Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγω να σας πω μερικα πραγματα που ξερω πανω σ΄ αυτο το θεμα. Πριν κανα εξαμηνο πηγα και εκανα στην αστυνομια δηλωση απωλειας του κινητου γιατι καπου το εχασα και δεν μου το κλεψαν. Το μονο που ειχα παει στην αστυνομια ηταν το κουτι απο το κινητο και την ταυτοτητα μου γιατι το κινητο το ειχα κερδισει απο διαγωνισμο. Μετα απο 2 μερες πηρα την βεβαιωση απο την αστυνομια και την πηγα στην νοκια ωστε να το εχει καταχωρημενο σαν χαμενο. Ετσι ωστε αν το παει αυτος που το βρηκε στην νοκια να το κρατησει και να μου το δωσει. Τωρα για τα κλειδωματα και την ευρεση του κινητου γινεται μονο αν δεν κανουν επαναφορα του κινητου σε εργοστασιακες ρυθμισεις. Σε κινητα android και windows phone γινεται πανευκολα. Στα iPhone δεν ξερω αν γινεται.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τωρα για τα κλειδωματα και την ευρεση του κινητου γινεται μονο αν δεν κανουν επαναφορα του κινητου σε εργοστασιακες ρυθμισεις. Σε κινητα android και windows phone γινεται πανευκολα. Στα iPhone δεν ξερω αν γινεται.

Στο δικό μου S4 έχω βάλει εφαρμογή η οποία ακόμα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων να κάνεις, δεν φεύγει.Ακόμα και sim να αλλάξει αυτός που το έκλεψε , σου στέλνει μήνυμα σε άλλο προκαθορισμένο από σένα κινητό με τον νέο αριθμό της sim καθως και τις GPS συνεταγμένες ή εαν δεν υπάρχει σήμα GPS τους κωδικούς κεραίας (MCC,MNC,LAC και CellID) που εκπέμπει οπότε σε μια απλή σελίδα πας βάζεις τα δεδομένα και σου βρίσκει με λιγότερη φυσικά ακρίβεια από το GPS την περιοχή που εκπέμπει

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι οι παροχοι σου κλειδωνουν το κινητο ωστε να μην ανοιγει καθολου, το μονο που κανουν ειναι να σε μπλοκαρουν απο τα δικτυα τους. 

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι οι παροχοι σου κλειδωνουν το κινητο ωστε να μην ανοιγει καθολου, το μονο που κανουν ειναι να σε μπλοκαρουν απο τα δικτυα τους. 

Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.

Μα προφανώς μόνο απο το δίκτυο θα σε μπλοκάρουν όταν η συσκευή θα έχει μέσα sim Ελληνικού παροχου. Η συσκευή θα ενεργοποιείται κανονικά (εκτός αν είναι iphone οπότε είναι πιο πολύπλοκη η ενεργοποίηση της συσκευής γενικότερα).

Δημοσ.

Πρόσφατα παθων, ενημερωνω πως το μόνο που χρειαζόμαστε ειναι η απόδειξη αγοράς, το κουτι του κινητού, ταυτότητα, και δήλωση κλοπής απο την αστυνομία. Παρασκευή πρωί θα παω να το δηλωσω. Ω ευτυχία!

Δημοσ.

Μα προφανώς μόνο απο το δίκτυο θα σε μπλοκάρουν όταν η συσκευή θα έχει μέσα sim Ελληνικού παροχου. Η συσκευή θα ενεργοποιείται κανονικά (εκτός αν είναι iphone οπότε είναι πιο πολύπλοκη η ενεργοποίηση της συσκευής γενικότερα).

Οποτε τα κινητα θα δουλευουν αλλα χωρις ενεργοποιημενη τη σιμ, σα να βρισκονται σε flight mode κατασταση. Θα λες οτι δεν κρατας κινητο αλλα μια συσκευη πολυμεσων που παλια ηταν ΚΑΙ κινητο.. :P

Δημοσ.

Θα γίνεται μόνο μπλοκάρισμα της συσκευής στο δίκτυο ή και προσπάθεια εντοπισμού του κατόχου;

Γιατί αν δεν γίνεται το δεύτερο, το μόνο που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη κίνηση είναι να ωθήσει τις πωλήσεις κινητών απο τις εταιρείες, με την λογική ότι κάποιος που του έχει μπλοκάρει το κινητό, όλο και σε καμιά εταιρεία με δήθεν προσφορές συμβόλαια θα απευθηνθεί για καινούριο.

(Φυσικά δεν υπερασπίζομαι τα κλεμμένα κινητά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων)

Δημοσ.

Μη λετε οτι να'ναι γενικως,και οι μεν και οι δε..
περιμενετε να δουμε αν θα το αναφερουν επισημα και θα μας λυθουν εκει οι αποριες.
για τον φιλο πιο πανω που λεει πως οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει,ειδικα  για τα iphone , αν κλειδωσουν με προστασια κλοπης ΔΕΝ ξεκλειδωνουν.
τωρα απο τη στιγμη που ολες οι εταιριες κινητης στην ελλαδα πετανε εξω το ΙΜΕΙ, κατεβασε κανα angry birds και παιξε,γιατι θα νιωσεις μοναξια.

Δημοσ.

Αν δεν μπει περιορισμος η δηλωση κλοπης να γινεται μονο με την προσκομιση προτοτυπης απόδειξης αγορας που να αναγραφεται το ΙΜΕΙ με τις αγορες μεταχειρισμένων θα εχουμε πολλα παρατράγουδα αν ο αγοραστης δεν ζηταει από τον πωλητη την προτοτυπη αποδειξη εστω και αν εχει ληξει η εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια εχω κατι κινητα και απο χθες σταματησαν να δουλευουν !

λετε να χαλασαν ? να τα παω για σερβις ?  :-) 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...