dj chris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά. ...ήθελα να σας ρωτήσω....Όταν κατεβάσω το Google drive στο κινητό πρέπει να κάνω εγώ μεταμόρφωση τα αρχεία. ..ή θα το κάνει από μόνο του??????
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς αλλά θα έχεις αυτόματα πρόσβαση σε ό,τι αρχεία έχεις ανεβάσει στο google drive από τον υπολογιστή σου
dj chris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοώ πως πρέπει εγώ να τα ανεβάσω από το κινητό μου ? Δηλαδή κάθε φορά που θα έχω καινούριο αρχείο στο κινητό μου θα πρέπει να το ανεβάζω στο Google drive?
Λύση zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Λύση Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει μια εφαρμογή που το κάνει αυτόματα. autosync for google drive. Ίσως γίνεται και από τις ρυθμίσεις του google drive απευθείας, δεν είμαι σίγουρος. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει με αυτό τον τρόπο 1
dj chris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι το έκανα ;-) σε ευχαριστώ πολύ...!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα