Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Ψάχνω ένα offline πρόγραμμα-πλοηγό για Αθήνα.Αυτήν την στιγμή έχω το "Χάρτες Ελλάδα" το οποίο το μοναδικό ελάττωμα που έχει είναι ότι δεν δέχεται Οδό-αριθμό αλλά Οδό-Οδό [πηγαίνει δηλαδή μόνο σε διασταυρώσεις]. Έχω δοκιμάσει την offline λειτουργία του google maps αλλά δεν δέχεται προορισμό λειτουργεί μόνο σαν χάρτης. Το κινητό θα λειτουργεί ως gps σε μηχανή.Έχει να μου προτείνει κανείς κάτι;
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω δοκιμάσει το NAVFREE αλλά μου ζητούσε να αγοράσω χάρτες [αν θυμάμαι καλά] και το απεγκατέστησα. Θα δοκιμάσω το Be-on-road αν και στα reviews παραπονιούνται ότι έχουν πρόβλημμα με τους αριθμούς και ότι δεν έχει όλους τους δρόμους. edit: Το NAVFREE δεν λειτουργεί offline [θέλει internet για να βρει τον προορισμό] και το Be-on-road έχει πολύ λίγους δρόμους το δοκίμασα στην καβάλα που είμαι τώρα και ότι και να έψαξα δεν το είχε.. θέλει πολύ δουλειά ακόμα... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2014 από Επισκέπτης
orion1986 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) επειδη εχω δοκιμασει πολλα προγραμματα πλοηγησης στο smartphone μου , το μονο free που ειναι αξιοπρεπες (εχει και αυτο βεβαια ελλειψεις) ειναι το mapfactor Navfree, Be-on-road, Sygic, Navigator εξαιρετικη επιλογη αλλα μονο για καποιες μερες ειναι free . μετα σου ζηταει αγορα Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2014 από orion1986
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα