Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας .Προκειται να αγορασω κινητο συντομα γυρω στα 200 ευρω η και λιγο παραπανω αν κανει καποιο την διαφορα.Εχω στο ματι μου το lg l90 ( http://www.skroutz.gr/s/4706233/LG-L90-D405N-8GB.html ) η το lg g2 mini(εχω μεινει με την εντυπωση οτι το λ90 λει περισσοτερο) .Υπαρχει καποιο αλλο σε αυτη την τιμη ;(Με ενδιαφερει να εχει 4,5 οθονη τουλαχιστον,να μην laggarei στα απλα apps ,να κανει multitasking(μουσικη,0.fb.,games ktl),να τραβαω καμια φωτο(εστω και μετρια) κ να      εχει μια σχετικα ωραια οθονη(μην κανουν μπαμ τα pixels).Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Εμ απο οτι βλεπω ειναι πολυ καλο απο ολες τις αποψεις το moto g απλα σκεφτομαι οτι ειναι 5 ιντσες..εχω το σ3 μινι..λες να χω "προβλημα" να το συνηθισω η να μην χωραει;απο design πως παει;τα motorola σαν μαρκα ειναι αξιοπιστα;χαλανε ευκολα-δυσκολα; σε σχεση με το λ90 πως τα παει σε μπατταρια;

Δημοσ.

Το 4g εχει μεγαλη διαφορα ταχυτητα απο 3g?Εχουμε 4g στην Ελλαδα?(Εχω what'sup ,σορρυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου με δικτυα).Εμ προτιμω το καινουριο μοτο g λογω αναλυσης..και το μεγεθος θα το συνθισω λογικα ε;

Δημοσ.

Το 4g εχει μεγαλη διαφορα ταχυτητα απο 3g?Εχουμε 4g στην Ελλαδα?(Εχω what'sup ,σορρυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου με δικτυα).Εμ προτιμω το καινουριο μοτο g λογω αναλυσης..και το μεγεθος θα το συνθισω λογικα ε;

oχι δεν το σκεφτεσαι το καινουργιο παρε οι ιντσες θα ειναι ανετες σε 2 μερες θα σου φαινεται οτι το ειχες παντα

Δημοσ.

Το 4G, πίστεψέ με, έχει τεράστια διαφορά, εκεί που πιάνει βέβαια...

Που πιάνει όμως;;; Εδώ εκεί στο συγκεκριμένο τετραγωνικό και γίνεται 3G .να δώσει 190 και να πάρει το παλιό δεν αξίζει μόλις βγήκε το καινουργιο

Δημοσ.

Με 211€ τελική, αγοράζεις το καλύτερο κινητό, χαρακτηρισμένο ως vfm στην κατηγορία αυτή XIAOMI MI3 Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Screen. Εγώ έχω αγοράσει την 64Gb έκδοση και το κινητό φυσάει. Κοίτα μόνο χαρακτηριστικά! Η Xiaomi αυτή την στιγμή είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, έχει τεράστια υποστήριξη, και ελληνική στο θέμα λογισμικού και πιστεψέ με δεν θα το μετανιώσεις όπως δεν το έχω μετανιώσει και εγώ

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μπορεις να μου το στειλεις απο καν α ελληνικο σαιτ;αξιζει να εμπιστευτω κινεζικο;

Μπορείς να εμπιστευτείς Κινέζικο, όσο είσαι OK με το γεγονός ότι η συσκευή δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα. Ή πιο απλά με το δεδομένο πως αν προκύψει το οτιδήποτε θα ταλαιπωρηθείς απίστευτα σε σχέση με το να είχες την υποστήριξη της όποιας ελληνικής αντιπροσωπείας.

Προσωπικά δεν ξανασχολούμαι με κινητά που δεν έχουν υποστήριξη - έχω κακή εμπειρία. Moto G λοιπόν και ξανά Moto G.

Δημοσ.

Μπορείς να εμπιστευτείς Κινέζικο, όσο είσαι OK με το γεγονός ότι η συσκευή δεν εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα. Ή πιο απλά με το δεδομένο πως αν προκύψει το οτιδήποτε θα ταλαιπωρηθείς απίστευτα σε σχέση με το να είχες την υποστήριξη της όποιας ελληνικής αντιπροσωπείας.

Προσωπικά δεν ξανασχολούμαι με κινητά που δεν έχουν υποστήριξη - έχω κακή εμπειρία. Moto G λοιπόν και ξανά Moto G.

Επειδή έχω βαρεθεί να προτείνεται υποδεέστερα κινητά, ορίστε ένα συγκριτικό μεταξύ Moto G & Xiaomi Mi3 και πείτε μου ποιο είναι καλύτερο....

http://www.phonearena.com/phones/compare/Xiaomi-Mi-3,Motorola-Moto-G/phones/8193,8208?ft=2

Δημοσ.

Επειδή έχω βαρεθεί να προτείνεται υποδεέστερα κινητά, ορίστε ένα συγκριτικό μεταξύ Moto G & Xiaomi Mi3 και πείτε μου ποιο είναι καλύτερο....

http://www.phonearena.com/phones/compare/Xiaomi-Mi-3,Motorola-Moto-G/phones/8193,8208?ft=2

Δεν είναι θέμα υποδεέστερου ή καλύτερου, είναι θέμα αν θέλει ο άλλος να μπει στη διαδικασία αγοράς από Κίνα. Κι εγώ έχω αγοράσει tablet από Κίνα που αποδείχθηκε διαμάντι αλλά αν κάποιου του ερχόταν ελαττωματική συσκευή δεν ξέρω τι θα γινόταν. Βλέπεις οτι ο άνθρωπος δεν γνωρίζει πάρα πολλά από κινητά και θες να τον βάλεις στη διαδικασία να επιλέξει ένα κινητό για το οποίο όταν το παραγγείλει θα πρέπει να προσέξει να τικάρει την multilangual rom και να του το στείλουν με ταχυδρομείο και όχι με κούριερ.

Σαφώς πρέπει να προτείνουμε στον κόσμο να αγοράζει vfm συσκευές και να δείχνουμε οτι υπάρχει και ο δρόμος της Κίνας απευθείας με πολύ αξιόλογες συσκευές σε χαμηλή τιμή αλλά ξέρεις κι εσύ οτι δεν είναι για όλους μια τέτοια αγορά. Όσον αφορά την Xiaomi πρόκειται για μια εξαιρετική εταιρεία με άψογη υποστήριξη σε λογισμικό, το θέμα είναι οτι στην Ελλάδα αν τύχεις σε ελαττωματική συσκευή εξαρτάσαι από τις διαθέσεις του κάθε ηλεκτρονικού eshop και όχι από την ίδια την Xiaomi. Όπως έγραψε ο humanoid παραπάνω είναι οκ όταν αποδέχεσαι οτι δεν θα έχεις τεχνική υποστήριξη για την συσκευή σου σε περίπτωση που χρειαστεί. 

Όσον αφορά από Ελλάδα με moto g θα ζήσουμε και θα... πεθάνουμε. Το 4g αν βρίσκεσαι Αθήνα έχει καλή κάλυψη. 

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω Grey Warden. Κοιτοντας όμως Ελλάδα στα σκρουτζομάγαζα, το Mi3 που του προτείνω, το πουλάνε όσο το Mi4 περίπου (350€ και άνω)!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...