13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...