Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Ειμαι νεος χρηστης του triple play της forthnet με internet εως 24mbps,το σπιτι που νοικιασα δεν ειχε γραμμη οτε οποτε πριν ερθει η forthnet ,ηρθε ο οτε και κατασκευασε την γραμμη.

μενω στην κομοτηνη ,δεν γνωριζω αν χρειαζετε αυτη η πληροφορια απλα το λεω.

λοιπον,ηρθε ο τεχνικος της forthnet και περασε τα παντα και εβαλε και το ρουτερ (zte zxhn h108l) το οποιο συνχρονισε στα 14999kbps,και ο ιδιος ο τεχνικος μου τονισε οτι ειμαι παρα πολυ καλα με αυτην την ταχυτητα που συνχρονισε,τελοςπαντων δεν εδωσα σημασια.

θελω να τονισω οτι γενικως δεν εχω κανενα θεμα με την συνδεση ολα ειναι οκ απλα επειδη στο πατρικο μου εχω και εκει forthnet 24αρα και συνγχρονιζω στα 18mbps,ειπα να το ψαξω λιγο.

μπηκα στο ρουτερ και ειδα τις πληροφοριες της συνδεσης:

SNR: 6 db

line atten: 19.9 db

data rate down:14999

data rate up: 1021

συμφωνα με αυτα ειμαι πολυ κοντα στο dslam και θεωρητικα παντα εχω γραμμη αστερι οποτε αναρωτιεμε γιατι συνγχρονιζω τοσο χαμηλα?θεωρητικα παντα θα επρεπε να συνχρονιζω κοντα στα 20.

πηρα τηλεφωνο την forthnet και ενας τεχνικος μου ειπε οτι οντως εχω πολυ καλη γραμμη αλλα μαλον το dslam που συνδεομαι εχει πολλους χρηστες οπου τραβανε ολοι δεδομενα,και πως εαν στο μελλον βαλουν και αλλες πορτες θα ανεβει η ταχυτητα μου.με αλλα λογια μου ειπε οτι το dslam μου ειναι πολυ γεματο.

εχω δοκιμασει και ακομη 2 ρουτερ speedtouch 585 v7 kai speedtouch 585 v8 οπου και τα δυο συνχρονιζαν παλι κοντα στα 14,εχω δοκιμασει και διαφορετικα splitter ,και εχω δοκιμασει και απευθειας απο την γραμμη στο ρουτερ,ολα ειχαν το ιδιο αποτελεσμα.

καμια ιδεα?

ευχαριστω.

υγ.στο πατρικο μου οπως σας ειπα που συγχρονιζω στα 18 και τα ping ειναι πολυ καλυτερα,πχ.στο πατρικο μου εχω ping 24ms στο www.forthnet.gr ενω στο καινουργιο σπιτι μου εχω ping 37ms.

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι. Η θεωρία από την πράξη απέχει. Παίζει ρόλο η κατάσταση της πόρτας, η κατάσταση του ζευγαριού καλωδίων σου στο κύριο δίκτυο, η πόρτα στο καφάο, η κατάσταση του απερχόμενου ζεύγους καλωδίων από το καφάο μέχρι την είσοδο του κτηρίου, ακόμη και η κατάσταση των καλωδίων του κτηρίου.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι σου είπε ο φίλος peeperman. θεωριτικά ναι θα μπορούσες να παίξεις αρκετά παραπάνω αλλά έχεις ένα πολύ ικανοποιητικό κλείδωμα. Για να βελτιώσεις το Ping ζήτησε τηλεφωνικά να σε βάλουν σε fastpath.

Δημοσ.

Ότι σου είπε ο φίλος peeperman. θεωριτικά ναι θα μπορούσες να παίξεις αρκετά παραπάνω αλλά έχεις ένα πολύ ικανοποιητικό κλείδωμα. Για να βελτιώσεις το Ping ζήτησε τηλεφωνικά να σε βάλουν σε fastpath.

Για να μην περιμένει στα τηλεφώνα καλύτερα  να ζητήσει να τον βάλουν σε fastpath στη forthnet στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799και θα τον πάρουν αυτοί τηλέφωνο αν έχει fb 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...