Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε το wp8 μπορείς μόλις  ο άλλως  συνδεθεί στο net από το κινητό που σου έκλεψε μπορείς να  το κλειδώσεις να το βάλεις να χτυπάει συναγερμό και να βρεις και την ακριβή του θέση στο χάρτη. Διαβαζεται  και τι κάνουν τα κινητά σας εκτός από το να μπαίνουν στο facebook

• Like 2
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για οσους κραζουν για γραφειοκρατια: Αυτα που χρειαζεται η διαδικασια δεν ειναι τα απολυτως απαραιτητα. Αποδειξη στον παροχο κινητης οτι το imei οντως σου ανηκει και ειναι κλεμμενο. Τι λιγοτερο θελατε δηλαδη;

Δημοσ.

Εγω αυτο που θελω να δω ειναι το υφος μερικων οταν δεν θα λειτουργει το κινητο τους που καθε εβδομαδα η μηνα εχουν στα χερια τους και διαφορετικο κινητο.Βλεπω τον αλλον πχ με S3 και μετα απο 2 εβδομαδες με αλλο κινητο.Μετα απο 1 μηνα με αλλο.Το κλεψιμο πηγαινει φουλ,αλλα φταινε πολλοι απο αυτους που τους τα κλεβουν γιατι δεν τους κοβει και ειναι χαλαροι.Τους τα κλεβουν μεσα σε κλαμπς η καφετεριες και δεν παιρνουν χαμπαρι.

Αυτοι οι τυποι κινδυνευουν να φανε και ξυλο οταν πχ πουλησουν 1 κινητο κλεμμενο σε καποιον που θα του μεινει στα χερια.Πριν λιγους μηνες ηθελε 1 να μου πουλησει 1 S4 150€.Δεν το πηρα γιατι ειχα διαβασει για τον νεο νομο.Και γιατι δεν θα ειχα καμια εγγυηση.Επισης θα εκανα πιο χαρουμενο καποιο λαμογιο.

Και εγω σαν μ@@ς μαζευω χρηματα για κινητο και βαζω και οριο ως budget,λεω μεχρι τοσα θα δωσω γιατι για να βγαλω αυτα τα χρηματα πρεπει να δουλεψω ταδε ωρες.

Δυστυχως λιγοι θα γνωριζουν για τον νεο νομο,αν δεν βγουν τα καναλια να το πουν δεν θα παρουν χαμπαρι.Ευτυχως που υπαρχει το ιντερνετ σε εξαρση τα τελευταια χρονια και αρκετος κοσμος εχει "ξυπνησει".

Σκεφτομαι να ξεθαψω την αποδειξη απο 1 Nokia 6280 που εχασα απο βλακεια μου,αλλα μαλλον δεν θα την βρω και δεν αξιζει τον κοπο για αυτο το κινητο.Τουλαχιστον ειχα βαλει κωδικο ασφαλειας τηλεφωνου και ξεχωριστο κωδικο για την καρτα μνημης.Αν ο αλλος ηταν ασχετος θα του στοιχισε να το ξεκλειδωσει,αλλιως ειναι ευκολο.Αλλα μιλαμε για καποια χρονια πριν.

• Like 1
Δημοσ.

Νομικά μήπως χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση μαζί με την απόδειξη που θα ζητήσουμε από κάποιον που θα το αγοράσουμε μεταχειρισμένο;

Δημοσ.

Δεν νομίζω να πηγαίνουμε κατευθείαν στο κατάστημα με την απόδειξη. Μάλλον θα πρέπει να το δηλώνουμε στην αστυνομία πρώτα και μετά θα πηγαίνουμε  με την δήλωση της αστυνομίας που θα γράφει το IMEI στο κατάστημα. Τουλάχιστον έτσι είχα κάνει  σε παλαιότερο αίτημα μου προς τον πάροχο για να κλειδωθεί στην Rim μια συσκευή ΒΒ που είχα και μου κλέψανε. 

Δημοσ.

από παντού γίνεται. ΙΜΕΙ έχουν όλα.

το ερωτήμα είναι... πως γίνεται? μέσω ιντερνετ όταν συνδέεσαι ή στέλνονται δεδομένα στην εταιρεία και βλέπει αυτόματα ότι ο τάδε αριθμός έχει το ΤΆΔΕ ΙΜΕΙ ??

Δημοσ.

Πάντως θεωρώ ποιο σωστό αυτή η "λίστα" να ειναι προσβάσιμη σε ´ολους..για να μπορούμε και εμείς να ελέγχουμε το imei της εκάστοτε συσκευής που θελουμε να πάρουμε...

Δημοσ.

Στην αστυνομία θα ζητάνε και αποδεικτικό αγοράς ή θα πηγαίνει όποιος να ναι και θα τους δίνει ενα ΙΜΕΙ και θα το δέχονται έτσι απλά;

Αυτή η ιστορία μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα αν δεν ελέγχεται η νομιμότητα της κατοχής και μπορεί ο καθένας να ισχυρίζεται οτι θέλει.

Δημοσ.

Μου ειχαν κλεψει ενα κινητο το 2006. Εχω το κουτι. Την αποδειξη την εχω πεταξει. Τι κανω ακριβως?

Το θεμα ειναι οτι σου πετανε ενα "Απο την Παρασκευη κτλ κτλ" και δεν σου λενε με λεπτομεριες τι πρεπει να κανει το θυμα.

Αν ειναι ετσι οπως ειπωθηκε απο ενα παιδι πιο πανω, να πας πρωτα αστυνομια, μετα στο παροχο η το καταστημα που το αγορασες, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαδικασια η οποια δεν αξιζει/ ειναι βαρετο να γινει για παλιες συσκευες πχ. εκτος του ισως ειχαν δηλωθει στο παρελθον ως κλεμμενες και να ειναι μεσα στο συστυμα της αστυνομιας. Σημερα δεν θα παει κανεις να δηλωσει κατι κλεμμενο πιστευω, εκτος αν του το κλεψανε προσφατα, και "ελπιζει" να βρεθει.

Δημοσ.

Αυτο που αναφερουν ειναι οτι θα κλειδωνεται το κινητο και δεν θα μπορει να χρησιμοποιει καποιος την sim. Το να εντωπισεις το κινητο σου και

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...