tasos555 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 ρε το wp8 μπορείς μόλις ο άλλως συνδεθεί στο net από το κινητό που σου έκλεψε μπορείς να το κλειδώσεις να το βάλεις να χτυπάει συναγερμό και να βρεις και την ακριβή του θέση στο χάρτη. Διαβαζεται και τι κάνουν τα κινητά σας εκτός από το να μπαίνουν στο facebook 2
maxstrax Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Και στο android γίνεται αυτό, για το iOS δεν γνωρίζω
instasomniac Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 για οσους κραζουν για γραφειοκρατια: Αυτα που χρειαζεται η διαδικασια δεν ειναι τα απολυτως απαραιτητα. Αποδειξη στον παροχο κινητης οτι το imei οντως σου ανηκει και ειναι κλεμμενο. Τι λιγοτερο θελατε δηλαδη;
AntiCambeR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω αυτο που θελω να δω ειναι το υφος μερικων οταν δεν θα λειτουργει το κινητο τους που καθε εβδομαδα η μηνα εχουν στα χερια τους και διαφορετικο κινητο.Βλεπω τον αλλον πχ με S3 και μετα απο 2 εβδομαδες με αλλο κινητο.Μετα απο 1 μηνα με αλλο.Το κλεψιμο πηγαινει φουλ,αλλα φταινε πολλοι απο αυτους που τους τα κλεβουν γιατι δεν τους κοβει και ειναι χαλαροι.Τους τα κλεβουν μεσα σε κλαμπς η καφετεριες και δεν παιρνουν χαμπαρι. Αυτοι οι τυποι κινδυνευουν να φανε και ξυλο οταν πχ πουλησουν 1 κινητο κλεμμενο σε καποιον που θα του μεινει στα χερια.Πριν λιγους μηνες ηθελε 1 να μου πουλησει 1 S4 150€.Δεν το πηρα γιατι ειχα διαβασει για τον νεο νομο.Και γιατι δεν θα ειχα καμια εγγυηση.Επισης θα εκανα πιο χαρουμενο καποιο λαμογιο. Και εγω σαν μ@@ς μαζευω χρηματα για κινητο και βαζω και οριο ως budget,λεω μεχρι τοσα θα δωσω γιατι για να βγαλω αυτα τα χρηματα πρεπει να δουλεψω ταδε ωρες. Δυστυχως λιγοι θα γνωριζουν για τον νεο νομο,αν δεν βγουν τα καναλια να το πουν δεν θα παρουν χαμπαρι.Ευτυχως που υπαρχει το ιντερνετ σε εξαρση τα τελευταια χρονια και αρκετος κοσμος εχει "ξυπνησει". Σκεφτομαι να ξεθαψω την αποδειξη απο 1 Nokia 6280 που εχασα απο βλακεια μου,αλλα μαλλον δεν θα την βρω και δεν αξιζει τον κοπο για αυτο το κινητο.Τουλαχιστον ειχα βαλει κωδικο ασφαλειας τηλεφωνου και ξεχωριστο κωδικο για την καρτα μνημης.Αν ο αλλος ηταν ασχετος θα του στοιχισε να το ξεκλειδωσει,αλλιως ειναι ευκολο.Αλλα μιλαμε για καποια χρονια πριν. 1
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Νομικά μήπως χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση μαζί με την απόδειξη που θα ζητήσουμε από κάποιον που θα το αγοράσουμε μεταχειρισμένο;
Swimmer21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 IMEI δεν μπορεις να αλλαξεις αν το κινητο ειναι rooted?
georgemathios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομίζω να πηγαίνουμε κατευθείαν στο κατάστημα με την απόδειξη. Μάλλον θα πρέπει να το δηλώνουμε στην αστυνομία πρώτα και μετά θα πηγαίνουμε με την δήλωση της αστυνομίας που θα γράφει το IMEI στο κατάστημα. Τουλάχιστον έτσι είχα κάνει σε παλαιότερο αίτημα μου προς τον πάροχο για να κλειδωθεί στην Rim μια συσκευή ΒΒ που είχα και μου κλέψανε.
anestef Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 και αν το κινητο ειναι απο εξωτερικο εκει τη γινεται?
PETROS13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 από παντού γίνεται. ΙΜΕΙ έχουν όλα. το ερωτήμα είναι... πως γίνεται? μέσω ιντερνετ όταν συνδέεσαι ή στέλνονται δεδομένα στην εταιρεία και βλέπει αυτόματα ότι ο τάδε αριθμός έχει το ΤΆΔΕ ΙΜΕΙ ??
stelios18120 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 οποτε απο παρασκευη πρωι να προσεχετε απο ποιους και τι συσκευες αγοραζεται....ζητατε παντα αποδειξη!!
kwstakis92 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά εγώ σας τα αγοράζω και αυτα που εχουν απενεργοποιηθει 1
chieftakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως θεωρώ ποιο σωστό αυτή η "λίστα" να ειναι προσβάσιμη σε ´ολους..για να μπορούμε και εμείς να ελέγχουμε το imei της εκάστοτε συσκευής που θελουμε να πάρουμε...
bounce2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Στην αστυνομία θα ζητάνε και αποδεικτικό αγοράς ή θα πηγαίνει όποιος να ναι και θα τους δίνει ενα ΙΜΕΙ και θα το δέχονται έτσι απλά; Αυτή η ιστορία μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα αν δεν ελέγχεται η νομιμότητα της κατοχής και μπορεί ο καθένας να ισχυρίζεται οτι θέλει.
redhotstef Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μου ειχαν κλεψει ενα κινητο το 2006. Εχω το κουτι. Την αποδειξη την εχω πεταξει. Τι κανω ακριβως? Το θεμα ειναι οτι σου πετανε ενα "Απο την Παρασκευη κτλ κτλ" και δεν σου λενε με λεπτομεριες τι πρεπει να κανει το θυμα. Αν ειναι ετσι οπως ειπωθηκε απο ενα παιδι πιο πανω, να πας πρωτα αστυνομια, μετα στο παροχο η το καταστημα που το αγορασες, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαδικασια η οποια δεν αξιζει/ ειναι βαρετο να γινει για παλιες συσκευες πχ. εκτος του ισως ειχαν δηλωθει στο παρελθον ως κλεμμενες και να ειναι μεσα στο συστυμα της αστυνομιας. Σημερα δεν θα παει κανεις να δηλωσει κατι κλεμμενο πιστευω, εκτος αν του το κλεψανε προσφατα, και "ελπιζει" να βρεθει.
eskimoos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο που αναφερουν ειναι οτι θα κλειδωνεται το κινητο και δεν θα μπορει να χρησιμοποιει καποιος την sim. Το να εντωπισεις το κινητο σου και
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα