aitolos21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα..καθως εβλεπα μια ταινια στον υπολογιστη ξαφνικα κολλησαν ολα και εμφανιστηκε ενα μπλε φοντο που ελεγε περιπου το εξης ...the windows has been shut down in order to prevent damage to your computer...εκανα επανεκκινηση με το κουμπι on/off αλλα και παλι μου εβγαλε το ιδιο μηνυμα..μετα πατησα safe mode εκανα επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη στιγμη αλλα και παλι τιποτα..μετα καθως εκανε reboot ο υπολογιστης πατησα f8 και επελεξα επισκευη υπολογιστη αλλα μετα απο ενα σημειο και μετα μου ζητησε user και κωδικο και δεν ηξερα τι να βαλω..αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει
Jojos15 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Για το σφαλμα δεν ξερω αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι User: Admin ή Administrator Pass: (κενο)
Traleon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι πιστευω οτι ο Jojos15 εχει δικιο. Αν παρολα αυτα τελικα ειναι κατι αλο πες.
aitolos21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ενταξει το ελυσα το προβλημα..σας ευχαριστω για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα