iceman33221 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 εκ τον προτερον δηλωνω αγνοια με τα συγκεκριμενα τηλεφωνα. μου επεσε στα χερια πριν απο 3-4 μηνες το iphone 4 κ τοτε αρχισα να ασχολουμε με την εν λογο μαρκα κινητων. Ενας φιλος πηρε ενα Iphone 4s used. ψαξαμε στο γουγλ για διαγραφη δεδομενων Κλπ για να το φτιαξει οπως θελει. Οταν ομως του κανουμε διαγραφη κ κανονικα πρεπει να ανοιξει (απ'οτι ειδα σε βιντεο) το μηλο με απο κατω μια μπαρα που πρεπει να φορτωσει στο δικο του φορτωνει η μπαρα πολυ γρηγορα κ μετα κολλαει ενω ειναι μαυρη η οθονη κ δειχνει το εικονιδιο του load κ μενει εκει. εφτασε στο σημειο να κλεισει το κινητο απο μπαταρια κ να μην εχει ανοιξει ακομα... ξερει κανεις τι πρεπει να κανουμε?
igoods Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Κανατε διαγραφη δεοδομενων μεσα απο τις ρυθμισεις της συσκευης ενω η συσκευη ηταν jailbreak?
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 οχι η συσκευη δν εχει jailbreak. κ ναι θελαμε να κανουμε διαγραφη δεδομενων μεσα απο την συσκευη αλλα δν εγινε οπως εδειχνε το βιντεο κ τελικα δν εγινε καθολου...
makiss8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 κανε ενα hard reset η set to dfu mode συνδεδεμενο με itunes
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 εκανα διπλο hard reset αλλα τπτ
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 dfu και επαναφορά κάνε όπως λέει ο φίλος από πάνω. Μόνο έτσι θα ξεκολλήσει αν δεν έχει κάποιο hardware θέμα. Είναι ελληνικό το κινητό?
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 δν εχω ιδεα αν ειναι ελληνικο. κ ο μπουφος (συγνωμη για την λεξη) φιλος μου δν μου λεει απο που το πηρε. αν κ υποπτευομαι οτι μαλλον ειναι εξωτερικο. κ μαλλον την εχει πατησει γιατι μαλλον ειναι κλειδωμενο κ εδωσε τσαμπα λεφτα. του το ειπα κ θα ρθει το απογευμα να το κανουμε απο τον υπολογιστη μου.μια ερωτηση σε τι iOS θα παει αν το κανουμε αυτο? σε αυτο που ειναι? εχει το 6... κατι.
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 To 4s πάει και στην καινούργια την 8 και εκεί θα πάει αναγκαστικά τώρα. Αν όμως δεν παίρνει ελληνική sim και αν, ακόμα χειρότερα, έχει και κλείδωμα apple id τότε όπως σωστά λες, τζάμπα λεφτά έδωσε...
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια οπως ειπα δηλωνω ασχετος. απλα απο τα μισολογα που λεει δν πρεπει να το πηρε απο ελλαδα αλλα απο κανενα ebay κ επειδη δν εχει βαλει ακομα την ΣΙΜ του μεσα υποθετω οτι μαλλον εχει κανει πατατα.υπαρχει καποια λυση ΑΝ, που μαλλον εχει κανει πατατα, να γινει κατι?
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια οπως ειπα δηλωνω ασχετος. απλα απο τα μισολογα που λεει δν πρεπει να το πηρε απο ελλαδα αλλα απο κανενα ebay κ επειδη δν εχει βαλει ακομα την ΣΙΜ του μεσα υποθετω οτι μαλλον εχει κανει πατατα. υπαρχει καποια λυση ΑΝ, που μαλλον εχει κανει πατατα, να γινει κατι? Ειδικά αν μιλάμε για κλείδωμα apple id δεν μπορεί να κάνει τίποτα δυστυχώς
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο καπου αλλου? η να υπαρχει κατι αλλο? μην φερνουμε την καταστροφη γιατι ποιος,δλδ εγω, ακουει την μουρμουρα του για την πατατα του...
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο καπου αλλου? η να υπαρχει κατι αλλο? μην φερνουμε την καταστροφη γιατι ποιος,δλδ εγω, ακουει την μουρμουρα του για την πατατα του... Υπάρχουν 3 περιπτώσεις. α) να παίξει κανονικά, όλα unlocked β) να έχει μόνο κλείδωμα sim, κάποια στιγμή θα μπορέσει να το ξεκλειδώσει με rsim ή με Official unlock γ) να έχει κλείδωμα apple id (με ή χωρίς sim lock δεν έχει σημασία, το κινητό πάει μόνο για ανταλλακτικά). Εσύ τι φταις? Ας το έψαχνε λίγο πριν αγοράσει!
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχουν 3 περιπτώσεις. α) να παίξει κανονικά, όλα unlocked β) να έχει μόνο κλείδωμα sim, κάποια στιγμή θα μπορέσει να το ξεκλειδώσει με rsim ή με Official unlock γ) να έχει κλείδωμα apple id (με ή χωρίς sim lock δεν έχει σημασία, το κινητό πάει μόνο για ανταλλακτικά). Εσύ τι φταις? Ας το έψαχνε λίγο πριν αγοράσει! πωπω με αγχωσες πραγματικα τωρα μακαρι να ειναι το 1ο αλλιως με βλεπω να ανοιγω καινουργιο θεμα εδω στο φανταστικο forum για βοηθεια
zio10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 πωπω με αγχωσες πραγματικα τωρα μακαρι να ειναι το 1ο αλλιως με βλεπω να ανοιγω καινουργιο θεμα εδω στο φανταστικο forum για βοηθεια Αν είναι το 3ο (μακάρι να μην είναι) δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς...
iceman33221 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ενταξει ενταξει ειπαμε με αγχωσες αρκετα φτανει κατσε να ρθει να του κανει την επαναφορα που θελει κ βλεπουμε ευχαριστω παντως για την βοηθεια υγ πρεπει να προσεξω κατι οταν θα το κανω επαναφορα μεσο iTunes? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα