thelos257 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας θα ηθελα να μου πειτε ονομασιες προγραμματων με τα οποια μπορω να ελεχο θερμοκρασιες σκληρων δισκων dvd-rom usb stick και οτι αλλο μεσω αποθηκευης υπαρχει επισης θα ηθελα να μπορω να βλεπω την υγεια αυτων των μεσω αποθηκευης. Σας ευχαριστω παρα πολυ.
evoracing Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 HDDSentinel... Για τον σκληρό. Για τα άλλα δεν χρειάζεται να βλέπεις θερμοκρασίες και δεν ξέρω άμα λένε κιόλας...
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Για την υγεία και την θερμοκρασία των σκληρώνε, το HDS που είπε ο αποπάνως, είναι το ιδανικότερο όλων, κουμπάρε... (...έχε πάντως υπ' όψη σου πως ό,τι ένδειξη και να σου λέει, είναι "για εκείνη τη δεδομένη στιγμή". Τίποτα δεν αποκλείει μετά από λίγο μέχρι και να...καταρρεύσει ολοσχερώς ο δίσκος. Κι ας μιλάμε για το πιο τραβηγμένο σενάριο. Άλλωστε, σε κάποιον-κάπου-κάποια στιγμή, θα συμβεί. Ε μπορεί και αν είσαι εσύ αυτός. Και για να το θέσω αλλιώς, περισσότερη σημασία έχουν τα S.M.A.R.T. reading apps όπως το HDS, όταν αναφέρουν κάτι ΚΑΚΟ στην υγεία/θερμοκρασία κτλ, παρά όταν αναφέρουν ότι όλα μέλι-γάλα...Οπότε, πριν και πάνω απ' όλα, φρόντιζε εσύ να παίρνεις εγκαίρως και να διατηρείς πάντα ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ των σημαντικών σου αρχείων σε άλλο μέσο, και από εκεί και πέρα ας γαμηθεί και το Σύμπαν όλο...) Όσο για τα optical drives, η θερμοκρασία που αναπτύσσεται εντός τους κατά την λειτουργία τους, μας αφορά τόσο όσο ένα τασάκι έχει νόημα πάνω σε ένα ποδήλατο. Το αυτό και για τα flash media. 1
thelos257 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Για την υγεία και την θερμοκρασία των σκληρώνε, το HDS που είπε ο αποπάνως, είναι το ιδανικότερο όλων, κουμπάρε... (...έχε πάντως υπ' όψη σου πως ό,τι ένδειξη και να σου λέει, είναι "για εκείνη τη δεδομένη στιγμή". Τίποτα δεν αποκλείει μετά από λίγο μέχρι και να...καταρρεύσει ολοσχερώς ο δίσκος. Κι ας μιλάμε για το πιο τραβηγμένο σενάριο. Άλλωστε, σε κάποιον-κάπου-κάποια στιγμή, θα συμβεί. Ε μπορεί και αν είσαι εσύ αυτός. Και για να το θέσω αλλιώς, περισσότερη σημασία έχουν τα S.M.A.R.T. reading apps όπως το HDS, όταν αναφέρουν κάτι ΚΑΚΟ στην υγεία/θερμοκρασία κτλ, παρά όταν αναφέρουν ότι όλα μέλι-γάλα...Οπότε, πριν και πάνω απ' όλα, φρόντιζε εσύ να παίρνεις εγκαίρως και να διατηρείς πάντα ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ των σημαντικών σου αρχείων σε άλλο μέσο, και από εκεί και πέρα ας γαμηθεί και το Σύμπαν όλο...) Όσο για τα optical drives, η θερμοκρασία που αναπτύσσεται εντός τους κατά την λειτουργία τους, μας αφορά τόσο όσο ένα τασάκι έχει νόημα πάνω σε ένα ποδήλατο. Το αυτό και για τα flash media. Καποιο αλλο παρομειο προγραμμα δεν υπαρχει ; επισης πως μπορω να δημιουργησω ενα image για να σωσω τα αρχεια μου που εχω στους σκληρους μου δισκους (αρχεια βιντεο mkv avi mp4 format files).
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Προγράμματα υπάρχουν διάφορα. Ένα άλλο κλασσικό πλέον είναι πχ το Crystal Disk info. Aλλά γιατί θες άλλο; Το HDS είναι για διάφορους λόγους η κρεμ ντε λα κρεμ των σχετικών προγραμμάτων. Όσο για cloning πρόγραμμα (ώστε να σώσεις είτε συγκεκριμένους φακέλους ή και αρχεία, έως να σώσεις partitions όπως είναι, ή ακόμα και ολόκληρο δίσκο με τα partitions του και το πιθανό λειτουργικό του ακόμα), εγώ θα έλεγα το True Image της Acronis ως επίσης το καλσσικότερο (πια) και το "καλύτερο" (επίσης για διάφορους λόγους). Δεν είναι φρη, αλλά (όπως και το HDS) αν το ψάξεις σε σχετικά μέρη, στάνταρ θα το βρεις "φρηοποιημένο"... 1
thelos257 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Προγράμματα υπάρχουν διάφορα. Ένα άλλο κλασσικό πλέον είναι πχ το Crystal Disk info. Aλλά γιατί θες άλλο; Το HDS είναι για διάφορους λόγους η κρεμ ντε λα κρεμ των σχετικών προγραμμάτων. Όσο για cloning πρόγραμμα (ώστε να σώσεις είτε συγκεκριμένους φακέλους ή και αρχεία, έως να σώσεις partitions όπως είναι, ή ακόμα και ολόκληρο δίσκο με τα partitions του και το πιθανό λειτουργικό του ακόμα), εγώ θα έλεγα το True Image της Acronis ως επίσης το καλσσικότερο (πια) και το "καλύτερο" (επίσης για διάφορους λόγους). Δεν είναι φρη, αλλά (όπως και το HDS) αν το ψάξεις σε σχετικά μέρη, στάνταρ θα το βρεις "φρηοποιημένο"... Απλος φιλε μου θελω να ξερω και αλλα προγραμματα που σχετιζονται με θερμοκρασιες σκληρων δισκων κλπ ετσι για να μαι ενημερωμενος δεν ειναι κακο.
washcloud Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Σαφώς και δεν είναι κακό, και αντιθέτως είναι όντως καλό να ψάχνεσαι και στην τελική να βρεις και αυτό που σε βολεύει εσένα καλύτερα. Νόμισα όμως ότι "δεν σου κάνει" το ΗDS. Αν ψάχνεσαι γενικά, υπάρχουν διάφορα threads αλλά και sections του παρόντος φόρουμ, στα οποία προτείνονται προγράμματα για διάφορες δουλειές. Λινκς δεν έχω πρόχειρα, αλλά μπορείς να τα ψάξεις - μέσω Google καλύτερα, διότι η εσωτερική search engine του φόρουμ είναι ολίγον για ξύλο (για να μην πω τπτ χειρότερο). Γκούγκλαρε πχ με όρους "insomnia.gr τα αναντικατάστατα freeware που χρησιμοποιούμε" και "insomnia.gr με ποιό πρόγραμμα". Μετά, όρεξη να έχεις να διαβάζεις σελίδες... Επίσης, τσέκαρε εδώ http://www.insomnia.gr/files/category/1-windows/ 1
άδικος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Άλλωστε, σε κάποιον-κάπου-κάποια στιγμή, θα συμβεί. Ε μπορεί και αν είσαι εσύ αυτός. Σε όλους θα συμβεί sad but true
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ^...σε όλους θα συμβεί "το τραβηγμένο σενάριο του κοιτάω το HDS, δείχνει 100%, και μετά από λίγο καταρρέει ο δίσκος".......; (...τελυταία καλοπερνάς ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ και διαβάζεις βιαστικά... ) (...άσχετο, ο Φώλεν "ζει"; Ή μπα; )
άδικος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ^...σε όλους θα συμβεί "το τραβηγμένο σενάριο του κοιτάω το HDS, δείχνει 100%, και μετά από λίγο καταρρέει ο δίσκος".......; (...τελυταία καλοπερνάς ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ και διαβάζεις βιαστικά... ) Αχαχα πονηρέ με έπιασες εδώ. Δεν εννοούσα το ακραίο σενάριο, οκ, παρόλο που απάντησα σ'αυτό Από ψάρεμα γύρισα & χθές & σήμερα. Για να συνέρχομαι λίγο απ'ότι κατάλαβα (και διάβασα/ες) εκανε επιλεκτικά τη κίνηση...
vrykolakas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Τσέκαρε μία και το speedfan, φίλε. Με προσοχή, όμως, μη γίνει καμιά έκρηξη.
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Από ψάρεμα γύρισα & χθές & σήμερα. "...α, είχες πάει για ψάρεμα;" (...waiting....Για να δγιούμε...) ...μμ; Όχι, δεν διάβασα - τί διάβασα; Ποιά "επιλεκτική"; Δεν βλέπω κάτι στον Λάμπη........; Για ξήγα εδιτ : άαακυροννν Εννοούσες το χθεσινό περί "γλωσσόχαρτου"....Γιεπ, όντως φαίνεται να είναι "κάπως" ο γκάης...Έκανε ολόκληρα ποστ με φωτός κτλ, και τελικώς εξηφανίσθη απ' τη μια, τον πιεμάρουν/τον ρωτάνε δημοσίως κι αυτός στέλνει "επιλεκτικά" χωρίς ξήγες και σουξουμούξου...'Ραίος...........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα