Προς το περιεχόμενο

Λαστιχα 206-60-16

Thanos1972

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια.για πειτε κανενα καλο λαστιχο σε διασταση 205/60/16 (κολοδιασταση).

το αυτοκινητο ειναι HONDA HRV και η χρηση μεσα στην θεσσαλονικη κυριως.

τωρα εχει επανω τα premium contact 2 που πρεπει να αντικατασταθουν.

εκτος δρομο δεν θα πηγαινει σχεδον καθολου.

μου εδωσαν μια τιμη στα 370 για τα pirelli P7 cinturato.αξιζει σαν λαστιχο?

στην ιδια τιμη βρηκα και τα continental ecocontac 5.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα continental γενικά παραείναι μαλακά, θα τα απέφευγα λόγω γρήγορης φθοράς ή ευαισθησίας σε ακούσιες επαφές με πεζοδρόμια (αν και πέρα από αυτό δεν είχα ιδιαίτερο παράπονο ποτέ με αυτά σε οδήγηση/συμπεριφορά) 

τελικα προτιμησα και παρρηγειλα τα pirelli γιατι και εγω με τα continental που εχει πανω ενω ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την αποδοση τους,παραειναι μαλακα.ηδη το ενα το πλαινο εχει παθει την ζημια του....θα πω εντυπωσεις οταν με το καλο τα βαλω επανω.

Τα pirelli τα φορούσα μέχρι πριν μερικές μέρες .... αρκετά καλό λάστιχο για κάποιον που δεν ζηταει πολλά , αργούσε λίγο να ζεσταθεί άλλα μετά σε στεγνό πατούσε αρκετά καλά σε βροχή έτσι έτσι .Σε σχέση με τα continental που τα έβαλα για λίγο είναι χειρότερα σαν σύνολο για μενα.

Επίσης όταν με το καλό φτάσουν στο τέλος πολύ προσοχή στην βροχή γιατι δεν παταν καλα έφυγα πριν μερικές μέρες εκτός παρολου που είχαν σχετικά καλό πελμα πάνω τους

καλά αυτό ισχύει για όλα τα λάστιχα όταν παλιώσουν και "πετρώσει" η γόμα

εγώ πάντως με continental είχα το φαινόμενο απλά με ακούμπημα στο πεζοδρόμιο να ξηλωθεί κομμάτι, στα eco contact σε ψιλομέτρια λακούβα μου έχει σκιστεί τελείως το λάστιχο και πήγε για πέταμα ( και εμένα και του πατέρα σε διαφορετικές περιπτώσεις )και με τα sport contact που είχα σε άλλο αυτοκίνητο είχα το φαίνομενο σε 30000 χλμ να έχουν χάσει σχεδόν όλη την αυλάκωση και τα 4!!!

εκεί να δεις τρόμος στη βροχή, η υδρολίσθηση πήγαινε σύννεφο και πολλές φορές ξεκινούσα χάρη στα πίσω 

τα pirelli από την άλλη χωρίς να με έχουν ενθουσιάσει είναι πολύ ανθεκτικά και γενικά αξιόπιστα, αλλά τελικά είμαι οπαδός της michelin. είναι όσο μαλακά πρέπει, αλλά όχι υπερευαίσθητα (γενικά όμως τα βαζω στα μαλακά λάστιχα)

νομίζω ότι είναι πολύ καλά για τους δρόμους μας σε όλη τη γκάμα τους (μιας και έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις κατηγορίες τους σε διάφορα αυτοκίνητα)

Ισχύει άλλα το κακο είναι οτι βλέπεις και καλά έχεις ακόμη περιθώριο και ξεγελιέσαι  ....τα pirelli μου έβγαλαν 52.369χλμ χωρίς πολλά πολλά ζορίσματα είναι όντως αντοχής ,σκέψου όταν βγήκα εκτός έσκασα σε τσιμέντο στράβωσα ζάντα και το λάστιχο έμεινε ανέπαφο ούτε αέρα δεν έχασε :P . Τα continental sport contact 5 τα έβαλα για καμιά 7000χλμ εάν θυμάμαι καλά (τώρα τα εχω στην αποθήκη με ενα σωρό πατημένες βίδες χαχα) , λόγο της μαλακής γόμας φαγώνονται πολύ γρήγορα ιδικά εάν τα ζορίζεις οι περισσότεροι που ξέρω για καμιά 25.000χλμ το πολυ τα κρατανε αλλά πατανε πολύ καλά εκεί που έλεγες πάει το έχασα ξαφνικά γατζωνόταν .

Αλλά γενικά παίζει και τεράστιο ρολό ο δρόμος εαν οδηγήσει κάποιος σε καλό δρόμο και στο καπακι σε κακό θα καταλάβει , οτι λάστιχο και να βάλεις δεν μπορεί να δείξει την δυνατότητες του

Ωραια επειδη με νοιαζει και η αντοχη τους ειδικα στα πλαινα τοτε χαιρομαι για την επιλογη μου.αλλα ο καιρος θα δειξει.

ειπαμε καλα και χρυσα τα continental αλλα παραειναι μαλακα οντως.

ειναι κωλοδιασταση γαμωτο και πανακριβη.

σημερα τα εβαλα τα Pirelli στα 370 euros.κατασκευης 15ης εβδομαδας του 14.οποτε ολα καλα.με μια πρωτη ματια η αυτια,οτι θελετε,ειναι αρκετα αθορυβα μπορω να πω...βεβαια ουτε χιλιομετρα εχω κανει και δεν βγηκα απο την πολη ακομα.παντως δειχνουν ενταξει.βεβαια ειναι και αυτα οικολογικα λαστιχα οποτε τα πλαινα τους ειναι λιγο πιο μαλακα απο οτι ειδα πριν φορεθουν στο αυτοκινητο.

ο καιρος θα δειξει και οι βροχες.παντως θεωρω για τα χρηματα τους οτι ειναι καλη επιλογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...