zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ενταξει ενταξει ειπαμε με αγχωσες αρκετα φτανει κατσε να ρθει να του κανει την επαναφορα που θελει κ βλεπουμε ευχαριστω παντως για την βοηθεια υγ πρεπει να προσεξω κατι οταν θα το κανω επαναφορα μεσο iTunes? Σύνδεσέ το στο pc, κράτα πατημένα power+home button μαζί μέχρι να σβήσει, άσε το power και συνέχισε να πατάς μόνο το home. Άνοιξε το itunes και θα σου πει αν θέλεις να κάνεις επαναφορά, πατάς οκ και περιμένεις
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 χαζη ερωτηση αλλα το Home ειναι το στρογγυλο κουμπακι? το κεντρικο?
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 χαζη ερωτηση αλλα το Home ειναι το στρογγυλο κουμπακι? το κεντρικο? ναι
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 @zio10 τελικα του καναμε επαναφορα με το itunes αλλα οταν τελειωσε με το καλο μας εβγαλε το μηνυμα που φαινεται στην φωτο που ανεβασα. τι σημαινει? ειναι το γ) να έχει κλείδωμα apple id (με ή χωρίς sim lock δεν έχει σημασία, το κινητό πάει μόνο για ανταλλακτικά).?????? εεεεε???? http://i.imgur.com/nmoBntk.jpg οταν εβαλε την καρτα ΣΙΜ αφου τον εκραξα λιγο του εβγαζε οτι δν υπαρχει καμια υπηρεσια
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 @zio10 τελικα του καναμε επαναφορα με το itunes αλλα οταν τελειωσε με το καλο μας εβγαλε το μηνυμα που φαινεται στην φωτο που ανεβασα. τι σημαινει? ειναι το γ) να έχει κλείδωμα apple id (με ή χωρίς sim lock δεν έχει σημασία, το κινητό πάει μόνο για ανταλλακτικά).?????? εεεεε???? http://i.imgur.com/nmoBntk.jpg οταν εβαλε την καρτα ΣΙΜ αφου τον εκραξα λιγο του εβγαζε οτι δν υπαρχει καμια υπηρεσια Σας άφησε να μπείτε στο μενού του κινητού? Είναι διαφορετικά τα συγκεκριμένα μοντέλα, δεν ξέρω καν αν ξεκλειδώνει αλλά έχω την εντύπωση πως όχι. Περίμενε να απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα. Μάλλον βιαστική αγορά κάνατε, ελπίζω να μη δώσατε πολλά!
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 μπαινει,μπορεις να βαλεις προγραμματα ΑΝ φτιαξει icloud account. αλλα δν δινει σημα. απ'οτι μου ειπε εδωσε 400 συν 50 μεταφορικα...
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 μπαινει,μπορεις να βαλεις προγραμματα ΑΝ φτιαξει icloud account. αλλα δν δινει σημα. απ'οτι μου ειπε εδωσε 400 συν 50 μεταφορικα... Πόσα?!?!?!?!?!?!? Όχι ρε συ! Αν μπαίνει στο μενού τουλάχιστον περίμενε να σου πει κάποιος αν ξέρει ότι ξεκλειδώνει για να μη πάει χαμένο...πάρα πολλά λεφτά όμως! το θεώρησε φτηνό?
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 η ασχετοσυνη ειναι πολυ σημαντικος παραγωντας. κ εγω οταν εκατσα κ το κοιταξα νομιζω καπου τοσα κοστιζει ενα iphone5 αλλα τωρα...παιδια ξερει κανενας? η την πατησαμε κ το τηλεφωνο παει για ψαροντουφεκο?
igoods Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Με τοσα χρηματα παιρνεις μεταχειρισμενο 5s οχι 5. Παμε στο θεμα μας τωρα. Δυστυχως τα 4s τα cdma δεν ηταν ξεκλειδωτα σε gsm δικτυα οπως ειναι τα ελληνικα δικτυα.Θελουν ξεκλειδωμα και μιλαμε για μεγαλο χρηματικο ποσο + οτι το πιο πιθανο ειναι να ειναι και bad esn που σημαινει οτι για να το ξεκλειδωσεις πρεπει να βρεις πρωτα πωλητη για να στο κανει clean esn (κανα 100αρικο) + το ξεκλειδωμα (αλλο τοσο). Το κινητο καλυτερα θα μεινει ενα ipod . 2
Johny Q Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το κινητο καλυτερα θα μεινει ενα ακριβό ipod . 1
iceman33221 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 μιλησαμε τελικα με ενα καταστημα εδω στην ελλαδα, του εδωσε ενα 5ευρω ο φιλος κ του ειπαν οτι μπορουν να το ξεκλειδωσουν αρκει να πληρωσει 100+23% φπα = 123 ευρω.απλα το αναφερω οτι τελικα μπορουν. η τουλαχιστον ετσι ειπαν στον φιλο μου. (αν θελει καποιος να του πω το καταστημα ας μου στειλει πμ για να μην κανω διαφημιση εδω)
spyros007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν κανω λάθος το 4ς μπορει να λειτουργεί και σαν cdma και με σιμ κάτι που δε γινεται με το 4 αν ειναι cdma. Aρα το 4ς εχει υποδοχη για σιμ σωστα. Δοκιμασε τα διαφορα σιτε που δινεις το ιμαιει του κινητου και στο ξεκλειδωνουν .Υποθετω αυτο θα κανει το μαγαζι αφου σου ειπε οτι γινεται.Ρωτα για να σου πουν καποιο αξιοποιστο τα αλνια του φορουμ
iceman33221 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 το κακο ειναι οτι το δοκιμασαμε σε ενα site που βρηκαμε στο νετ αλλα τελικα απλα μασ πηραν τα λεφτα κ δν πηραμε ποτε απαντηση :@ αν ξερει κανενας κανενα αξιοπιστο site ας μου στειλει πμ πλζ.
igoods Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 μιλησαμε τελικα με ενα καταστημα εδω στην ελλαδα, του εδωσε ενα 5ευρω ο φιλος κ του ειπαν οτι μπορουν να το ξεκλειδωσουν αρκει να πληρωσει 100+23% φπα = 123 ευρω. απλα το αναφερω οτι τελικα μπορουν. η τουλαχιστον ετσι ειπαν στον φιλο μου. (αν θελει καποιος να του πω το καταστημα ας μου στειλει πμ για να μην κανω διαφημιση εδω) καπου στα 100 ειναι το ξεκλειδωμα οπως σου ειπα και εγω αλλα σε περιπτωση που ειναι bad esn θελει αλλα τοσα.κατι που δεν υπολογισε το καταστημα και ειναι πολυ πιθανο.Θα δειξει η εξελιξη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα