georgiou.cr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Η σύνδεση NAS, PC, router μέσω gigabit switch. To NAS performance tester βγάζει : NAS performance tester 1.7 http://www.808.dk/?nastester Running warmup... Running a 400MB file write on Z: once... ----------------------------- Average (W): 7.48 MB/sec ----------------------------- Running a 400MB file read on Z: once... ----------------------------- Average ®: 5.40 MB/sec ----------------------------- Ολα τα καλώδια CAT5E + CAT6 και το motherboard με gigabit controller. Εχω διαβάσει οτι κανονικά το 310 πρέπει να βγάζει ταχύτητες max γύρω στα 40MB/sec και όχι 7 Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση των windows ? Οι πιο έμπειροι στα δίκτυα παρακαλώ ας με βοηθήσουν να το σετάρω !
jkoukos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις δοκιμάσει κατευθείαν σύνδεση NAS με υπολογιστή, ώστε να δεις μήπως κάτι επηρεάζει την μείωση; Κάνε μια δοκιμή και μέσω του ftp server.
georgiou.cr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Έχεις δοκιμάσει κατευθείαν σύνδεση NAS με υπολογιστή, ώστε να δεις μήπως κάτι επηρεάζει την μείωση; Κάνε μια δοκιμή και μέσω του ftp server. Μέσω FTP client (filezila) οι ταχύτητες ήταν και πάλι πολύ χαμηλές 3-4MB/sec. Με απευθείας σύνδεση PC - NAS μια από τα ίδια (το δοκίμασα με 2-3 καλώδια για να είμαι σίγουρος). Δοκίμασα να απενεργοποιήσω και τον firewall μήπως το έκοβε, καμία διαφορά όμως! NAS performance tester 1.7 http://www.808.dk/?nastester Running warmup... Running a 100MB file write on Z: once... ----------------------------- Average (W): 3.22 MB/sec ----------------------------- Running a 100MB file read on Z: once... ----------------------------- Average ®: 2.35 MB/sec -----------------------------
achilles_g_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως οι ταχύτητες σου είναι πολύ χαμηλές. Από όσο θυμάμαι από το δικό μου δεν χρειάστηκε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις.
georgiou.cr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως οι ταχύτητες σου είναι πολύ χαμηλές. Από όσο θυμάμαι από το δικό μου δεν χρειάστηκε να κάνω κάποιες ρυθμίσεις. Τι ταχύτητες έχεις , γύρω στο 40άρι ? Συνδεσμολογία που έχεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα