Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 30.8.14 παρέδωσα στο κατάστημα iStorm (εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, Θεσ/νίκη) το iPhone 5 μου, με Serial Number ελαττωματικής παρτίδας, για να αλλάξουν μπαταρία & το κουμπί On/Off (στα πλαίσια του ‘battery & power on/off button replacement programme’ της Apple). Υποτίθεται ότι θα το έστελναν στο εξωτερικό (μάλλον Ολλανδία – Apple repair centre) και ότι οι επισκευές θα διαρκούσαν μέχρι 15 εργάσιμες ημέρες.

Η 1ηκρυάδα ήταν ότι ΔΕΝ μού έδωσαν προσωρινό replacement τηλέφωνο έτερο, παρόλο που η υπαιτιότητα ήταν της ίδιας της Apple, για το ότι εξ αρχής μού πούλησε ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ τηλέφωνο πανάκριβο (και μάλιστα με εγγύηση Βραχύτερη των 2 ετών, παραβιάζοντας Κάθε Νόμο και κανονισμό της Ε.Ε.).

Η κρυάδα ήταν ότι δεν μού παρείχαν κάποιο tracking URL Link, ώστε να βλέπω ανά πάσα στιγμή Πού και Σε Τι στάδιο επισκευής βρίσκεται το τηλέφωνό μου.

Το Τελείως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, βέβαια, συμβαίνει Τώρα, που πέρασαν ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ (25) Ολόκληρες μέρες Χωρίς τηλέφωνο iPhone 5: πήγα πρόσφατα αυτοπροσώπως στο κατάστημα και παρέστησαν τις αθώες περιστερές, ότι οι ίδιοι μάς ‘κάνουν Χάρη’ που τα στέλνουν και ότι Δήθεν δεν ευθύνονται για το τι κάνει είτε η Apple είτε η “QUEST”/“INFOQUEST”: ωστόσο Ψεύδονται, διότι η iStorm ανήκει στον Ίδιο Όμιλο Επιχειρήσεων με την Infoquest/Quest (απλά τους βολεύει να τα ρίχνουν ο καθένας στον άλλον, για να αποποιούνται των ευθυνών τους: ‘από τον Άννα στον Καϊάφα...!...’).

Σε νέο Γολγοθά τηλεφωνικών ερευνών μου Σήμερα με τους ανευθυνοϋπεύθυνους της iStorm στην Θεσ/νίκη μού επιβεβαίωσαν ότι ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, δηλ. ότι ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ (παρίσταναν τους έκθαμβα έκπληκτους θριαμβολογώντας ότι ‘επέστρεψε’ από την Apple το τηλέφωνΟ στα εργαστήρια της Quest/Infoquest Αθήνας, όπου δήθεν αντικαθίστατο η μπαταρία μετά από τρέξιμο διαγνωστικού προγράμματος ΣΗΜΕΡΑ = την 25η ημέρα..! – ΣΑΝ να υπήρχε περίπτωση να επέστρεφε ΑΠΟ Samsung και όχι από Apple η συσκευή και ΣΑΝ να μην ήταν η Ολλανδία χώρα της ΕΕ [δηλ. απλώς 2 ώρες πτήση μακρυά], ΣΑΝ να επέστρεψε το τηλέφωνο από την Γη του Πυρός του Νοτίου Ημισφαιρίου....! Έλεος με τις ΠΡΟΚΑΤ-δικαιολογίες)

Κατά τα άλλα οι ανωτέρω επιχειρήσεις στην Ελλάδα παριστάνουν τους Εξουσιοδοτημένους από την Apple εκπροσώπους...:-(

Πού να ήξεραν οι αθώοι καταναλωτές–ΘΥΜΑΤΑ ότι κάθε φορά που πηγαίνουν οποιαδήποτε Ακριβοπληρωμένη iDevice για service Εκεί, απλά τους εμπαίζουν με Κακές και απίστευτα Καθυστερημένες/Αργές υπηρεσίες έξω από κάθε έννοια εταιρικής υπευθυνότητας και συμμόρφωσης με εθνικούς/κοινοτικούς Νόμους, έξω από κάθε έννοια υπευθυνότητας προς εμάς, τους τελικούς καταναλωτές.

Το γνωρίζει άραγε η ίδια η Apple το ....‘Πόσο αργά είναι τα ζώα τους’ των εδώ εκπροσώπων της...?! Μάλλον θα πρέπει να το μάθει, έστω και τώρα!

post-312147-0-99114300-1411578553_thumb.jpg

Δημοσ.

Και να φανταστείς ότι ο συγκεκριμένος όμιλος θεωρείται από τους πιο σοβαρούς και αξιόπιστους (αν όχι ο πιο σοβαρός)

Δημοσ.

Και στο δικο μου αλλα και σε ενος φιλου μου που το πηγαμε μαζι ( στο καταστημα θεσσαλονικης-cosmos) μας ηρθαν ακριβως μετα απο 15-16 μερες.. Νομιζω αμερικη παει το τηλεφωνο!

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Είναι γεγονός ότι η υποστήριξη στην Ελλαδα όσον αφορά τα προϊόντα της apple είναι λιγο προβληματική...εγώ αποφάσισα να πάρω το νέο iPhone από Αμερική όχι μόνο από άποψη τιμής αλλά και από άποψη service ...φυσικά έχω γνωστό εκεί και μπορώ να το στέλνω και ξέρω δυστυχώς ότι πολλοί δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο ...η εμπειρία που είχα με ένα iPhone 4s από εδώ με Γερμανό info quest ήταν τουλάχιστον τραυματική...ένιωσα τελείως μα....ας..έχω όμως την εντύπωση ότι και η ίδια η apple δεν δίνει την προσοχή που πρέπει...πολλές φορές φέρνει η ίδια ευθύνη για το πως δουλεύει το επιςημο service εδώ και δεν φταίει μόνο ο αντιπρόσωπος ...φίλε λυπάμαι για την ταλαιπωρία και ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα...

Δημοσ.

Καλημέρα, λίγο μετά το bendgate και όλα τα επακόλουθα, χτες η σύζυγος μου έβαλε για μια στιγμή το 5c στην κολοτσεπη και έσκυψε να σηκώσει τον μικρό. Δεν με νοιάζει που έγραψα και σχετικά στον ανάλογο thread. Τελικά αποτέλεσμα ήταν να χαλάσει η οθόνη και να δείχνει γραμμές. Θα το στείλω service μιας που είναι στην εγγύηση και θα ήθελα να ρωτήσω σε πιο απο όλα τα service point θα ήταν καλύτερο να πάει απο πλευράς εξυπηρέτησης. Επειδή έχω και ένα 5 το οποίο πάει για αλλαγή μπαταρίας, όταν πήρα infoquest με ενημέρωσαν ότι και καλά θα ελεγχθεί πρώτα και μετά αν χρειαστεί θα γίνει αλλαγή αν και η Apple εχει δώσει σαφή οδηγία. Ποια ειναι η γνώμη σας?

Δημοσ.

Καλημέρα, λίγο μετά το bendgate και όλα τα επακόλουθα, χτες η σύζυγος μου έβαλε για μια στιγμή το 5c στην κολοτσεπη και έσκυψε να σηκώσει τον μικρό. Δεν με νοιάζει που έγραψα και σχετικά στον ανάλογο thread. Τελικά αποτέλεσμα ήταν να χαλάσει η οθόνη και να δείχνει γραμμές. Θα το στείλω service μιας που είναι στην εγγύηση και θα ήθελα να ρωτήσω σε πιο απο όλα τα service point θα ήταν καλύτερο να πάει απο πλευράς εξυπηρέτησης. Επειδή έχω και ένα 5 το οποίο πάει για αλλαγή μπαταρίας, όταν πήρα infoquest με ενημέρωσαν ότι και καλά θα ελεγχθεί πρώτα και μετά αν χρειαστεί θα γίνει αλλαγή αν και η Apple εχει δώσει σαφή οδηγία. Ποια ειναι η γνώμη σας?

Το 5αρι ειναι μεσα στο προγραμμα αντικαταστασης μπαταριας του iStorm https://www.apple.com/gr/support/iphone5-battery/ , ή γενικα αντιμετωπιζει προβλημα με τη μπαταρια..?

Δημοσ.

Στο 5αριη αλήθεια είναι οτι έχει ένα θεματάκι στο κουμπί. Η μπαταρία δεν μου δείχνει κάτι το ανησυχητικό πέρα του ότι οταν έχω το 3G ανοιχτό την ρουφάει σαν νερό. Αλλά γενικά χρησιμοποιώ λίγο 3G και δεν με έχει ενοχλη´σει πολύ.

Δημοσ.

Πιθανό να μη στο περάσουν στην εγγύηση πάντως και να σου ζητήσουν λεφτά για αντικατάσταση συσκευής

Δημοσ.

νομιζω αν ειναι απο εταιρια κινητης παει arvato, και απο οπουδηποτε αλλου παει infoquest.καλυτερα μιλα με το καταστημα που το αγορασες

@koustilas

Δημοσ.

Στο 5αριη αλήθεια είναι οτι έχει ένα θεματάκι στο κουμπί. Η μπαταρία δεν μου δείχνει κάτι το ανησυχητικό πέρα του ότι οταν έχω το 3G ανοιχτό την ρουφάει σαν νερό. Αλλά γενικά χρησιμοποιώ λίγο 3G και δεν με έχει ενοχλη´σει πολύ.

Για το 5αρι, μπορεις να τσεκαρεις αν ειναι μεσα σε καποιο απο τα δυο προγραμματα που εχουν βγαλει επισημα για επισκευη-αντικατασταση:

Για το κουμπι αφύπνισης https://www.apple.com/gr/support/iphone5-sleepwakebutton/

και για τη μπαταρια https://www.apple.com/gr/support/iphone5-battery/

εφοσον πληρει καποιο απο τα δυο, ή και τα δυο , και μιας που εχεις θεματακι και στις δυο περιπτωσεις, σ συστηνω να το στειλεις ανεπιφυλακτα.. και το δικο μου ειχε θεμα και με τη μπαταρια (επεφτε πολυ γρηγορα)  αλλα και με το κουμπι αφυπνισης , το εστειλα και παρελαβα σχεδον 25 μερες μετα ενα καινουριο (αυτο γινεται στις περισσοτερες περιπτωσεις πιστευω , δεν επισκευαζουν αυτο που εχεις , απλα στο αντικαθιστουν με ενα "καινουριο")..

Εχω αναρτησει και ενα αναλογο ποστ , αν θελεις να μαθεις κατι περισσοτερο μπες εδω..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω και εγω γιατι συμβαινει αυτο, αλλα ειχα δυο περιστατικα με Ipοd , το ενα το ειχα παει στο istorm και περιμενα 9 εργασιμες να το παρω πισω (δεν ανοιγε) και ενος φιλου με την ιδια βλαβη που το πηγαμε απευθειας info quest το πηραμε πισω την δευτερη μερα και τα δυο εγιναν αντικατασταση αλλα το ενα εκανε 9 μερες και το αλλο 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...